-
slušnej pokus napodobnit dana vavru, ketrej ale nevyšel
-
paragraf číslo 30 Autorského zákona.
Dneska už ani ten trolling nestojí za nic. -
už to tu někdo řekl a radší to zopakuji nekrmte troly potom sami odejdou
-
chytrý *3* je to fakt David Hewlett aka dr. Rodney McKay na té tvoji fotce? ten prostě nemá konkurenci *3*
-
Z téhle debaty se díky některým jedincům stává naprostá žumpa a je mi z toho smutno. Když už někdo nemá rád konzole, PC, nebo cokoli, alepsoň by se nemusel chovat, jako naprostý ubožák a neventilovat svojí dětinskou a zcela nesmyslnou nenávist jako sprosté hovado a to ještě vůči lidem, které nezná a nic mu neudělali. Nesouhlasný názor se dá vyjádřit i slušně. A když někdo krade a ještě má tu drzost se s tím chlubit a následně nadávat, že se na PC nedělají hry, tak to už je opravdu konečná.
-
Rád vysvětlím, ale účtuji 2.000,- Kč vč. DPH za hodinu a vzhledem k anonymitě internetu bych prosil platbu předem.
-
jéé Rodney McKay *3* no dworkine, teď si mě setřel spíše ty. vysvětli mi to prosímtě, jak je možné, že je stahování filmů a hudby legální, pokavaď to stahuješ dejme tomu z share serverů, to by mě vážně zajímalo *5*
-
ty ses debil, doufam, ze lidi jako ty je minimum, delat to kazdej, tak si zadnou hru nezahrajes, ty jeden dmnte... Omlouvam se, ale takovyhle lidi me serou, schvalne by me zajimalo jakou praci dela:D
-
On si na nic nehraje, on tě jenom parádně setřel. *4*
-
oba dva víme, jak jsem to myslel, tak na co si tu hraješ? *2*
-
proč by měl spálit stáhnutou hudbu nebo filmy? Vždyť je to legální si stahovat a pálit hudbu i filmy pro vlastní potřebu.
-
asi tak nejak o proti 1 tu fyziku hooone osidily a taky sem to cekal lepsi aspon teda na ty PC verze kdyz uz to udelaly i na konzole
-
a bu bu bu *1* volej, volej, ale nezapomeň doma spálit všechny vypálené či jen stáhnuté filmy, nebo hudbu, občane! budu se bránit! *6*
-
Ja mam o neco horsi grafiku ati 2600, procesor dvoujadro AMD a taky 2gb ram na xpeckach a to vsechno na notebooku(tzn. nizky frekvence u vseho) a demo mi jelo v pohode. Samozrejme musis omezit rozliseni nebo detaily
-
Když se ti to nelibí tak nehraj, ani tu warez verzi. Přece je to sračka, umíš tady akorát nadávat a je ti tak 14 let.
-
Volám policii *10*
-
cau mam 2 gb ram a geforce 8600gt ... je mozny abych to rozjel aspon na stredni detaily plynule ? dik za odpoved seruss
-
zítra prodávám! AŤ ŽIJE WAREZ! a pro rejpálky, že to neprodám, tak nějaký debílek z vašich řad se úrčo najde *1* tak se tu mějte bobánci a nezapomeňte kupovat *1*
-
ale prosim tě co to zase je tohle, Wolfenstein 3D sice neni první ani tak úspěšný jako Doom, ale je obecně herní komunitou považován za zakladatele a průkopníka žánru FPS, tak nevim co tu zase řešíš.
-
zítra prodávám a nahrávám čistě WAREZ VERZI! tak se tu mějte bobánci *1* a nezapomeňte kupovat *1*