Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co konkrétně ti připadá prosté? Jen se na hru za takové peníze koukám střízlivě. K CoD se vracet nebudu, nebaví mě a asi ani z toho důvodu mě nebaví Crysis 2.
  • Chlape... Tobe mozek vytvari spojitosti fakt divnym (popr. uplne nejprostsim) zpusobem.
    A jeste si pripadas jak ten chytrejsi, co vidi skrz hype, a podobne : D
    Tak se vrat k tomu CoDu, kdyz ho teda stejne vidis vsude *7*
  • Tento komentář jsem psal na jiném webu, ale sem se hodí.

Takže MP a Singl je vykrádačka CoDu, příběh se snaží svézt na podobné vlně jako UBI (pochopte, nemyslím tím že kopírují příběh, jen chtěji navodit stejnou atmosféru ale vůbec se jim to nedaří). Ale z vykrádáním jsme ještě neskončily, Alcatraz (hlavní hrdina) za celou dobu neřekne jediné slovo, odkud pak asi tvůrci ukradli toto?? Jenže na rozdíl od Half-Life vás zde mlčení absolutně irituje a připadáte si jako hloupá ovečka, která dělá naprosté nesmysli typu: Náhodou jste se dostali do obleku a z vysílačky se ozve "Pojď sem a sem protože prostě musíš, pojď!" a vy co? Vy jdete. Ovšem to je jen začátek, krom toho, že děláte z lidmi, kteří při vaší komunikaci vedou klidně 10ti minutový monolog při kterém by jste čekali vysvětlení tak váš hrdina prostě jen stojí a čumí a když se mu řekne "Sedni ale pozor, můžeš umřít" no tak sednete a vůbec vás to nezajímá.

Crysis 2 MP je oprovský fail. Krom toho, že se vůbec nestydí za pouhopouhou kopii CoD (a to doslova, prostě identická hra z jinými mapami a zbraněmi i když i tam je mnoho inspirace). Koupě lituji, singl jsem na druhou nejtěžší úroveň dohrál za 7 hodin, o zajímavém příběhu se zde mluvit nedá, jen si hrají na Ubisoft (teď narážím na sérii Assassins Creed, která je po hlavní, té desmondové, stránce příběhu dokonalá). Jenže narozdíl od UBI tam záměr udělat z Crysis tajuplnou hru nebyl již od prvního dílu ale je uměle dodělávaný až dílem druhým.

Nechápu vysoká hodnocení, zde je vidět, že herní weby jsou provázány jak z obchody tak z vývojáři kuli reklamě a tím pádem je subjektivní hodnocení úplně k ničemu.
    Neřeším grafickou stránku hry, či nedodělky atd. atd. A jako že konzole port, to je mi taky jedno.

Ale hratelnost je absolutně nudná, nezábavná, stereotypní a hrdina je trouba. Přimíchejte do toho nepovedenou atmosféru příběhu, mimozemšťané mají najednou samopaly no a dostanete z toho vývar sraček (omlouvám se za výraz ale jinak to holt nejde.) Dal bych 5/10 protože 5/10 je průměr a tahle hra je naprosto průměrná.
  • dialogy a příběh jsou dvě skutečně rozdílné věci, pokud by šlo o shodu, pak bychom mlohli jeden pojem beze ztráty kytičky zrušit. Je to zjevná pitomost. A tak, jelikož mohou být dialogy bez příběhu i příběh bez dialogů, je jasné, že je lze hodnotit zvlášť
  • grafiks PC verze crysis 2 je shit v porovnani s PC verzi crysis 1.
  • Pro mě velké zklamání, ve srovnání s jedničkou. Hra brutálně zkonzolovatěla, fuj *10*
  • Hmm recenze PS3 verze a ty screeny jsou z PC ne??
  • jen takový spoiler.... Crynet ... nebyla hlavní protihráčovou stranou ve Far Cry? :-)
    Jinak musim říct, že mi lépe fungovala grafika u Bety, než u plné verze. A jelikož je to port z konzolí, nedá se tu u grafiky nic nastavit. Některé textury jsou až moc světlé, kovy svítí jako žárovky ... to neni normální
    textruy bulv jsou tak světlé, že vojáci vypadají jako nemrtví
  • Chtěl bych se jen zeptat zda někdo z vás nemá problém s Crysis 2 Multiplayr. Např že se vám to po 5min hraní vypne a veškeré získané zkušenosti se zresetují. Předem díky
  • Zdá se mi to nebo recenzenti na Games Tiscali opravdu upadají? Jak může někdo napsat, že nepochopil příběh a přitom konstatovat že dialogy jsou dobře napsané? To je jak napsat: "ten pán mluví hezky, ale nevím o čem mluví"... Vávra, vzpamatuj se. Takovéhle mozkové výplachy od člověka, který dělá recenzi ve stylu "jen ať jsem první" jsou opravdu zoufalé. Za tohle herní Pulitzer nebude. Maximálně tak Hlupáček roku. Zbytek raději nebudu komentovat.
    Zahrej si to znovu, použij tu věc co máš na krku aby Ti do něj nepršelo a pak si po sobě přečti cos tady napsal. Hodně štěstí u další recenze. Snad to bude lepší. *3*
  • Ciste k zacatku, pokud C2 neni totez, co C2, pak by to mohlo znamenat, ze prehodnotim svuj postoj, protoze by me to mozna i MOHLO bavit... Coz neni pripad FarCry ani C1, uz nemam cas se kochat uzasnosti, obecne chci neco, proc to budu hrat i po prvotnim ohromeni grafikou, co me potahne dal.
  • Odulin
    Jsem v 11. levelu na obtížnost Veteran. Bavím se skvěle. Už jsem málem zapomněl, že u FPS jde vykouzlit i takováhle hratelnost...nejen koridorová střelnice, jak to dneska nejčastěji bývá. Grafika supr a nevadí mi absence DX11, aspoň to rozumně chodí. Jestli tohle není výborná FPS, tak pak už nevím, co by teda mělo být. Není to bez chyb, ale pozitiva jednoznačně převažují;)
  • Uplne presne jsi to vyjadril! Diky za to
  • KIMCID
    co vím tak nebude???
  • kostejnesmrtelny
    Což vám nebrání se vyskytovat v hojným počtu na našich serverech. Takový jste husťáci.
    Několikrát jsem si říkal, kdo asi chodí na slovenský webový stránky, když jsou všichni čoboláci na těch českejch...
    Takže šup zpátky domů, na severní maďarsko...ať vás tady my arogantní špíny zbytečně neznechucujeme.
  • Cajk
    Neplivej.
  • Já osobně jsem moc zvědavý, jak dopodne Black Messa Project, jakožto produkt tvořený nadšenci a jako freeware. Osobně doufám, že tyhle komerční tituly zašlape do země.

Jinak po tom, jak to jde s hrami od desíti k pěti, bych se ani nedivil, kdyby Mass Effect 3 byla jen tupá rubačka alá God of War :-)
  • Věř mi, že já bych to rozjel, kupoval jsem kvůli tomu novou mašinu. Proto mi to teď vadí.
  • pre tych ktory nevedia co je PR / bez urazky / v dnes nej dobe je to mocna zbran vplivu
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Public_relations
  • ja recenzentov na komercnich weboch nehodnotim uz z principu - lebo viem ze je to chlebovka alebo mladicka naivita,,, o mnoho viac sa dozviem z blogov a amaterskych recenzii ktore niesu PR. proste ma vobec nezaujima ako sa citi recenzent na komercnom webe,,, ale to neznamena ze nimi pohrdam , len viem ako to chodii) *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší