Přejít na výpis diskuzí
Counter-Strike: Global Offensive - recenze
15.9.2012 | Martin Kapalka
171 příspěvků
-
On je jaksi tentokrate duvod, kvuli vysi hodnoceni...
-
Ja kvuli hodnoceni rypal jen parkrat (treba LBP2), ale ted to musim udelat zase. Tedy 9/10 ehm? Ale no tak panove, co se to v redakci zacina dit...
-
snad se neotravi metanolem *11*
-
tady boti rushujou takze jsou mrtvy do dvaceti vterin
na malejch mapach do desiti *3* -
Už ani source mě nebavil...a nějak nevidím důvod proč jít k tomuhle...holt musím doufat, že stará garda zůstane na 1.6 ať si mám kam jednou za měsíc zastřílet.
-
neziskala *3* to si pis...pri hodnoceni musis koukat i od jakyho je hra studia
Valve + 4 body
Blizzard + 3 body
Indie vyvojari + 2 body
*14* -
Vetsina hracu zustala u sve verze (viz. steam statistiky hratelnosti -> poradi je 1.6, Source, GO posledni).
Pokud se bavime o profi urovni, tak dost hracu preslo na GO, jednoduse protoze turnaje v 1.6/Source vicemene konci (poslednich par turnaju s mizernymi prize money).
Osobne jsem zustal u 1.6, obecne na Source (CS:S i GO) se mi nelibi hlavne pohyb postav, prijde mi takovy "pomalejsi" a dale pak naprosta prepatlanost map (barely, plechovky, auta). Recoil, alespon u GO, mi prijde cim dal vic zjednoduseny ( bliz k CoD ), ale tohle berte s rezervou.
A na divani (streamy / HLTV / Source TV )?
Mam pocit ze na GO se neda ani divat. Pokud hrajou top hraci, stale to spis vypada jako nejaky "public showmatch", nez napinave/precizne takticky/vyhecovane zapasy v 1.6
Kuprikladu v GO se snad pomalu neda ani prostrelit ruzek dveri, tedy pak dochazi k pomerne smesnym prestrelkam ve dverich, coz mi oproti minulym verzim (a to hlaven 1.6) prijde jako krok zpet.
Ale jestli to ma nekdo pro casual hrani, proc ne -
tady mas jedno porovnani
cs 1.6 je zabavna arkada, toto je neuveritelne nudna hra
*3* -
+4 body za to, ze je to hra od Valve *15*
-
9/10 *15* *15* *15*
srsly? *11* *11*
to je asi nejvetsi ulet na games v tomhle roce...nicmene cekal jsem, ze hra od Valve nedostane min nez 8 *1* -
Teda nechápu jednu věc. Sleeping Dogs dostalo 8/10 a na otázku kde ztratilo 2 body bylo odpovězeno toto: ,,Ono to ty dva body neztratilo, nybrz neziskalo (nezacina se na 10/10 a pak jde dolu). Je to vyborna zanrova hra, ve ktere ale nic uzasne noveho neni."
A teď mi řekněte, co je ta úžasná novinka, díky které tedy CS:GO nabralo ty body? V recenzi jsem nic takového nenašel.
Achievementy? Ty jsou na Steamu snad všude, například v Team Fortress 2. Systém hledání serverů? Tak jestli jsem to dobře pochopil správně, tak je to prostě obyčejný filtr, který Vás ale místo zobrazení výsledků rovnou připojí. A filtr je snad taky téměř v každé hře, třeba zrovna v tom TF2, nebo i třeba Vietcong. Přepnutí se po smrti do bota? Minulý týden jsem hrál starého Flashpointa a tam to fungovalo také. Tak kde tedy ty novinky jsou?
Osobně mám pocit, když tak pročítám Metacritic, kde to má také velmi slušné hodnocení, že hodně dělá už jen samotný název. Kdyby vyšla tato hra pod nějakým jiným jménem a byla vytvořena jinou firmou, ale jinak by byla totožná, tak bych se vsadil, že by takové hodnocení nezískávala. -
GO jsem hrál asi 4 hodiny celkově. CS: Source mě baví víc
-
jak jako že se náboje v cs source nekupujou? kupujou! v tomhle novém díle ne...
-
Precetl jsem si verdikt a od srdce se zasmal. Dekuji nechci. *6*
-
problém je v tom, že COD stojí 50€ a tohle 10 *1*
-
Hrozně mi chybí pohled přes mířidla alá CoD...hrozně *13*
-
Už v CS:S se náboje nekupovaly
-
Hmm, zase skoro to samý jen s lepší grafikou. *7* Díky nechci.
Co boti? V Condition Zero to byla naprostá katastrofa, blbější AI jsem snad nikde jinde neviděl, doufám, že tady nejsou taky tak pitomí aby se někde zasekli o rukojmýho, zabili se skokem z vejšky nebo vklidu nechali vybouchnout bombu co je pár metrů od nich. -
To už bylo bohužel i v CS: Source.
-
CoD - recykluje, CS - inovuje..hmpf...no dobře.
Ne, vážně, CS je fajn, aj bývalo fajn a aj vždycky fajn bude. Mám to rád, dlouho jsem to hrával. Ale 9/10? No mně to je jedno, já zůstanu už u Source. Mám jinej názor, ale s tím nic nenadělám