Přejít na výpis diskuzí
ČR má další zajímavý projekt - akční RPG Nyrthos
8.1.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Jak to bude F2P , budete stavět vesnice a konat raidy, tak to má obecenstvo zajištěno už dopředu .
Jen tak z povinnosti - A budou tam elfové ?
*12* -
grafika je kouzelna, jen tak dal. snad bude kouzelna i hratelnost ,)
-
Wau, okouzlující grafika, budovy a detail jako od Braughela.
-
pycovvyna ja racy skyrym to je nei
-
-
That is the fed troll..
-
kdybys aspoň uměl česky
Nyrthos jinak vypadá velmi zajímavě -
-
demeter tvuj nick neco naznačuje,jen bych možná změnil poslední 3 písmenka a jedno přidal vyšelo by tvé jmeno a docela možná by nám to řeklo i neco více o tvém intelektu. *6* aco se týče hry na naše poměry vcelku dobrá grafika doufam že i hratelnost bude dobrá.
-
-
-
Mám chuť říct, že to vypadá líp než Diablo III. Paráda :) ! (a velký plus za flash, v týhle době je potřeba tuhle platformu podporovat právě velkejma projektama)
-
-
No vzhledem k tomu, ze flash nefunguje na iOS (tedy iPhony a iPady), tak si tím uberou dost potencionálních zákazníků, ale co se dá dělat.
-
-
http://www.adobe.com/devnet/logged_in/abansod_iphone.html
-
-
Mno ten odkaz mi nějak nefunguje, takže netuším, co v něm je.
-
-
-
V týhle době naopak nemá moc smysl se do vývoje hry na flashi pouštět. Vzhledem k raketovýmu vývoji Unity3D by se musel flash hodně snažit, aby ten technologickej náskok dotáhnul. Dá se ve flashi prakticky realizovat třeba browserovka takovýhohle typu?
http://youtu.be/y1kFJFwGaY4?hd=1
http://www.interstellarmarines.com/game/running-man/
http://www.interstellarmarines.com/game/bullseye/ -
Flash + hry = zlo
-
-
Cize vlastne taka modernizovana Ultima vo flashy? (nechcel som nikoho z milionov ludi urazit.. :D)
kazdopadne zo screenov a z popisu to vyzera prijemne a tesim sa az s tym páni pridu oficiálne von a budem sa na to moct vrhnut :) -
Vypada to vazne zajimave ale jsem zklamanej..delaji to cesi ale uvodni stranku maji jenom v anglictine...je to jenom banalita ale tuhle hru budou hrat predevsim cesi tak by to mohlo byt i v cestine..
-
-
Čechy - ani nikoho jiného - samozřejmě opomenout nechceme a v budoucnu určitě budeme přemýšlet o vydání hry i v češtině (už tak nějak "z principu" :)
Vzhledem k "velikosti" našeho týmu a množství práce ale musíme mít v současnosti na paměti poměr čas/výkon, z čehož vychází ona jasná orientace na Aj. -
-
Tak kdyby jste potřebovali pomoct:) Mám pár známých, co už hry překládali, ať už amatérsky nebo profesionálně.
-
-
Proč by to měli hrát především Češi?
-
-
a Dan Vavra se muze jit zahrabat *15* + kam se na to hrabe Skyrim *5* *10*
-
-
btw, proč by se měl jít zahrabat? *7*
-
Díky za podporu! Jen bych dodal, že je Dan frajer, Mafie byla a bude jednou z našich nejoblíbenějších her.. není důvod nepřát mu úspěch, ať se rozhodne dělat cokoliv (s kýmkoliv, kdekoliv) ! :)
-
-
koukam ze nejsem jediny kdo pouziva hlasky z "mazaneho filipa" v beznem zivote :-)
-
-
-
Vypadá to solidně... Na pozvánku do bety Path of Exile čekám jak na smilování boží *15*... pořád na jejich stránkách čekuju ten jejich timer, jestli se tam neobjeví můj acc.
-
-
Ja mam jeste jeden beta klic,
napis na email geeky42@seznam.cz -
-
hah... to by bylo supet! *15*
-
-
-
skirim ie neijlepsy a gdo sy misli ze neny je debyl a smrdy
-
-
Jestli si myslíš, že jsi vtipný, když ze sebe děláš debila, tak ne...
-
-
je to borec, sry
-
az na to ze nedela debila ze sebe ale z lidi co se tu Skyrimu tak zastavali a delali jakoby to bylo nejlepsi hra na svete *15*
-
-
Čímž je stejný jako oni.....A neviděl jsem, že by zástánci SKyrimu byli negramotní idioti....
-
a že je vystihl dokonale :) sice to mohl ještě trochu dopatlat *7*
-
-
No ale zároveň je dobrý si dávat na opačný extrém - totiž lidi, kteří na diskuzi sepsou každého, kdo se u Skyrimu baví. Podle mě to není hra dokonalá, ale dobře hratelná a zábavná určitě...v tomhle roce jsem se kromě L.A.Noire u žádné tak nebavil. Bohužel tento můj subjektivní názor je u některých existencí záminkou pro urážky...
-
-
No proti tomu nic nemám *3*
-
-
-
-
-