Přejít na výpis diskuzí
Connor si poletuje v další DLC epizodě k Assassin's Creed III
19.3.2013 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
... a vývojářům rovnou dvakrát *4*
-
Tak tomuhle frajerovi by i Rambo mohl závidět, jak od něho ty mrtvolky lítají na všechny světový i nesvětový strany. AC1 a 2 + Brotherhood jsem hrál, Relevation už mě toliko nebavil a 3 jsem ani nedohrál, neboť z toho udělali do nebe volající paskvil. Tohle už mě nemůže rozhodit a nechává mě to chladným. Tato série už jde mimo můj zájem. Jde to naprosto proti filozofii původní hry. Mainstream proč ne, ale vše má své meze.
Škoda, že si hra nezachovala svoji původní tvář, mohlo to vypadat úplně jinak. Ale kdyby tady neplatí a toto je další uzavřená kapitola a zůstala jen pěkná vzpomínka na původní hru. R.I.P. AC. -
Ono to robi na ATI kartach. U mna to iste, ziadne patche a olvadace to nesprravili. Tieto problemy hlasi vela ludi po forach a nik z kompetentnych sa k tomu nevyjadruje. A framerate klesa LEN v Bostone, vsade inde to ide uplne plynulo aj na zostavach s i7 a vykonnou VGA.
-
*1*
-
S tim lítánim už to těžce přesí*aj, tohle že je pořád AC? Ani náhodou.
-
zkus vypnout vsync (pokud jsi to teda už neudělal), mě to dost pomohlo
-
Hmm já mám Ati. Na patche jsem koukal, ale tohle žádný neřeší.
-
Páni, teď má ještě víc nenápadný obleček!
-
Spusta lidí (včetně mě) měla problém s poklesem frame rate v Bostonu. Procházel jsem různá fóra a stěžovali si i lidi s různou harwarovou konfigurací ale hlavně lidé s grafárnou ATI. Osazenstvo se tedu usneslo, že jde o špatnou optimalizaci ze strany výrobce a hra si zkrátka příliš nerozumí s některými konfiguracemi. V té době (už je to nějaký pátek) se čekalo na patch, ale nevím jestli něco vyřešil. U mě byl pokles frame rate znatelný, ale stále to bylo hratelné, takže jsem to dojel bez patche...
-
A už tam konečně bude jízda v kánoi jak prezentovaly tenkrát na jednom obrázku, S PLOVOUCÍMY BOBRY!!!
-
Trapnější postavičku jsem už dlouho neviděl, z této série se opravdu stává herní žumpa a ždímačka peněz. Ale když to lidi kupují......., hov.o zle, ale ať v rozhovorech neplácají nesmysly a dlouhém vývoji, skvělé hratelnosti a triliónu vylepšení když to je stále ta samá hra z roku 2007.
-
Mam starou šunku a ne nic za 40k a Boston jede plynule
-
to bude až v AC XX Rise of Old Republick
-
jede to na stejném enginu Anvil.. trojka, Black Flag a Liberation jedou na AnvilNext, který byl hlavně vylepšen co se týče vyzobrazení npc na scéně a dynamické počasí
-
kohoutí iluze *15*
-
Nehrál jsem ani jednoho Assassina, ale vždycky sem se rád podíval na videa, protože prostředí bylo prostě perfektní a mělo to atmosféru. To se ale nějak s regulérním třetím dílem vytratilo a mám problém se vůbec dodívat na video až do konce, natož že bych to chtěl hrát. Nuda.
-
Tak bacha, aby tam nepotkla Tugga Speedmana z Tropické bouře. *15*
-
Tak třeba ta je přímo tutorialní k naučení se hrání v taktickém modu - jeden nejschopnější střelec s optikou na vyvýšenině nad táborem, další kryje přístup do zad odstřelovače a zároveň podporuje střelbou dva zbývající, kteří pod domluvenými signály atakují tábor v agresivním režimu, vyčiští budovy, udrží pozice, dokud se k nim nepřipojí ten třetí a po zajištění a společně obsadí ponorku. Jako, když to vyjde a máš to slušně naplánovaný, tak radost z úspěšné mise na místě. :) Doporučuju...
-
Ja to Xkrát dohrál a taktickej jsem snad nikdy nepoužil :D Radši jsem si hrál na osamocený vojaky s mapkou a dalekohledem :D. Supr mise jeste byla na tom zamrzlym ostrove
-
Trochu divně a nepatřičně působí zvuk, když někdo vytahuje pistoli.