Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • konečně je venku *14* a vy co to tu haníte mi můžete políbit řiť. Udělejte vlastní hru vy moulové
    • Kde bydlíš? Máš dneska čas?
      • dal sem ti hlas, protože se mi líbíš *14*
    • To, ze neumis zpivat a hrat na hudebni nastroj znamena, ze si nemuzes udelat nazor na hudbu?
      • Trolle nekrm trolla. Boze to zni divne.
        • aaaa zabiják nám to nandal *1* *1* *1*
          • no jo muj učedník se musí ještě hodně učit. holt si to budu s tebou muset vyřídit osobně
      • můžeš, ale ten názor pak nebude moc věrohodnej *2*
  • Aha, takže Wargame: AB je za 30 evrí, takže nemusí ma´t PR kampaň na Tiscali?
    • Vyšli křížovovou výpravu za víc článků o tebou obdivované hře. Mám takový pocit, že se svatými válkamy už máš dost praxe...
      • Križiakov je to celkom dosť, viď diskusiu vyššie.
        • To je dobrý start, stačí jen pokračovat.
  • Nechápu proč multiplayer nemá lobby,nevíte z kým hrajete, může to být lagger nebo díťe co to hraje poprvé..ohledně multiplayeru jsem zklamán a budu radši hrát jedničku.nebo to musí vyřešit updaty.
  • No Warcraft 3 je podle mě nejlepší rts všech dob, hraju to už x let a těším se na každou další hru, ta vyváženost, fantasy svět atd. to je neskutečné, SC2 jsem ještě nezkoušel, ale časem snad jo.. škoda, že dnes už je tento žánr víceméně mrtvý a místo toho tu máme každý rok novou pitchcodovinu..

pamatuju si jak na Invexu u stánku Levelu byla malá "soutěž", kdy lidi v pavilonu zvedali ruku podle toho, který žánr zrovna moderátor vyslovil.. jakmile řekl strategie, tak 80 procent lidí ruce nahoře v celé hale, suveréně nejvíc ....
    • Na Invexu se ruce suveréně nejvíc zvedali jen kvůli rozhazovaným dárkům. Co řekl moderátor, na to s*al pes...
      • Jsi smutné dítě, co příspěvek to blbost. U toho se žádné dárky neházely, nebyl jsi tam, tak nemel.
        • Bohuzel predchozi prispevek je pravdivy, hlavne k poslednim rokum.
          Poslednich 4-5 invexu des a hruza :- (
  • Poslední příspěvek přišel před rokem, asi nikoho nevytrhnu a spíš dělám dobře sobě, ale říct to musím: Autor do puntíku vystihl, čím hra trpí a naopak, co je na ní dobré. Příběh je opravdu absurdně vystavěný na špatně vykreslené bipolaritě komunisty a aktivisty, a to tak směšně, že jsem nakonec spíš fandil fanatikovi, protože byl zábavnější. Hra taky skáče nelogicky (možná se shodují čas bitev chronologicky, nejsem expert) z bojiště do bojiště, hýbe se přes celé Rusko a to je sakra velký kus cesty, v jedničce to dávalo smysl - pláž, zajištění cest z pláže, města za plážemi, vnitrozemí a pěkně postup dál a dál. A opravdu - daleko žijícím Amíkům a Kanaďanům přijde přízvuk jako náramně vtipný nebo naopak drsný, ale my jako Evropané a Slovani zvlášť - proč máme poslouchat przněnou karikaturu vlastních hlasů? For the Rodina zní jako kok&&ina. Po grafické stránce se taky hoši nevycajchnovali - engine zimy je parádní, ale detaily vojáků? Měl jsem starý notebook a na něm jednička vypadala na nižší detaily lépe než dvojka na střední na novém. A jak výstižně říkají na bonuswebu, ruská armáda je v téhle hře opravdu bezzubá - já jsem přesně typ hráče, co se piplá se strategií a posílá na akci malé jednotky; tady je nejspolehlivější strategií spamovat brance, což sice přibližuje realitu (stokrát vykreslovanou) války, ale podkopává to herní principy, a tohle přece je hra?! Takže by se určitých mechanismů v rámci nějakých ideí (konkrétně vykreslit tu slavnou, strašnou válku) neměli tvůrci vzdávat. Určitě není lehké stvořit hru, proto na ní dělá i několik let několik stovek vývojářů a do toho se tlačí ještě hordy testerů, takže to není omluva, když na vás ze hry vybafne debilně artikulující Rusák s přízvukem newyorského taxikáře a vás to prostě s3r3, spíš je to nátlak vydavatele nebo nějaká deformovaná idea tvůrců, na které dětsky tvrdošíjně trvali až do zbytečného konce, a kdokoliv má právo si na to objektivně stěžovat, ale v anglicky mluvících zemích to možná chtějí takhle slyšet, například, proto tenhle otravný prvek, například, zůstal. *5*
  • ty bláho, koukám na tu sebranku ubožáků, co na všehno nadávaj, vy uhrovatí smradi co si nečuchli k capině musíte mít ale smutnej život *1* *1* *1*
    • Miserius
      Jasný, každý ví že kdo si čichne k capině je okamžitě chlap *1* Naše diskotéka je teda plná 13-ti letejch chlapáku *15* *16*
    • Někdo tu nadává?To že se hra někomu nelíbí je nadávka?Co ty jsi vlastně čekal od nástupce nejlépe hodnocené RTS v historii?7/10?Lidi jsou dnes opravdu jednoduší a nenároční a koupí cokoli..
    • těch mínusů, jen tak dál, aspoň jsem trefil hřebík na hlavičku a vy nikdy netrefíte pérem do dírky *15* to mě baví *15* *15* *15*
      • A nebo si prostě ohejtovanej looser *15* tě neučej ve školce mluvit slušně ?
        • pa řiťopichu *14*
          • Nevim, co se svojí prdelí děláš ve volnym čase ty (dle toho smajlíka asi tušim), ale dávej si pozor, co říkáš ostatním... i v rámci trollování (a docela trapnýho) by sis měl dávat pozor na pusu ty ubožáku. Hodně lidí, včetně mě tu na rozdíl od tebe má holku už léta, tak se uklidni, vem dudlík a bež si trollovat jinam, tady se baví dospělí a hodnotí hru...
    • Dávej si pozor na to, co píšeš, když už tu někoho chceš zařadit do skupiny "nerdů", tak to spíš lidi, co klidně vypláznou více peněz za cokoliv, jen aby zas mohli sednout ke svému životu, teda pardon, svému PC a pokračovat v záseku...

Možná sis nevšiml, ale je to diskuze, kde se o hře diskutuje, to znamená (mrkni do slovníku), že se tu probírají plusy a mínusy hry... nebo ty když jdeš do obchodu, tak šáhneš taky po nejbližším jablku, i když má kus plesnivej, jen aby ses najedl? Omg... buď přidej argument, nebo buď ticho...
      • tak si pročti celou diskuzi
        • Na rozdíl od tebe si jí pročítám od začátku... zkus pro změnu si jí přečíst ty, pak si přečíst recenzi, pak si hru zahrát a teprve až pak něco vypustit z pusy ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit