Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive bude mix 1.6 a Source
13.9.2011 | Aleš Smutný
61 příspěvků
-
Souhlas, dneska je ale trend bohužel jiný. EA říká ne, Blizzard dokonce u D3 vysloveně modding zakazuje. Kam se timhle dostaneme nechci vědět...
-
Řeknu ti tajemství. Tohle je ukázka z konzolové verze. Mě osobně zajímá PC verze a na tu je z řad testerů chvála. Nevim teda co ti vadí ?
-
uplna zbytocnost pre PC hracov... som sa najpr velmi tesil...
-
Hej, toto by bolo treba povedať nenažranej EA *10*
-
Me bohate staci starej CS 1.6, nepotrebuju zadnou zmenu (hraju asi kolik.. 10 let vcetne predchozich verzi, ale fakt uz netusim a i tak sem lama, ale proste me to bavi si na hodinku dve po praci zastrilet a pokecat s lidma). Nedavno sem si instalnul CS Source a vubec me to nebralo, ale to je urcite o zvyku. Podle videi co sou k videni mi pripada CS:GO jaksi nezazivnej a CS 1.6 pofrci dal :-)
-
OK. Podle mě je totiž modding budoucnost her. Tedy myslím ta správná budoucnost. *3*
-
Jo, tak to jsem tě špatně pochopil. Valve se myslim vyjádřilo, že bude modding podporovat (smozřejmě jen PC)
-
Co konkrétně se ti nelíbí (kromě teda zbraní a animací) ?
-
Jdi se koukat na pixelky na 1.6 jo ? :)
-
tak sa pozri na ten hnoj sam
http://www.gametrailers.com/video/pax-2011-counter-strike-global/720476
hnoj by som povedal ze je este jemne slovo..... -
Jasně, s tím počítám, ale buď je hra dobře modifikovatelná nebo špatně modifikovatelná. Představ si jak bys asi hrál jail mod v call o duty. Myslim to tak aby se prostě CSko nezměnilo v CoD, aby tam pořád byli mody atd..., je jasné, že mody potřebují změnu když je update. Já jen nechci aby se CS změnilo na něco co neni.
-
Nejde o konzole, bylo by to nemožný i kdyby to bylo jen na PC. Změny v enginu prostě ve většině případech vyvolají potřebu určitých změn i v módech.
-
Podle mě by měli prostě převést starý Counter Strike do moderní podoby. Je to hra perfektně stvořená pro to aby na ni byli modifikace a tak bych spíš doufal, že než aby dělali nějak specificky zaměřený titul, tak udělají moderní snadno modifikovatelný titul, kde si ho pak doladí sami hráči a modeři. Nevím jestli si všichni vzpomínají jak tehdy přišel Orange Box update a vše změnil, mody nefungovali, hráčské vytvořené mapy se nedali hrát a vše šlo do kytek. Tak tomu by se měli tentokrát co nejvíce vyhnout. Vím, že je to asi nemožné, protože jak již píšete, tak je i pro konzole a to znamená, že by to nešlo a bude se to spíš podobat CoD v CS kabátku, ale je to tedy škoda. PS: Snad sem to napsal správně a pochopili jste mě.
-
Bohužel. Ale zase nesmutněme, nemusí to platit vždy. Zatim mi to zní, že Valve Pc verzi věnuje spešl péči, takže uvidíme, jak tohle dopadne. Konzolová verze je mi ale úplně u zadele.
-
PC zlato sa cim dalej viac meni na konzolovy hnoj.
toto sa stava pravidlom. -
re:Sup - Ty asi vazne neumis cist.Copak jsem se jedinym slovem zminil o nejakych hernich prvcich nebo o hre jako takove? Odpovim za tebe - NE.
Jedine co s tebou resim je to,ze tady pises nesmysly ohledne enginu,o cemz nemas vubec paru kdyz do toho pletes animace a vhodnost k fps apod.
A ja na starem cs vyrustal a ani sluvkem jsem se nezminil,ze source povazuju za lepsi nebo stejny jako stary cs.
Opravdu,nauc se cist,ocividne ti to dela problemy. -
S animacema a zbraněma ve většině případech souhlasím, ale vše ostatní je přinejmenším ok. Takže nechápu, jak se můžou vyskytnout, že hra je zbytečná atd. přestože má svůj smysl.
Animace samotný tu hru jako takovou potopit nemůžou. Navíc, je docela zvláštní, že než byla hra oznámena, testeři na internetu vykřikovali, že právě animace jsou parádní, takže osobně jsem byl docela rozčarován a nevim, kde se stala chyba. Asi to bude otázka vkusu. -
To, že mám nahráno ve hře neznamená, že jsem nějakej progamer, chodim na lanparty a ligy, v tom je docela velkej rozdíl, že? Public servery tvoří dost velkou část základny a tam tenhle problém určitě je. Dá se počítat, že právě na těhle akcích se to samozřejmě dít nebude.
-
Ja myslim,ze snad vetsina(alespon ta rozumnejsi vetsina) si uvedomuje,ze to neni plnohodnotna ackova hra,ale ze je to spis formou datadisku,nebo spis takovy remaster.
To ovsem neznamena,ze si clovek nemuze stezovat,kdyz se mu nelibi ,jak v soucasne prezentovanych materialech vypadaji zbrane,animace a dalsi veci.
Samozrejme ,ze to jsou veci ktere se muzou jeste nekolikrat zmenit.
Co se gameplay a vybalancovani tyce,to opravdu tezko soudit podle videa. -
"V 1.6 mám něco nahráno, vim jak to lidi hrajou a vim" - to nasledne krasne vyvrati tve druhe tvrzeni -"pravda. Ligy atd. to sem fakt nehrál". - takze nemas co do toho mluvit protoze tomu nerozumis a nemuzes, viz tvoje druhe tvrzeni.
Ale chytrej jak rádio.