-
7/10 za datadisk, ktery neni datadisk a nese nazev 2 dil, nevim nevim, ale 5/10 by sedelo lepe a vystizneji ...
-
http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/24/company-of-heroes-2-is-a-real-snow-job/ haha.. RTS je pýcha pc jo?
-
-
Total war série, jediná skutečně kvalitní RTS značka.
-
-
Mlčeti zlato. U některých to platí zvlášť ...jak jsem tak zaregistroval pár tvých příspěvků. Věsměs výroky a vesměs kraviny. Tohle je jen z nich.
-
-
RTS je pýcha pc ? Nechápu tvou otázku proč by měla být RTS pýcha pc ?
-
-
Protože jim nic jinýho nezbylo :D. PS. Já s hraním s tanky skončil někdy v pěti letech na pískovišti.
-
-
PS Ty máš nějaké trauma z dětství s hraním s tankama na píkovišti ? Tak to potom http://goo.gl/UUO3Q
-
-
Tam už jsem byl a vůbec mi nepomohli *9*. Jestli máš zkušenosti i s jinými zařízeními tak mi něco prosím doporuč.
-
-
Zajímavý bejt tak velkej me*tál že ani v bohnicích ti nepomohou *15*
-
-
-
Ty z nevýhody absence jakékoliv RTS na konzole děláš výhodu ?
-
-
Je to výhoda, interaktivní filmy tam dostanou větší prostor.
-
Ano. Vyhnu se těmto "pokladům". Čili je to výhoda. RTS umřelo už před pár lety. RIP *13*
-
-
Pořád vychází vynikající RTS možná né s takovou frekvencí jako před lety ale pořád tu s námi jsou :)
-
-
-
-
-
Ano RTS je pýchou PC ty joudo ... http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/03/airland-battle-lets-the-lions-out/
-
-
Tak nic, snad rome 2 total war dopadné lépe.
PS: Stejně už je II. světová trochu ohraná. Příště by mohli zvolit nějaký zajímavější konflikt. -
-
Ty jsi taková buznička že to není možný opravdu přehodnotí svoje postoje bude se ti pak možná líp žít raptore.
-
To je fakt, za 2.sv. války byli chlapi moc chlupatí a to tě tolik nevzrušuje, raději by jsi viděl komplet vyholené a vydepilované krásné svalovce, jako jsou třeba u Mariňáků, viď kočičko?
-
-
Nevím jaké jsou tvé skryté sny, ani nekoukám na mariňácké péčko, ale věřím že ty máš na HDD dostatek teplých hochů.
-
-
mas na mysli konflikt vo vnutri J.Biebera, ci sa citi byt muzom alebo zenou?
-
-
dobra recenze a to sem ji jěště nečetl :D :D
-
-
Tak to naprav. Je to napsané velice čtivě a místy se člověk pobaví *4* Tato se jim povedla.
-
-
Opravdu bych rád viděl, jak autor tohoto článku napíše hru. Pak bych o ní mile rád napsal stejně, naprosto irelevantní neobjektivní recenzi kritizující prakticky vše. Ruské klišé? Jaký příběh byste tam dal vy? Na všem se dají najít mouchy, a recenze by měla sloužit k objektivnímu posouzení, což se v tomto případě asi nestalo. Tento typ psaní by šlo aplikovat na jakoukoli hru. Buď si postěžovat na příběh, nebo na ovládání, a když nic jinýho tak třeba grafika, nebo se prostě už něco najde.
-
me by zajímalo jak je v multiplayeru udelan matchmaking, jestli vas to haže proti nekomu kdo ma zhruba stejnej skill...
-
-
bohužiaľ čo som zaregistroval tak matchmaking je schopný dať lvl 5+5 vs 1+9 (1+10)
čiže sa riadi podľa celkového "overall-u" tímu...
aj tak je umenie skôr nenafasovať nejakého laggera do tímu ako úplnú lamu...
-
-
ad ovládání
Ja s tim taky mam problem když je vic druzstev si pamatovat ktere mam konkretne pod jakym cislem. A když jsou na jednom miste tak jak vím ktere je ktere? Jedine označit všechny a pak kliknout na to ktere chci. Jen nevim jestli je tam klavesa pro označení vsech druzstev? -
Nej strategie, lepší jsem nehrál. Dal bych 11/10.
-
Po par hodinach v beta teste a par tisicoch hodin v prvom CoH je toto bleeee
a graficky sa ta hra nieze posunula ale prepadla pod preve CoH nic tam nesedi nieje to konzistentne len akoby niekto zobral mapu a hodil na nu sneznu prikryvku a hlavne tie mapy
neziju neviem sa do nych vzit co v jednicke som si kolko krat povedal ze tak tu keby sa ocitnem
som mrtvy :-D toto nemalo mat nazov CoH2 mala si na to sega dat cosi svoje a nechat tento nazov naveky v sieni slavy a nech zbankrotuju ked mi zobrali moje statistiky zo stareho CoH *16* -
Autor recenze by měl podle mě odhodit své komplexy (vyplývající nevím z které hry) nebo přestat se psaním. Nesouhlasím s jeho recenzí a hře bych dal minimálně 9/10
-
-
Nejsou to komplexy, hra je to sice dobrá (hlavně MP) ale vzhledem k tomu humbuku kolem ní, to opravdu není plnohodnotné pokračování, ale tak někde napůl, a hlavně kvalitám hry a nabízenému obsahu neodpovídá cena... to vše do recenze patří... věřte tomu, že kdyby se to jmenovalo třeba Company of Heroes Eastern Front a stálo 25e, dostalo by to, jako datadisk, tak minimálně 8/10...
Stačí se podívat na ostatní strategie z ww2, jejich zpracování a obsah a odpovídalo by to ;) -
-
Cena na key4you obsahu odpovídá.
-
-