Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravíčko
    Tak jak to tady čtu asi velkej prušvih co ??Já mám crysis 2 už hodně dlouho ALE .. po přeinstalu OS a opětovném nainstalovaní hry ?? - Hra mi sice najede a vše co má ale na "učet" se zaboha nedostanu čili všechno co jsem kdy nahrál je těžce FUČ !!!! Hra mě celkově bavíí a nevadi mi nedodělky ikdyž nevím přesně oč jde ale neva mi jde spiše oto abych hru spustil opět aby šlapala jak má mam všechny tři soundtraky k těmhle hram . ALE budou li potiže setrvávat nadale odinstaluju ji a hru sklidem prodám .
    Zaboha nemůžu přijit nato proč hra nejde a stávkuje mam origoš hru a pořád něco blbne ..

*10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Dane 8/10?..už to nepij
  • Neblazni. Ani ted pod ultra detaily s dx 11 a zaplymi hd texturami se nemohu zbavit dojmu ze kvality predchudce nedosahuje, zejmena textury nekterych povrchu, o narocnosti nemluve.
  • ahoj, mame problem, nejde nam prepnout crysis 2 na playstation 3 na zobrazeni ve 3D (ano mam tv s 3D a hdmi kabel 1.4). v nastaveni hry je na vyber do 3D, ale bohuzel to stale pise ze mame pripojit kabel hdmi 1.4 3D ....vse mame. jsem vdecna za kazdou vasi radu. diky
  • Zde je dost dobrej gameplay http://www.youtube.com/watch?v=SUI4Zmg0Uic&feature=g-all-u
  • mám jeden malinký problém s touto hrou.. :) možno sa to už niekomu stalo ..keď zapnem hru naskočí mi okno a píše tam niečo o grafickej karte a na konci toto NVIDIA Gforce 9400 [ vendor id = 01x10de, device id = 0x0641] neviem čo s tým mám robiť. . prosím poradte mi niekto
  • No prblém je v tom, že Farcry 2 má nedořešené problémy s načítáním uložených her, a to jak na cracklých, tak originálních verzích. Když ti v 80% hry přestane bez důvodu hra načítat, a musíš se vracet o několik savů zpět, je to obtěžující, problém je v tom, že tyto savy se časem poškozují také, takže docela problémek....Crytek se na to úplně vybod, proto dneska stojí 200 Kč v akci.
  • Čekal jsem víc sci-fi,jsem asi v půlce,párkrát tam proběhli nějaký vesmírný potvory a stále střílím jenom vojáky.Taky se mi nelíbí automatické ukládání.To vymyslel jenom deme...nt.Blbě skočíte a musíte znovu otravně 15 minut likvidovat vojáky.Ze začátku se mi vypínal PC.Nejprve jsme museli stahnout poslední ovladače,(to nepomohlo) a program,ve kterém se nechalo přenastavit nastavení grafické karty (Crysis 2 Advanced Graphic Options).To nastavení je ve hře dost ubohé,je tam jenom několik možností výkonu grafiky.Ale stejně se žhavila grafika i na nejhorší nastavení (HD 4850) až jsem musel přidat do kompu a ke grafické kartě 3 ventilátory.To pomohlo.Bez ventilátorů byla teplota na grafice až 120 stupňů,s přídavným chlazením pak bylo max 75.To píši proto,že je na internetu hodně stížností s vypínáním počítače při hraní Crysis 2.Díky nemožnosti nastavení výkonu,mohou slabší karty jako ta moje stávkovat,neboť stačí zapnout hru a grafika jede na plný výkon.(Jinak v PC Procesor Quad Q9400 Pentium a 4GB to zvládalo bez problémů.)
  • Dead Space, Half-life....
  • je pořád demoverze Crysis 2 MP?
  • Nemám slov...
  • Tak neviem ako ty, ale ja keď čítam knihu, tak je to kôli príbehu a nie preto, že je vytlačená bielym pismom na čiernych stránkach.
    Ide mi o to, že by mi pripadalo nezmyselné hrať rozstrihané misie síce nelogické, bez príbehu, ale hlavne so superžúžo grafikou a hustodémonsky-krutoprísnymi efektmi. Trochu sa momentálne desím faktu, že moderní hráči berú príbeh ako spestrenie misí a nie naopak, ako si predstavujem ja, že by to malo byť.
    Kam sa takýmto štýlom dostaneme o pár rokov?
    K samotnej hre: Hral som zatiaľ le pár hodín a musím uznať, že u mňa je to prepadák. 9,5/10? To hadam nie, hral si Portal 2? Či to nie tam treba rozmýšlať a je tam celkovo moc príbehu, takže ti to kazí pôžitok z misií, nie? Ale nie, teraz vážne, musel som si trochu zažartovať.
    Od Crysis 2 som jednoducho očakával viac. Dej je zatial rozfrncaný, chodím, strieľam kade koho bez toho, aby som vedel prečo. Ale tak to asi v tejto dobe funguje, nie?
    Prispôsobenie pre konzole ma skutočne skoro vyviedlo z miery, tomuto przneniu vsetkých možných hier sa ale asi už nevyhnem.
    Nanosuit.... nanosuit. Neviem, v predošlých hrách sa mi páčil viac, tu je jeho používanie bohužiaľ opäť obmedzené na možnosti konzolového ovládania (grrr) a neviem čím to je, ale obrazovka je počas hrania až nepríjemne preplnená hlúposťami ako tagovanie krabíc s muníciou alebo zbraní, no pre klaustrofobika nič moc.
    A posledným klincom do rakvy je nemožnosť rošíreného nastavenia grafických možností čo opäť prikladám optimalizácí pre konzolu.
    Skrátka pre mňa nič moc, ale keď máte radi klapky na očiach pred 3D obrazovkou s pootvoreným "frontal face hole" so slinou spúšťajúcou sa Vám z pravého kútika, tak je to hra práve pre Vás.
  • No, tak je to hezký .... Dohráno docela v klidu na nejtěžší obtížnost, parádní sci-fi příběh. Je to trochu "tunelovka", ale to je OK, tady to nevadí. Každopádně, těžký to není, je to takovej film... Kdo si chce zahrát ale zahrát špičkovou FPS, musí zkusit africkou FarCry 2, to je jiný kafe :)
  • tak je to nazor, proti tomu zadna, ale s recenzentem v mnohem dulezitem nesouhlasim, chyby jsem mel ve hre na pc minimalni, mozna obcas vypadl zvuk postavy mluvici v pozadi, ale to asi tak vse, jinak sem to doparil cele bez chybicky, zadne sekani atd. nadherna hra, pribeh je stokrat lepsi nez kdekoliv jinde, bavil me i vic nez u singularity, celkove je to nadhera a grafika je orgie, nevim kdo jinej sdili nazor ze je to osklivejsi nez jednicka, to je fakt kravina, dyt jednicka vypada uz opravdu dost ojete, COD2 je taky hezci, no tak asi tak, muj nazor...jo taky je to sviznejsi nez jednicka
  • Když jsi u té inteligence, vy je s y a nepobrali jste vy všichni, takže nepobrali jste měkké i. Ale jinak dobrý, až budeš chtít, zase přijď :-)
  • hra bozi moc inteligence tady vi jste nepobraly
  • Chtěl bych VELICE POCHVÁLIT autora recenze !!! Již dlouho jsem nečetl tak čtivou a celkově komplexní recenzi! -a to pravidelně pročítám recenze na několika webech. Kromě toho z Crysis 2 mám stejný pocit jako autor. TLESKÁM !!! *1*
  • Mimochodem očekávám plno negativních komentů protože tady objektivnost a trefnost nikdo nehledá. Kdo to nedohrál, tak by to neměl ani hodnotit. Další chyby: Nelze zabít nakažené lidi (a to je krutá chyba, protože to z pohybujících se "lidí" dělá cihly), oblek je až moc dobrý (když víte jak, budete schopni skoro celou hru projít bez boje), pokud hru dohrajete, rozhodně ji nerozehrajete znovu, abyste našli všechny emaily, trofeje, atp). Nejdou přeskakovat in-game videa, která jsou po několikátém načtení už vyloženě obtěžující....takhle by se toho dalo vymyslet až až...
  • Ve hře je neuvěřitelné množství chyb a nedodělků. Celkem bych hře dal 7/10, na víc to ani náhodou nemá. Chtěl bych vyzdvihnout super hudbu, která Vás hrou provází, docela slušnou grafiku a celkem dobrý závěr. No, ale pak přchází ty problémy....hra je evidentně udělaná na konzole, a kdo tvrdí, že ne, tak nikdy PC hru primárně dělanou na konzole nehrál. Jdete, a najednou "Crouch", "jump", atp...co to má bejt? jsem snad lama? Věc 2) inteligence nepřátel je sice o něco lepší, nicméně když v řadě jednoho z vojáků strefíte sniperkou do hlavy, ostatní se zastaví a křičí "sniper, sniper!" a čekají, až provětrám i jejich hlavu. X Mike zbraň je docela nanic, vyzdvihovaná jako jedna z nej. Když odhodíte zbraň na zem, jste maskovaní, ani nevzbudíte pozornost, a to zbraň spadne přímo před něj!. Dohráno za dva dny na obtížnost post-human warrior, ale zase nějak těžký to nebylo....to mam dragon age na normal mnohem těžší. Doby slušných her odzvonily. Crysis 2 je ok, Crysis 1 byl lepší, ale co se rozlehlosti a pobíhání po volném světě týče, vede Farcry 1 a 2. BTW tady se Vám prostě stane, že se zaseknete, protože jdete "mimo daný území". Co se několik let očekávaného titulu týče, velké zklamání. P.S: /plně mi v menu chybí podrobné nastavování grafiky ve hře.
  • To ne, to znamená, že scéna má schopnost reagovat na vnější podněty hmoty. A antihmoty taky. I světla. V podstatě to měří lom světelných a infra a gama paprsků, proto musím mít ovladač z plutonia. V praxi to znamená, že když na mě naběhne nějaký emzák, tak ho můžu přetáhnou ovladačem. Nebo na něj můžu pustit blesk z foťáku a on na chvíli oslepne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit