Přejít na výpis diskuzí
Criterion NEdělají na remaku NFS: Underground
12.4.2013 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Stejně to už neudělají tak dobrý jako starý NFSU
-
Jak já vzpomínám na ty časy, kdy jsem hrál NFS 2, NFS 3:HP (můj asi nejoblíbenější), NFS: PU... Čtyřku jsem moc nehrál a nepřišla mi moc povedená. Od té doby to už není ono. Možná ze mě mluví nostalgie, ale už jsem si takhle nikdy závody neužil. Přiblížil se k tomu jedině první Underground a Hot Pursuit 2.
-
-
Nemůžu jinak než úplně souhlasit *4*
-
-
criterion, to je naky sprosty slovo ne ?
kdo tohle jeste stale bere vazne priznejte se *1*
decka budou mit zne, na vanoce jak grid2 tak dalsi vyrabovanost s nalepkou NFS, super to bude vyber!!!! premyslim koho nemam rad ze bych mu to koupil jako darek za ucelem vymiti mozku *15* -
Nie prosim criterion nerobte to zas to bude odpad ako nfs mw2 ktore bolo este horsie nez povodne hlavne jazdnym modelom a absenciou manualky. O tom ze tam nebol motivacny system ani nehovorim a urcite by undeground 3 nedopadol lepsie keby sa toho ujmu ludia co nevedia nic ine nez premenovany preskinovany burnout .
-
Proč furt samý remake??? to to nemůže být prostě underground 3, most wanted 2..?? remake chápu v případě třeba tomb raidera nebo DMC devil may cry kdy chtějí vymyslet nový příběh.. změnit postavu.. ale dělat remake každý rok u závodní hry????? Je v tom pak akorát bordel
-
-
recyklace ted leti *1*
*11* *12* Criterion *11* *12*
Znacka NFS jeste existuje jo ? To bude zase nakej fejk *1*
-
-
jednička Underground sice neměla free ride, ale zase tam nebyly debilní URL závody, kvůli kterým se mi to teď nechce na PS dohrávat. nejlepší by bylo, kdyby to nějak zkombinovali
a teď jsem našel nějakej mod na jedničku, kterej mění auta a vylepšuje grafiku: NFS Underground : m2011 -
Hlavně tam musí dát tuning a proboha jen ať se auta kupují. Co to bylo za trapas, že najdu auto na cestě a po 10 minutách hraní mám Galardo. To je jako motivace k hraní? Snad to nezadupou jako to Most Wanted.
-
Uz bylo vyuzito dobre jmeno Most Wanted i Hot Pursuit a tak je nyni na case zprznit i Underground. *13*
-
Po Underground 3 silně toužím už několik let, ale pokud to má být nějaký remake, to mě hlava moc nebere. Navíc od Criterionu asi nelze čekat nic jiného, než prostě další Burnout for Speed.
-
Kde jsou ty časy :-)
http://www.youtube.com/watch?v=zu86lXTcus4