Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    NFS Undergroud II byl nejlepší díl, co se udělal v rámci tuningu aut. Člověk tam měl takřka neomezené možnosti v rámci úprav aut a udělal z aut spíše umělecká díla:) Bohužel závody byly někdy tak hloupě koncipovány, že jsem myslel, že vyhodím oknem klávesnici. "Legendární" závody na letišti byly zářným příkladem. Člověk kroužil 7 kol na prvním místě, v 8 kole udělal chybu v poslední zatáčce a mohl se dát restart. Což u 8-10 minutového závodu bylo frustrující.
  • shmeck
    S tím tuningem by se mohli inspirovat u Carbon...
  • Pokud to bude jako současný Most Wanted ale s tuningem, ihned předobjednávám. V současných Most Wanted mam nahrano temer 200 hodin, jsem si vedom ze to tady nikoho nebavi ale ja to žeru
  • Kein
    Zahrej si čtvrtý nebo třetí díl. Pokud přežiješ grafiku a absenci vizuální fyziky, tak si užiješ hodně zábavy, ty tratě a jízdní model jsou skvělé, byť vzhledově to vypadá, že auto na silnici plave a má hodně divný tlumiče. A hlavně, žádný catch-up.
  • Tady na Hot Pursuit 2 jsem sakra vyrůstal, a i teď to má dle mě skvělou hratelnost, narozdíl od těch dnešních paskvilů
  • Ve většině případů dopadly všechny hry, který čerpaly z určitý předlohy jako fraška. Jasně zafunguje marketing, maji lukrativní značku "underground", zafunguje silný PR, takže se to určitě bude prodávat, ale subjektivně si myslim, že to kromě grafiky staršímu bráchovi těžko natře. To zas bude po obrazovce lítat x nápisu ve fontu 48 s ubber přísnejma popiskama, nitro se bude dobíjet každym sebemenšim driftem a když je to od Criterionu, tak se bude bourat žejo :-D
  • Kein
    Šestka? Nespletl sis to, nebo opravdu myslíš Hot Pursuit 2?
    http://www.youtube.com/watch?v=qm9gJzR_aLU

Tohle byl podle mě první díl, který první zatloukl hřebík do rakve sérii NFS, i když pravda, z dnešního pohledu nových NFS zase tak špatně už nepůsobí.

Mimochodem, právě v tomto dílu se objevila absence interiéru, absence nastavení dne, noci, počasí a policie, která už nezastavovala, ale ničila; k tomu všemu helikoptéra co házi na trať vybuchující barely... nikdy by mě nenapadlo, že by zrovna tento díl někdo považoval za ty "staré, dobré needy", ale proti gustu...
  • karliczekk23
    Tohle nedopadne vůbec ale vůbec dobře, pokud mají v úmyslu ze série underground udělat stejný sh*t jako z posledního Most Wanted, potom to ocenění může EA hrdě nosit na hrudi.
  • walltar
    Sem měl Underground rád.... akorát to chce pořádný jízdní model a ještě větší možnosti tuningu.
  • Jo, na Hot Pursuit jsem úplně zapoměl.. :D
  • kubi-wan
    Poslední pravověrnej NFS pro mě byla šestka (a náznak něčeho podobnýho mělo i Hot Pursuit od Criterionu)... od tý doby, co si začli hrát na "rychle a zběsile" mě série prakticky nezajímá... Pořád si radši zahraju třetí nebo čtvrtej díl (dvojku už nespustim). *3*
  • no konečně je to napadlo
  • Konečně by vyšel plnokrevnej NFS.. :)
    Né žádný LEGÁLNÍ závody a nebo totální zhovadilost jako Most Wanted(kterej taky dělal Criterion, a úplně ho z*urvilo..)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit