Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • studna261
    V Undergroundu 1 je Olympic City, ne Bayview!
  • Chraň je ruka páně, jestli šáhnou na Underground a udělají z něho další stupidní idiotský paskvil!
  • super, nfsu2 byl nejlepsi nfs, doufam ze to nepohnoji jako ten mw, perma havarovany, akorat grafika usla ale ta hratelnost, tuning nic..
  • OMG tak jo, předpokládám že odstraní tuning(vizuální)...jako u Most Wanted. Dlouho si přeju novej Underground, ale tohle bude další sra*ka jako Hot Pursuit a Most Wanted(ten hlavně).
    • Protože Criterion hrajeme pořád burnaout a ne NFS...
    • conflig
      Tak zrovna ten Hot pursuit nebyl úplně špatný. Původní most wanted mám hrozně rád, ale to jak ho znásilnily tím rekakem se nedá ani popsat *11*
      • Kein
        Byl špatný.
  • Nejsou to ani 2 měsíce, co jsem si oba díly NfS: Underground znovu nainstaloval a dohrál. Za tu dobu od vydání neztratily nic ze svého kouzla a neměnil bych na nich vůbec nic (ačkoliv podpora widescreenu by nebyla na škodu). Už mě ty jejich restarty začínají lézt na nervy, i remaky filmů jsou snesitelnější. Pro mě osobně skončila série NfS: Carbon. Ze zvědavosti jsem ještě zkusil Shift, ale radosti ze hry, jako u Undergroundů už žádný díl nedosáhl. Běda jim, jestli to u Criterionu zvrtají stejně jako MW.
    • c-z06
      Ohledně toho widescreenu... Pohledej si na netu udělátko, minimálně pro U2 mi to fungovalo.
    • Kinet1c
      ja som dufal, ze aj most wanted 2, bude aspon tak dobry ako prvy, a ono je to horsie ako hot pursuit, OVELA, takze ked idu tymto trendom, tak underground 3 ked sa tak bude volat, bude vlastne nebude stat ani upiratit, nie ze si to kupit
  • před každym minulim dílem NFS všichni brečeli, že chtěj pokračování undergroundů, a ted' když je možný že se objeví všichni nadáváte? se nedivim že každej rok vyjde takovej brak, když je tady 99% zákazníků jako ste vy co nadáváte, protože udělat něco co se líbí současný generaci "hráčů" je nadlidskej úkol *16*
    • Kinet1c
      s pokracovanim, ani remakom by som problem nemal, mam problem stym kto to robi, uz doku*vili 2 NFS hry, a toto je tretia na ktoru si criterion brusy zuby, si myslim, ze bolo dost, ked uz to ma vyst od nich, KED, tak nech je to hocico ine, len nie NFS, nechaju NFS lezat v pokoji, kym uplne znehodonotia aj tu stipku slavy serie, mozno sa to uz stalo
    • Pokračování ano. Restart/remake ne.
  • já bych byl úplně spokojenej, kdyby udělali Need for Speed Porsche Unleashed, Nebo starý Hot Pursuity, nebo High Stakes.......jen v nový grafice, na nic jinýho hrabat nemusej......ale to neudělaj a vyjde další s.r.*.č.k.a
    • sem presne v tohle doufal ted tak 10 let (kecam byly to jen tak 2-3 roky nez mi to doslo) :D vzdej to
  • prosím ať je to jenom kec
  • Mr.Lolendo
    No jeje. Criterion jde zkur... další. Další respektovaný název Underground bude zdegradovaný jako Most Wanted. Kdyby byli té coudnosti a aspoň si to pojmenovaly jinak.
  • Mým snem je hra, která si vezme to nejlepší z klasických "Needů" 1-5 (ale zejména 3 a 4). S podobnými tratěmi, různými mody hry, nastavením fyziky od arkády až po (polo)simulaci... Jo, to byly časy! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit