Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ale nemeni nic na tom, ze kdyz jsem narazel na animaci panacku a jejich vzhled, rekl jsi mi, at se podivam co je to "ENGINE". Ve vyvojarskem prostredi nedelam, takze nevim uplne presne co vsechno se pod ENGINEm skryva. Ale pokud ty reknes "engine je nebo neni hnusny", stale mam pocit, ze jsem v mym postu mel pravdu.
  • Možná pro tebe!
  • V 1.6 mám něco nahráno, vim jak to lidi hrajou a vim, jak lidi, kteří tyhle dost ubohý věci musej dělat, aby dostali frag. Tenhle typ lidí dost nadává právě na Source. A navíc, tenhle dojem nemám já, ale i další. Stačí zabrousit na různá fóra zaměřený na CS atd. a pročíst si diskuze. Určitě se najdou stejné názory.

Lidi se prostě naučili využívat chyby ve hře a mnohé už v Source nejsou, což dělá hraní Source pro ně trochu nepřivětivé...
  • Tak takhle. Je to více-méně stejný build, který byl použit v Portalu 2, stejné technologie. Mě osobně na Portal 2 verzi nepřijde nic extra hnusného ( "tec" podemnou nazval Source hnusným enginem), plní svůj účel a podle mě je to tak i u CS:GO.

Jediné, co je na Source hnusný jsou jeho SDK, na dnešní dobu vykopávka a UDK nebo CryEngine nemá problém v tomhle ohledu Source rozšlape. Z ostatních hledisek má ještě Source i do budoucna co nabídnout a navíc, Valve má celý tým (celkem nedávno se do toho pustili) pracující právě na nových SDK a zásadních vylepšení Source. Ale to se CS:Go ještě netýka, takže trochu odbočka :D
  • Jakym zpusobem jsi zjistil, ze CS 1.6 je hrane zejmena kvuli tem podvodum? Podle me tady akorat pises spoustu blabolu, ktery jsi si vymyslel a snazit se je zamaskovat za obecnou pravdu.
  • Testeři 1.6 by měli být přizváni také. Takže z toho má vzejít mix Source a 1.6. Takže by teoreticky nemusel bejt problém to nějak pořešit.

Je taky docela nutný říct, že hodně hráčů hraje 1.6 taky kvůli tomu, že zastaralost enginu umožňuje různý triky a fígle, který by se daly s nadsázkou považovat za podvod. Je to jeden z důvodů, proč je cs 1.6 pořád hraná, lidi bez toho už neuměj hrát a v Source dostávaj nafrak a pak je ta hra špatný a příšerná...
  • V tom pripade mi ty vysvetli jak jsi myslel vetu: "Engine je stejnej jako v Portalu 2, kterej byl sotva hnusnej"
  • Zamysli se. Bavíme se o enginu, který to někteří kritizují. Pokud i přes tohle upřesnění trváš na svém názoru, jdi na google a vyhledej si, co je engine. S obsahem hry nemá zas tak moc společnýho.
  • Jak mohli dosahnout vetsiho balance nez 1.6, ktera mela profesionalni scenu nekolik let?
  • Portal 2 jsem dohral, ale nemam pocit, ze bych tam nekdy videl strilet teroristu s AK47, takze nechapu jak muzes porovnavat vzhled techto her.
  • Já teda ano, ať už je to molotov nebo předělané zbraně, včetně jejich vlastností a cen. Jeden z mnoha prvků, které ovlivní onen balanc... Jestli negativně/pozitivně teď soudit nemůžem, dokud hru nezahrajem na vlastní kůži.
  • Uvědom si následující:

- Videa, co jsou k dispozici jsou výhradně z konzolové verze, která je v beta fázi.

- PC verze nebyla ukázána, je v PRE-beta fázi a právě na ni byly pořádany testy těch profi hráčů. Takže testing, vývoj a balancování na Pc probíhá zvlášť.

- Dojmy lidí, co PC verzi hráli rozhodně negativní nebyli a bylo řečeno, že Valve každým dnem hru dolaďuje a vylepšuje. Prakticky jeden z mála negativních ohlasů měl slovenský tester, který hru připodobil HL2:DM a řekl, že levely jsou dokonce lineárnější, což se ukázalo jako lež, protože třeba de_dust je přesným opakem, dokonce přibyla jedna cesta navíc. Jeho dojmy jsou dost pravděpodobně zaujaté, protože je hra dělaná i na konzole, což se brzy bude moct posoudit podle našich vlastních dojmů z bety.

- Ty nemůžeš soudit balanc, pokud si hru nehrál. Z videa tohle sotva vyčteš.
  • Vizualni stranka staronovych map je fajn,ale ty animace!!!.Co to ma byt?A ty zbrane taky celkem tragedie.
    Stejne si nemyslim,ze ma cs nejakou vetsi sanci uspet na konzolich.Takovehle hry tam proste neleti.Zejmena kdyz to ma na dnesni pomery uz postarsi vizualni kabatek.
    I kdyz portal 2 vypadal hezky.
  • Hairy_Ass
    Ti, kteří zůstali u 1.6, u ní zůstanou nadále. Vybalancovanější gameplay? Kde? Zatím jsem ho nikde neviděl.
  • Taky mi to tak prijde v nekterych vecech.
  • vybalancovanějším?? Spíše zkonzolovatějším.........
  • Proč myslíš? Za datadiskovou cenu (možná nižší), dostaneš Csko, s novým obsahem, vybalancovanějším gameplayem. Navíc je to spíš mířeno na hráče, co pořád tvrdnou u 1.6ky. Zase tak zbytečný jako "mini titul" mi to nepřijde.
  • Hairy_Ass
    Tohle je patrně nejzbytečnější titul, jaký jsem viděl. *6*
  • Ehm, právěže to je jeden z hlavních cílů tohohle CS, přinést hru na konzole. Pokud jste PC hráči, kteří nesnášej multi-platform hry, tak to asi nekupujte (spolu s cca 99% dnešních her).
    Jinak, ten hnusnej Source, jak podemnou napsal, je stejnej jako v Portalu 2, kterej byl sotva hnusnej... Ale asi věc názoru.
  • Humus velebnosti (alespon dle videa). Konzolovy CSko na enginu hnusneho source ;-) Bravo! :-DDDD Jeste ze jsem uz dnes zvracel ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit