Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALE záleží JAKOU práci odvedou. já taky dostanu zaplaceno podle toho, JAK dělám! to snad chápeš, né?
  • jaké otvírání daemona? prostě kliknu na iso a je to *1* jaké úkony navíc? ti říkám, instaloval jsem crysis 2 warez a za 8 minut fachčela, instaloval jsem sobě originál a dělal jsem to i s registracema tak dlouho, že sem se stihnul osprchovat a ohřát si jídlo a ještě ho sníst. kámo fakt ti řeknu, že je to na palici a navíc to ani pořádně nefunguje.
  • Cajk
    Pozor zlý troll - prosíme nekrmit, odejde sám.
  • ja vím, že ty bys to nesvedl *1* tak kupuj ťunťo, kupuj *1* *2* *5*
  • a pak ses probudil s rukou v nocniku zamotany v prosteradle
  • tak si tak čtu na fórech a pirátské verze fachaj mulťák v pohodě *1*
  • nechápeš že ti lide co na tom delali potrebuji dostat zaplaceno? to je jako by tobe nedali na konci mesice vyplatu
  • NOD neumí odhalit všechno a nechápu proč by legálni instalace mela trvat dele nez nelegalni, je to ta sama hra ta sama instalace a stejna velikost. Takže všechny ty úkony kt. popisuješ (otevrit daemon, skopirovat crack jsou navíc). Jake sračky okolo u originalni instalace?
  • né socka, ale zdravý rozum člověče *2*
  • jak sem rikal levely jsou rozlehlý a moznost taktizovat jit jinou cestou a vyuzivat tam oblek a ruzne upravovat zbrane takze muzes hrat level pokazdy jinak
    čarky se nepíšou jako tečky pokrytče
  • Tak ta hra je sila,cakal som viac ale bolo to uz vidno na deme ze to nebude ako jednotka toto je skor taka konzolovka som cakal lepsiu fyziku,stlpy sa daju troska okresat a par veci ale stromy atd.nic nechapem radsej by som bral cry engine 1 a za tie roky vylepsil fyziku,
  • ty seš vole debil. nainstaluju daemona a už nikdy víc nic nepotřebuju. warez hru mám nainstalovanou bez všech sraček okolo za 7 minut! crack? neumíš skopírovat 1 soubor ze složky A do složky B? to je fáááákt složitost :D ale kupuj si originálky :D :D :D debílku
    a virus? mám NODA a NO PROBLEM! *2*
  • uf tolik napsanejch rekací a prd se z toho člověk doví *9*
  • piratim i na konzoli *2*
  • česká socka
  • Cajk
    myslíš snad Maze War ze sedmdesátejch?

Skutečnej předchůdce wolfa byl ale Catacomb 3-D
  • my vás čechov tiež nemáme radi *4* Pre nás ste len obyčajné arogantné špiny
  • No jo, to bychom ovšem museli zahájit kampaň o informovanosti o systému hodnocení *1*
  • a nejaky ten vir k tomu, instalace fakt jednoducha (musis to cracknout, musis delat s programy pro virtualni mechaniku, to je prace navic), mes tam skvely bugy, patche nejdou, kym to stahnes tak to trva veky, navic nektery hry ani poradne cracknuty nebyli.
  • Není, hlavní je akce. A na tom se nezměnilo nic od dob Wolf 3D. Jen se vše zjednodušilo a zmizel strach. Grafika prvního a třetího Doomu tak nějak revoluční, myslím. Morrowind a Oblivion to samé. FarCry a první Crysis. Half-Life 2 (Source obecně). Flashpoint, Mafia. GTA3. Red Faction. A už mě to vypisování nebaví. Hratelnost je dobrá, protože to prostě je FPS, akce. Pár features (nanosuit) to posouvá trošku dál, jinak bych v tom viděl průměrnou, hezky vypadající FPS hru. Jakou má ta hra replayabilitu? Možnost rozhodování je jenom v rámci jednoho "levelu", pokud se nemýlím. To má snad každá hra, některá víc, některá méně. A multiplayer? Čím se liší od původního Crysis?

O pravopisu radši nepiš. Kdybych měl vnímat to co píšeš tak jak to je, nedávalo by to smysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit