Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nie prosim criterion nerobte to zas to bude odpad ako nfs mw2 ktore bolo este horsie nez povodne hlavne jazdnym modelom a absenciou manualky. O tom ze tam nebol motivacny system ani nehovorim a urcite by undeground 3 nedopadol lepsie keby sa toho ujmu ludia co nevedia nic ine nez premenovany preskinovany burnout .
  • conflig
    Proč furt samý remake??? to to nemůže být prostě underground 3, most wanted 2..?? remake chápu v případě třeba tomb raidera nebo DMC devil may cry kdy chtějí vymyslet nový příběh.. změnit postavu.. ale dělat remake každý rok u závodní hry????? Je v tom pak akorát bordel
  • mas pravdu je to zvlastne miserius je asi nenarocny
  • ringmancz
    jednička Underground sice neměla free ride, ale zase tam nebyly debilní URL závody, kvůli kterým se mi to teď nechce na PS dohrávat. nejlepší by bylo, kdyby to nějak zkombinovali

a teď jsem našel nějakej mod na jedničku, kterej mění auta a vylepšuje grafiku: NFS Underground : m2011
  • Erien
    Hlavně tam musí dát tuning a proboha jen ať se auta kupují. Co to bylo za trapas, že najdu auto na cestě a po 10 minutách hraní mám Galardo. To je jako motivace k hraní? Snad to nezadupou jako to Most Wanted.
  • jindra.veliky
    Uz bylo vyuzito dobre jmeno Most Wanted i Hot Pursuit a tak je nyni na case zprznit i Underground. *13*
  • Po Underground 3 silně toužím už několik let, ale pokud to má být nějaký remake, to mě hlava moc nebere. Navíc od Criterionu asi nelze čekat nic jiného, než prostě další Burnout for Speed.
  • cumpi3
    presne tak :)
  • Kein
    Kde jsou ty časy :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=zu86lXTcus4
  • chtěl bych remake NFS:Porsche Unleashed - pro mě nejlepší needy věnované jen Porsche, možnost úprav, prodeje a nákup aut..prostě pecka. Do dneška nezapomenu na jízdu v Porsche,co mělo volant přes celej monitor :-)
  • Já to mám takhle...
    Ty mladý Pursuity jsem hrál všechny a byly super, Porsche jsem hrál taky, taky bylo dobrý, ale bylo až moc stereotypní
    Pro mě doteď představují vrchol NFS Undergroundy 2(skvělá zábava, spousta možností pří úprávě autíčka a hlavně fotky do časáků, ty byly super.. Ještě k tomu měly docela dlouhou herní dobu), protože Carbony pokazily(nevim čim, ale prostě se mi hnusí), Undercovery docela šly(ale i tak nebyly nic moc), a pak to totálně domrskali ProStreetama(snad nejhorší díl), a SHIFTama...
    Pak byly Hot Pursuit bez číslovky, se skvělým okolním prostředím a audiovizuálním zpracováním, ty se mi docela líbily.
    The Run je pí*ovina totální a Most Wanted snad ještě větší, se svym debilním ovládáním(jakože těžkopádný zatáčení s dlouho odezvou) a rádoby burnout stylem
  • M.Habarta
    Minimálně to logo je zjevný nesmysl.
  • x_ander
    No nadávat se bude vždycky:) Mě by jen zajímalo, v čem spočívá onen marketingový tah novou hru představit jako NFS: Underground s tím, že to je remake, místo toho, aby představili NFS: Underground 3. Např. já, jak jsem psal výš, původní undergroundy považuju za skvělé hry a rád na ně vzpomínám (hlavně proto, že pak to šlo do háje). Kdyby teď oznámili Underground 3, tak zbystřím a začnu se o tu hru zajímat a sledovat ji. Jenže oni oznámili "remake" Underground a já si říkám proč? Co to má být? Samozřejmě nevím, jak se na to divají miliony jiných hráčů, ale ve mě jako potencionálním zákazníkovi nevzbudili zájem, ale pochyby.
  • walltar
    Tak v tom problém nevidím, já nadávám preventivně na všechno. *5*
  • Kinet1c
    a co, ved ok, ako som povedal, kazdy mame radi nieco ine, iba pre mna je to zvlastne no, to je cele
  • davidBray
    lidi pak budou mít zmatek v tom, na kterej díl mají nadávat :))
  • Kinet1c
    underground 2 + carbon = tuningove orgie, NFS + Criterion = FAIL
  • davidBray
    na volantu to bylo lepší, ale když člověk věděl, že tu zatáčku může projet svodidlama, který ho podrží a pak tam byl sloupek, tak to bylo fakt na vývrat :)
  • fizola
    Jedinou vecou, ktorusom ja na U2 velmi nebral boli tie terenne SUV ako hummer, cadilac apod. ked z nich clovek urobil skor rapperske verzie tychto aut nez nieco co by mohlo jazdit po kanaloch :D

Inac U2 bola moja srdcovka dlho, vobec by som sa nehneval, keby niekto vzal cely system U2 a len vylepsil grafiku a fyziku.
  • Kinet1c
    Skoda ze to robia Criterion, to bude znova dalsi Burnout NFS, podla mna to bude znova dalsi krok uplne mimo, tak ako Most Wanted, RUN a Hot Pursuit (aj ked toto si vychvalovali mnohy, doteraz neviem preco). Neviem ako to inak povedat, ale velmi ma to nezaujima, aj ked som tu teda predsa len, ale asi ma skor pritiahlo to meno NFS a Criterion kombinacia.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit