Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CS jsem začínal hrát od verze 1.5 a tuhle příšernost jsem bohužel koupil (a naštěstí jenom bráchovi a ne sobě). S CS to má společné snad jenom mapy. Zbytek je hrůza (někdo tomu říká evoluce nebo nástupce). Připomíná mi to kvalitou single v CS Condition zero. Ve své době naprostý brak, který ani nechtěli vydat. No a dnes tomu říkejme CS GO a dáváme tomu 9/10.
  • Od kdy je komplexnost něčeho přímo úměrná hratelnosti?
  • spook.y
    Tak to si 1.6 asi nikdy nehrál. Naspat že CS:GO a staré CSko 1.6 je stejné to nechápu. Hratelnost je úplně jiná. Po velkém boomu CS:Go lehce upadá a 1.6 se v počtech hráčích zase zvedá.
  • je to podelanej prezitek v novym kabate. pro loosery, který nechápou, ze 1st person her a daleko lepsich je tu spousta.
  • OFP CTI například. GRAW nabo R6. I ten Battlefield je komplexnější. A určitě těch her je víc...jediné, co CoD přinesl nového jsou killstreaky, což je na té hře taky ta největší hovadina.
  • jindra.veliky
    kdyz ne cod tak jaka hra ma komplexni mp? CS? Ja posledni dily CoD nemusim ale perky, killstreaky, spousta modu, zbrani, upravy atd. to zadna jina hra nenabizi. A je to sice porad stejny ale slusne se to hraje....rozhodne zabavnejsi nez Global O.
  • Let's do some Arkanoid then!
  • Hratelnostne to nieje rovnake a prave o tom to je. Kym starsi diel 1.6 bolo to prave orechove, tak source ako aj tento novy counter strike sa proste nehra tak dobre a celkovo je to horsie ako starsi diel a preto evidentne hravaju ludia radsej prave starsu verziu. A v konecne dosledku na grafike predsa nezalezi ale na hratelnosti :)
  • To je zcela pochopitelný, protože to jsou 2 naprosto odlišný hry. BF 2 je jakž takž simulátor, kdežto trojka je o něčem úplně jinym. Ty Counter Striky jsou všechny v gameplayi stejný tak nechápu co lidi furt láká ke kostičkám...
  • PS3Hrac
    CoD že má komplexní multiplayer. *15* *15* *15* CoD je stejná probíhačka (možná i horší ja k pro koho).
  • PS3Hrac
    Jenom na evropském ještě ne.By mě zajímalo co tam dělají za kraviny *15*
  • Taky to nechápu, ale asi je to o feelingu. Mě se zase z nějakého důvodu hraje mnohem líp Battlefield 2 než trojka...
  • me taky ne
  • montatatana
    jo a proto doted na PS3 není, že...
  • 7 nebo 8 bych bral ale 9 to je vtip *1* *1* srovnání např. s komplexním multiplayerem CoD nebo Battlefieldu s touhle pobíhačkou ? *7*
  • rozhodne...
  • Za to ze to je Prave 1,6 v NEW grafice...Naco neco noveho??Kdyz to stare funguje uz prez deset let
  • No timhle se urcite nikdo neridi, jinak by skyrim nemohl dostat tak vysoke hodnoceni :-).
  • Magister_Peditum
    Nemám fax, tak asi ne. *2*
  • PS3Hrac
    Tohle Counter strike vydali jen kvůli konzolím ale alespon nahradilo starší CSka *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší