Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to bude F2P , budete stavět vesnice a konat raidy, tak to má obecenstvo zajištěno už dopředu .
    Jen tak z povinnosti - A budou tam elfové ?
    *12*
  • grafika je kouzelna, jen tak dal. snad bude kouzelna i hratelnost ,)
  • Wau, okouzlující grafika, budovy a detail jako od Braughela.
  • pycovvyna ja racy skyrym to je nei
    • That is the fed troll..
    • kdybys aspoň uměl česky
      Nyrthos jinak vypadá velmi zajímavě
      • demeter tvuj nick neco naznačuje,jen bych možná změnil poslední 3 písmenka a jedno přidal vyšelo by tvé jmeno a docela možná by nám to řeklo i neco více o tvém intelektu. *6* aco se týče hry na naše poměry vcelku dobrá grafika doufam že i hratelnost bude dobrá.
  • xixixao
    Mám chuť říct, že to vypadá líp než Diablo III. Paráda :) ! (a velký plus za flash, v týhle době je potřeba tuhle platformu podporovat právě velkejma projektama)
    • No vzhledem k tomu, ze flash nefunguje na iOS (tedy iPhony a iPady), tak si tím uberou dost potencionálních zákazníků, ale co se dá dělat.
      • http://www.adobe.com/devnet/logged_in/abansod_iphone.html
        • Mno ten odkaz mi nějak nefunguje, takže netuším, co v něm je.
    • V týhle době naopak nemá moc smysl se do vývoje hry na flashi pouštět. Vzhledem k raketovýmu vývoji Unity3D by se musel flash hodně snažit, aby ten technologickej náskok dotáhnul. Dá se ve flashi prakticky realizovat třeba browserovka takovýhohle typu?
      http://youtu.be/y1kFJFwGaY4?hd=1
      http://www.interstellarmarines.com/game/running-man/
      http://www.interstellarmarines.com/game/bullseye/
    • GlaDOS
      Flash + hry = zlo
  • Cize vlastne taka modernizovana Ultima vo flashy? (nechcel som nikoho z milionov ludi urazit.. :D)
    kazdopadne zo screenov a z popisu to vyzera prijemne a tesim sa az s tym páni pridu oficiálne von a budem sa na to moct vrhnut :)
  • Vypada to vazne zajimave ale jsem zklamanej..delaji to cesi ale uvodni stranku maji jenom v anglictine...je to jenom banalita ale tuhle hru budou hrat predevsim cesi tak by to mohlo byt i v cestine..
    • nyrthos
      Čechy - ani nikoho jiného - samozřejmě opomenout nechceme a v budoucnu určitě budeme přemýšlet o vydání hry i v češtině (už tak nějak "z principu" :)

Vzhledem k "velikosti" našeho týmu a množství práce ale musíme mít v současnosti na paměti poměr čas/výkon, z čehož vychází ona jasná orientace na Aj.
      • Veskoslav
        Tak kdyby jste potřebovali pomoct:) Mám pár známých, co už hry překládali, ať už amatérsky nebo profesionálně.
    • Proč by to měli hrát především Češi?
  • jindra.veliky
    a Dan Vavra se muze jit zahrabat *15* + kam se na to hrabe Skyrim *5* *10*
    • Asharak
      btw, proč by se měl jít zahrabat? *7*
    • nyrthos
      Díky za podporu! Jen bych dodal, že je Dan frajer, Mafie byla a bude jednou z našich nejoblíbenějších her.. není důvod nepřát mu úspěch, ať se rozhodne dělat cokoliv (s kýmkoliv, kdekoliv) ! :)
      • koukam ze nejsem jediny kdo pouziva hlasky z "mazaneho filipa" v beznem zivote :-)
  • Vypadá to solidně... Na pozvánku do bety Path of Exile čekám jak na smilování boží *15*... pořád na jejich stránkách čekuju ten jejich timer, jestli se tam neobjeví můj acc.
    • Ja mam jeste jeden beta klic,
      napis na email geeky42@seznam.cz
      • hah... to by bylo supet! *15*
  • skirim ie neijlepsy a gdo sy misli ze neny je debyl a smrdy
    • Veskoslav
      Jestli si myslíš, že jsi vtipný, když ze sebe děláš debila, tak ne...
      • je to borec, sry
      • jindra.veliky
        az na to ze nedela debila ze sebe ale z lidi co se tu Skyrimu tak zastavali a delali jakoby to bylo nejlepsi hra na svete *15*
        • Veskoslav
          Čímž je stejný jako oni.....A neviděl jsem, že by zástánci SKyrimu byli negramotní idioti....
        • Asharak
          a že je vystihl dokonale :) sice to mohl ještě trochu dopatlat *7*
          • No ale zároveň je dobrý si dávat na opačný extrém - totiž lidi, kteří na diskuzi sepsou každého, kdo se u Skyrimu baví. Podle mě to není hra dokonalá, ale dobře hratelná a zábavná určitě...v tomhle roce jsem se kromě L.A.Noire u žádné tak nebavil. Bohužel tento můj subjektivní názor je u některých existencí záminkou pro urážky...
            • Asharak
              No proti tomu nic nemám *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit