Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
Tedy, doporučovat zrovna něco jako Counterstrike lidem, který hrajou střílečky jen zcela výjímečně je přinejmenším úlet. Vždyť by si takový lidi chudáci ani neškrtli, to by pro ně byli prachy vyhozený z okna. *15*
-
Je to celkem dobrá hra ale s CS 1.6 to nemá krom jména skoro nic společného. Lepší jak CS:Source ale 1.6 je jen jedna !!!
-
Tím chceš říct že ho vydávají každý rok za plnou cenu?
Si mě pobavil... -
Jasně, cena je důležitá, ale recenze by měla hodnotit kvalitu hry jakou takovou a ne to kolik stojí.
-
zvaž cenu hry...
-
9 protože Valve ;-)
-
na druhou stranu je GO za zlomek ceny CoDu.. I cena/kvlita se započítává do hodnocení..
-
9 - Skvělá
Hry s tímto hodnocením jednoznačně doporučujeme zejména příznivcům daného žánru, ale i všem, kteří podobný typ her zkoušejí jen výjimečně. Devítkové hry vynikají nad konkurenci svým technickým zpracováním, kvalitou obsahu, absencí chyb a nedodělků a nezřídka se pokouší o novátorské postupy.
Souhlasím, pane redaktore, to nemohu říct. -
hehe vystizne :)
-
9/10 ?:D dafuq ? CS je ještě větší opakování toho sámého než slavné COD a dostane 9/10 ? *11*
-
Tak TF2 taky dříve nebyl tak jak vypadá teď přidali tam nové mapy stovky updatů apod. podle mě VALVe na tom stále kdeco zlepšuje a neřekl bych že dosavadní podoba hry tak zůstane a mají tam co zlepšovat ale taky se mi nelíbilo že jen odlepili nálepku beta čekal jsem že alespoň přidají mapy i klidně kdyby tam daly remaky map z 1.6 no nezbývá než čekat co bude dál.
-
Co se vám nezdá? To jste nikdy neviděl zabít se skokem z výšky nebo nechat vybouchnout vedle ležící bombu u živého hráče? *1*
-
To má být sarkasmus? *15*
-
Pro hráče, co za hry platí, je ono zohlednění ceny samozřejmě namístě.
-
Vzhledem k tomu, že je Counter-Strike neodmyslitelně spojený s PC herní scénou, tak by to byl vcelku očekávaný a oprávněný scénář. Něco jako kdyby se Hideo Kojima vybodnul na konzole a šel dělat výlučně PC only. *1* *1*
-
Pro mě je ta hra podvod!!!
Na Steamu a i ve všech webech psali, že v den kdy vyjde CS:GO vyjde i oficiální mod podporovany valve zombie mod! Jediné co mě bavilo na CS:S. V den vydání tato zpráva ze stemu zmizela a ve hře do teďka není nikde přístupný. Par amaterských serveru s předělanýma mapama z CS:S s několika novýma. Čekal jsem ofiko mapy a nějaký balanc nezi lidma a zombikama a ono nic. Nasrali mě. Army mod má jen dvě mapy to je výsměch. Vydali hru a už se nestarají! Dost mi to připomíná EA. -
Co myslíte? Nebrečela by zase hromada lidí, kdyby to na PC nevyšlo?
-
tve. neni recenzia a v kazdej diskusii pisete kde je recenze na csgo? preco ignorujete super hru? atd bla bla a ked pride recenzia tak kazdy place zase preco 9/10 preco preco preco-. chceli ste recenziu tak ju tu mate. ak sa vam nepaci tak si napiste vlastnu
-
Tak když ti dojdou tak jo, ale v Sourcech na rozdíl od 1.6 a dalších se k nově koupené zbrani taky už nemusely kupovat náboje.
-
Zohlednovat cenu ke kvalitam (inovacim) hry? To by jsme to dopracovali.