-
Nakonec promluví *1*
-
to nejsou PC hráči... :) logicky se trh bude naklánět tam, kde jsou peníze. ve stejném duchu půjde patrně i vývoj her. proč dělat něco prioritně na platformu, kde jak píšeš, "každý" stahuje... :)
a stejně tak bude časem víc lidí zajímat recenze na konzole... -
vycházíte jenom z prodeje? každý kdo má PC tak si hry stahuje takže tím pádem je více PC hráčů než ti kteří hrají na konzole.
-
Ano chcel som tym povedat ze cood je vykradacka dooma staci behat skakat a drzat tlacitko fire.Ano ja viem ze mozte ziskat "uzasne" perky ktore maju skutocne "ohromny" dopad na hratelnost da sa behat a strielat rychlejsie skutocne inovatyvne mimochodom podobne bonusy ste mohli mat aj v doomovi
-
CoD je trapná vykrádačka Pacmana, to pobíhání tam, honění nepřátel. se dívím, že jim to prošlo :)
-
scar striela totozne jak m4 v cod to ma celkom pobavilo podla mna tie zbrane strielaju rovnako ako rotacny gulomet v doom1 to pidi kopanie flusatok dufam nepovazujete za nejake "chovanie zbrane" *10*
-
Co se mě týče, tak nevím o tom, že by v Crysis 1 byl nějakej extra příběh. Myslím, že jen melete pantem co se tohodle týče... Je to jen střílečka s nádhernou grafikou a možnostma nanoobleku a tím originální. A dvojka co se týče střílení a nanoobleku je ještě vychytanější a lepší. Graficky se mi taky moc líbí a jestli je to bržděno konzolemi?? To je mi fuk, já se bavil a o to de.
-
a to jsi vzal kde, že je u nás větší množství PC hráčů? vždyť se prodá víc her na konzole než na PC, tak je logicky víc konzolových hráčů, nebo se pletu? :)
-
Dobre, uznávam že to pre tých, čo nehrali jednotku možno jasné nie je, ale tým čo hrali jednotku, to určite netreba zvlášť vysvetlovať, keďže Crysis 1 práve tým končila, že Prophet, s ktorým si sa stretával počas celej hry, letel naspäť na ostrov medzi mimozemšťanov. A ak sa nemýlim, pred vydaním hry, keď Crytek chrlil videá bolo jedno video venované vyslovene predstaveniu Propheta. Ale máš v niečom pravdu. Určite by príbeh mohol byť zrozumitelnejší, ale mne vyslovene chaotický nepríde.
-
Mohl bych se zeptat, proč se recenzuje konzolová verze, i když je u nás větší množství pc hráčů? Celkem by mě to zajímalo...
-
mel by vyjit patch na 11 a koukal jsem nekde na obrazky a vypada to ze to pujde nastavit stejne jak v 1 jinak jsem to dohral a cekal jsem nejakeho super bose na konec a vono uvidite sami az na konec super hra :) a betu jsem skousel ale nebyla moc dobre hratelna
-
Pro člověka s PS3, kde Crysis 1 ani nevyšlo, je věta: "Volali mě Prophet..." jaksi k ničemu a stejně tak pro sklerotika jako já, který si po třech letech na jméno vedlejšího panáka ze hry rozhodně nevzpomene. Navíc očekávám, že Crytek si položil za cíl prodat hru víc než jednomu milionu hráčů jedničky a tím že se ani trochu nenamáhá jim představit předchozí události tak ukazuje prostředník pár milionům lidí. Takhle se scénáře nepíšou.
-
P.S. trochu jsem zavzpomínal a Fallout 2 mel super příbeh
-
doom byl super, ty videa, maily a pds ci jak se to jmenovalo. Navic ta hra ani nebyla striktne linearni pamatuju jak sem tam parkrat zabloudil v tych chodbach. A hraci doba 20 hod s prehledem.
-
kto očekáva pribeh od fps je divnej a vubec hraju uz hodne dlouho ruzny zanry a nepamatuju nejaky pribeh kt. by me vylozene zaujal.
-
to že to nudí tebe ještě neznamená, že to nebaví ostatní...
-
No nevím, v dnešní době bych se raději poohlížel po originalitě, něčím MP obohatit a hráče z otevřenou pusou trošku překvapit. Jenže tohle je doslova a do písmene ( skilly, odměny za killy atd. ) okopírování něčeho co lidi znají a co se v poslední době dost čte už ani lidé nechtějí neboť je to nudí viz právě poslední díl CoD či zmíněné MoH.
-
s názorem se dá souhlasit, ale nechápu to vydávání se za Dana Vávru :) co to má být konkrétně za postoj (usuzuji z neznalosti českého jazyka)
-
Ono, když tam je nějáký příběh a tyhle informace ho doplňují a ten příběh funguje, tak je to bezva, ale když tam není nic a autoři dospějí k názoru, že nějaké zoufalé trosky toho ničeho sdělí jen těm, kteří je budou ochotní hledat a to ještě často někde na internetu, tak je to prostě špatně. Na netujsem se dozvěděl o postavách ze hry víc, než jejím dohráním, což mi přijde asi stejné jako kdyby jste si koupili knižku, ona vůbec nedávala smysl a na občas by někde bylo napsané, že si máte někam zatelefonovat, abyste se dozvěděli o čem to vlastně bylo.
-
A je taky stejný jako v MoH, taky jako v Battlefieldu a ostatně jako v každé fps. Je to prostě střílečka a ty mají vždycky stejný základ MP, jen se liší v detailech.