-
mínusem jsou ty mikroskopické české titulky!! Kdo to má k u r v a číst!! Jinak se mně to zatím líbí, jsem ve 3 kole!
-
...proč se nelibí?
-
Takže zklamání jen kvůli grafice?
-
Jenže Crysis narozdíl od Portalu není originální a patrně nemá ani příběh, který by mělo cenu sledovat.
-
Hra mne zklamala podobně, jako kdysi Unreal Tournament III. Komu se líbí ten nanooblek ?
-
jakožto PCčkář nemohu moc poradit, ale aspoň dodám (jestli se o tom už neslyšel), že Crytek tvrdí, že hra vypadá na obou konzolích identicky...(což nemusí nic moc znamenat, ale rozhodně to nebude rozdíl jako u např. Bulletstorm)
-
Taky se mi to zda nejaky rozmazany na hardcore
-
Beru Tvůj názor, ale nemyslím si, že žánr fps je jen o grafice a ne o příběhu. Někomu to možná nevadí, že neví, co se přesně odehrává a po kom to vlastně střílí, ale něco mi říká, že většina hráčů je opačného názoru (viz Half-Life 2, tam hraje příběh klíčovou roli). A 8/10 je možná trochu méně, než si hra zaslouží, ale recenzent se vyjádřil, proč se takto rozhodl. Navíc celosvětový průměr je 88% (PC), což taky není těch Tvojich 9,5/10. Ale chápu, že ti hra mohla sednout a jsi z ní nadšený, u mě se přesně tohle odehrálo u Portalu.
-
je to brak...a komu se můj názor nelíbí, ať mi prase políbí... *12*
-
přesně tak!!! Té podobnosti se sérií CoD (MW) jsem si všiml už u dema...vůbec mi Crysis 2 nepřijde tak zdařilé jako jednička...a to nejen proto, že je o něčem jiném, ale prostě proto, že z toho udělali až příliš business...
-
Poradil by mi tu prosím někdo kdo měl možnost srovnat grafiku Crysis 2 na: XBOX360 a PS3.Na které konzoli to vypadá lépe i na které vypadá líp 3D.Hrál jsem demo mulťák na PS3 a tam mě 2D ani 3D nějak zvlášť neuchvátilo.Přišla mi grafika dost mázlá a na Xboxu jsem to bohužel neviděl a je to asi první hra ve 3D.Při srovnávání mi přijde většina multiplatformových her na Xboxu360 o poznání lepší než na PS3.
-
hra mne zklamala rozhodně bych ji dal tak 7/10.Je na ni bohužel vidět že je to upravené aby to šlapalo na konzolích.
-
ved ja s tebou suhlasim napisal som ze sa to oplati viac, ale ty si to napisal ako keby sa pc hraci kvoli tomu uz ani nepocitali.. nepocitaju ich mozno ti konzolovy vyvojari:) ale ti zas nezaujimaju drvivu vacsinu pc hracov, ktorych kvoli predrazenosti konzol bude vzdy viac ako konzolovych hracov, mozno s vynimkou usa.
-
tvůj komentář je dlouhý, ale zcestný. co to s čím má společného? když se logicky prodá víc kusů na konzole než na PC, jakým směrem půjde vývojář prioritně? byl by hloupej, kdyby do konzolí nešel, když to tam lidi kupují víc. piráti ho nezajímají, pro ty hry nedělá, z nich nejsou žádné peníze...
-
Ano, hrdina je trouba. Je to tím, že v FPS střílečce je IQ hrdiny přímo úměrné IQ hráče. Mrkni do zrcadla pěkně tomu hlupákovi vynadej.
Jinak každá FPS vykrádá ostatní FPS už svojí podstatou. Absolutně předscriptovanou ubožárnu typu CoD tady raději ani nezmiňuj.
MP je momentálně fail, v tom souhlasím, ale v jiné rovině než píšeš. Ukaž mi v CoD rozšíření taktických možností podobnou věcí jako je Nanooblek.
S hodnocením souhlasím taky a provázanost distribučních společností a herních médií je jasná snad všem, to nemá podle mě cenu ani zmiňovat.
Zbytek Tvého postu nemá cenu komentovat, je to ubohé plácání.
--
Za sebe říkám, že Crysis2 se u mě řadí do stejné kategorie jako Mafia2. Nesplněná očekávání a lživé sliby vývojářů mě jen utvrzují v tom, že než něco příště koupím, napřed si to stáhnu abych zase nekoupil zajíce v pytli. A není to o penězích. Co se mi líbí, to kupuju. Jen už si dám napříště větší pozor. -
Pc hraci to urcite su. To ze nie su ochotni platit megakorporaciam casto neprimerane peniaze nezmena ze to nie su hraci ktorich pocitame medzi PC trh. Keby bolo jednoduche napalovat a hrat kopirovane hry na konzolach, urcite by vacsina tie hry nekupovala [aspon v europe a nasich koncinach urcite]. To ze sa developeri sustreduju na konzoly je logicke, ale ako pises samm je to kvoli tomu ze tam je viac penazi, nie preto, ze je viac konzolovych hracov. urcite ma dnes viac ludi co hrava hry pc nez konzolu a to z dvoch hladisk : konzoly su drahe, hry na konzoly su drahe. takze je jasne co sa viac "oplati" konzumentovi a co viac tym co hry vydavaju, pretoze PC kupis raz a hras kym pocitac staci, pri konzolach taky luxus nemas. Poznam vela gamerov na slovensku, a konzolu ma jeden jediny z tych co poznam, aj ten hrava viac na pc hry, lebo skratka v nasich koncinach su tie hry prilis drahe na konzoly, pokial nemas prachatych fotrovcov, alebo slusne nezarabas sam, tak si na konzolach velmi nezahras.
-
Hmmm, dat 8 bodov takejto hre? To je cista fraska. Potom by vsetky zvysne hry mohli mat tak maximalne 5 - 6 bodov z 10. Trosku objektivnejsi by ste mohli byt, lebo takato hra na trhu nie je, je sto dalsich strielaciek, ale ziadna z nich sa nechyta na crysis, a co sa tyka pribehu, kto uz len hrava strielacky kvoli super pribehu? Toto su hry o efektoch, grafike atd, ale pribeh je viac nez nepodstatny, je iba na spestrenie misii. U mna 9 z 10 jednoznacne, ak nie 9.5, pretoze za posledne roky som hral kopu strielaciek, a vacsina ma omrzela po 5 minutach, toto ma bavi uhrat uz len kvoli tomu ako to vyzera. A pravda je taka ze oproti jednotke tam to graficke zlepsenie nie je nejake obrovske, ale stale nevyzera ziadna ina hra tak dobre, takze sa na to neda vyhovarat, keby ju spravili este narocnejsiu by ju nespustil skoro nikto, ja ju hram na extreme detailoch a vyzera to neskutocne. Konecne hra ktora po dlhom ocakavani nesklamala.
-
Zbytek bude statickej záběr na recenzenta, jak sedí v koutku a usedavě pláče.
-
Bohužel tu ale nemluvím jen za sebe *3*
-
Dneska jsem přišel na zajímavou věc, na "Pokročilé" se mi zdá že má hra hezčí grafiku jak na "HardCore" všiml si toho taky někdo? *1*