Přejít na výpis diskuzí
ČR má další zajímavý projekt - akční RPG Nyrthos
8.1.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
No vypadá to hezky, Ale je to fantasy, a toho mám už plný zuby, voči i holiny.
-
Jednou větou: "Úžasně překrásně vypadající hra s velkým potenciálem". Žádost o beta klíč odeslána, teď už jen čekat a doufat, že se na mě štěstí usměje.. (a nedopadnu jak s betou Diabla III) *4* ....
-
Vypadá to naprosto! Úžasně!! přesně takovýto styl grafiky a her mam rád. Držím palce a ať se daří!!!! dejte si záležet kluci!
-
Mne ta grafika prijde neprehledna, postavy splyvaji s pozadim. Na mobilu nebo tabletu si to vubec nedovedu predstavit.
-
-
Díky za názor!
Na screenshotech hra vypadá samozřejmě jinak než v pohybu; máme navíc v plánu kontrast "vyladit" v závislosti na konkrétní paletě/postavě.
Napoví hlavně budoucí testování. Drž nám palce, věříme, že to zvládneme :) -
Jejdásku....Jsi už dost trapný, jak se neustále snažíš vyvolat jakýkoliv flame. Asi moc her jsi nehrál co? A když funguje BattleStar Gallactica na tabletu, která je mnohonásobně náročnější než toto RPG, tak nevidím důvod, proč by tato hra mněla mít jakékoliv problémy. Ale to by jsi musel vedět, jaké hry už na mobilní telefony tablety jsou, že?
-
-
Řeknu to takhle. přidáno na FB. Přidáno do oblíbených stránek a jdeme sledovat vývoj kupředu. Těším se.
-
Grafika vypadá naprosto skvěle.
Jak to bude s plechovkama? V článku i na webu hry jsem našel akorát jakés takés info o školách magie, ale co hra nabídne pro mlátičky? Bez pořádné sekyry nebo meče není zábavy, u Croma *1*
Každopádně držím palec, ať se dílo podaří. -
a to bude zadarmo?
-
-
Pravděpodobně né.
-
-
takova hovadina! takova blbost! OMG! to ani nestahnu *6* jdu hrat Skyrim nejlepsi RPG na svete *5*
-
-
nejhorsi na tom je, ze tyhle prispevky sem davaji lidi, co skyrim ani nehrali, jen se snazi byt "zajimavi"
-
Už jste s tím Skyrimem fakt trapný. Opravdu to musí být u každého článku? Dem*nti.
-
-
No jo nepřekonané RPG ;) ...I já raděj BG a Das Schwarze Auge serie ;)
-
-