Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nebo si to pěkně s mozkem naplánovat v taktickým režimu a jen spustit tlačítko pro reálný čas a po akci za hangárem pánové - jo, to byla pohodička. :D
  • Inquisitor
    A nebo by měli začít :)
  • co to v tom Ubisoftu hulí ??
  • shmeck
    Další díl bude v Číně... Hlavní fíčura: převtělování se do pandy. A za peta budeš mít koalu.
  • shmeck
    Úpadek...
  • shmeck
    Engine je asi vylepšenej. Každopadně v Bostonu se to seká každýmu, kdo nemá nějakej high end za 40k.
  • Mato1987
    fúú takú slinu som teraz chytil :) H&D 2 bola božská hra
  • Každý AC má nějak vylepšený engine. ACIII jede na zbrusu novém enginu. Bohužel to v tomto případě znamená i četné mouchy.
  • Může se stát, třeba máš starý ovladače, špatně optimalizovaný, X dalších věcí, trojku jsem na pc nehrál, neporadim
  • Inquisitor
    Ale že až takový rozdíl?
  • Ja bych se nedivil kdyby se na pětce už dělalo a řekl bych že to jedno z tvou nabízenych temat bude, protoze to chtej lidi vsude po svete
  • Kazdy dalsi dil i na stejnem enginu ten engine vylepsuje (dokonce i CoD) a vetsinou i zvysuje naroky...
  • Oh yes...dvojka byla vytecna (jednicku jsem nehral)...prepad letiste uprostred pouste byl nej... Doplazit se k duně, sundat batoh a veskerou vyzbroj at nejsem videt, dalekohledem omrknuti, plazeni zpet a utok v jeepu *14*
  • Stormangels
    Ja bych prosil Egypt za doby Faraonu a nebo Japonsko z doby samurajů :D A myslím že nejsem jedinej a k tomu bych prosil aby to bylo udělané tak aby ses se svím Assassinem zžil jako v AC2, Brother a Revelation. Prostě hrdina na 3 díly.
    Podle mě by si i Altair zasloužil Trilogii.
  • Inquisitor
    Mám dotaz. Tento díl jede na novym enginu, nebo jen vylepšenýz předchozích dílů? Protože jsem hru vyzkoušel a i když mi předešlé díly šlapali v pohodě, tak tady jsem doplul do Bostonu a nehorázně se to seká. No prostě nehratelný a nepřijde mi to nějak graficky jinde.
  • KIMCID
    taková blbost má milion pokračováni a o Hidden and Dangerous abych prosil..
  • Altaire, Ezio, dejte mu přes držku! *4*
  • Magister_Peditum
    Pořád jsem čekal, kdy vytáhne světelný meč. *1*
  • To už je fakt k smíchu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit