Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Ano, raději se stáhnu do ústraní a budu přemýšlet o moudrých slovech, která si mi dnes řekl. *3*
  • Tohle je samozřejmě typický. Horší spíš je, že mnozí ani nemaji základní informace o hře, nemaj páru, proč tuhle hru Valve dělá. Dneska si mnozí pořád myslí, že tohle je AAA hra, která se bude prodávat za 1200. Kdyby si aspoň dohledali dojmy a informace, spousta nesmyslů by tady vůbec nepadlo.
  • Zní to, jako že mluvíš konrétně o mě jako o někom, komu jde o fragy. Pokud ano, nauč se pls nejdřív číst a zpracovat text.
    A jinak, neni to jen můj názor, nejsem zdaleka jediný, zkus probrouzdat fóra. Na youtube je milion videí atd. Lidi to tak prostě hrajou, jinak to hrát neuměj. Ale zase si to nevykládej, že mluvim o všech, jsou i ti, co to hrajou z jiných důvodů.
  • sumak: ty zase bohuzel nemas ani paru o tom, co puvodne counter strike predstavoval na profesionalni urovni a co s nim source udelal. kazdej jsme holt jina generace a ocekavame od hrani neco jinyho. nekteri se proste spokoji se zjednodusujicima nahraskama, ale me to proste stve. odpovidat uz nemusis, my dva si proste nerozumime.
  • To je neuvěřitelný. Nikdo z vás to nehrál, ale je to určitě hnus a konzolová kravina. Lidi dejte si facku a nevynášejte soudy, pokud jste to nehráli. Díky.
  • pravda. Ligy atd. to sem fakt nehrál. Valve ale taky řeklo, že by rádi CS:Go udělali šitej na progaming. Takže další důvod pro jeho vznik. Kdyby začalo Valve aplikovat všechny potřebný změny na Source samotnej, kterej má už nějakou slušnou základnu hráčů, určitě by o velkou část hráčů změnama přišel. Valve přišlo lepší udělat radší menší, samostatněj titul, kterej by vlastně CS:Source adaptoval na progaming (skloubenim právě Source a 1.6) a zároveň chtěji expandovat značku na konzole.

Jde o to, že Source si sice neškrtl, ale neznamená to, že tohle nemá šanci se do PG dostat, protože to neni tak úplně stejná hra, jako Source.
  • Nj prosímtě nehraj si na chytráka *3*
  • :D "Něco nahráno". Pokud si hrál s lidma, co museli dělat tzv. "ubohý" věci, aby dali frag, tak ti garantuju, že rozhodně nemáš nahráno vůbec nic a je úplne jedno, že si u toho strávil půlku mládí. Ale co čekat od člověka, jenž za vrchol v csku považuje dát frag...
  • Opětně reakce na Sup.... Tenhle systém diskuzí mě jednou přivede do hrobu.
  • Tak tenhle engine je založenej na Source z roku 2004 (takže tehdy HL2 a CSS), takže si myslim, že tyhle vlastnosti se jen tak neztratili. Vem si, že třeba první Portal byl poháněn stejným enginem, co poháněl Team Fotress 2 a Episode Two. Taky FPS, jedna dokonce MP a logická hra.
  • re:sup To je jeste vetsi nesmysl ,ktery jen potvrzuje to,ze nemas o tom,co je engine ani paru.
    A vzhledem k tomu,ze na source enginu vysla nejedna fps hra vcetne toho cs:s,tak je tvoje predstava,ze source je vhodnej na logickou hru a ne na fps hodne zcestna nemyslis?
  • Hairy_Ass
    Vždyť jo, píšu snad někde, že mluvím za nějakou širší skupinu? *7* *2*
  • Pokud z hrani znas tak velke mnozstvi lidi co vyuzivaji vsech bugu ve hre, tak si nejsem jistej, jestli jsi hral na spravnych mistech. Kazdej musel zacinat na pubech, ale krasa 1.6 spocivala v turnajich a ligach, kde mu tehda source nemohl konkurovat.
  • sumak: Bohuzel jsi me nepochopil. Slo mi to to, ze engine co se hodi na logickou hru s kostkama a portala nemusi byt uplne vhodny pro multiplayer fps.
  • Jj, navíc i Source zase bude dostávat novej obsah. Takže ten se snad taky trochu oživý :)
  • Nedorozumění, já sem myslel, že nemluvíme o animacích, ale obecně. Nikde nevidim, že by si zmiňoval animace.. Měl sem pocit, že reaguješ na můj první post nahoře, kde zmiňka o enginu je mířena spíš na "teca". Ale co se týče animací, engine stim má dost společnýho, ale neni to jediná věc, která je ovlivňuje. Taky pak záleží hlavně na animacích samotných.
  • Tvoje prvotni reakce spocivala v tom,ze jsi v portalu 2 nevidel teroristu s Ak47,coz vzhledem k tomu,ze jsi reagoval na vetu o enginu ,pusobi,ze nemas paru o tom,co to engine je.
  • Já se na to těším ,Source už je ohranej mrtě ,chce to nové csko .A aspon budu mít možnost rosekat konzolové kamoše!
  • Ja myslim,ze je to uplne jasny,jenom ty mas ocividne problem s pojmem engine.Prvne si opravdu zjisti co ten pojem znamena ,nez zacnes placat nesmysly.
    Myslel tim to,ze portal 2 vypadal hezky(i kdyz ne mezi vizualni spicku) a novy cs bezi na stejne technologii(enginu) ,tudiz nove cs by melo mit stejnou vizualni uroven.
    Na druhou stranu zalezi na lidech,kteri delaji mapy,modely jak s tim nalozi.
    Ovsem pokud povazujes portal 2 za vizualni hnus,tak potom je logicke ze ani novy cs se ti libit nebude.
  • to měla bejt reakce na "Sup" *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit