-
Vyklaneni neni nic zvlastniho, to umi snad kazda hra, ktera podporuje system kryti. Namatkou Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 - vsechno na PS3 velmi oblibene hry. A urcite nemusim uvadet tradicni pc only hry jako doom (zakladatel FPS zanru
!), ktere vykouknout za roh neumi. -
Sory, ale to je blbost. Konzolistum se taky zjednodusuji hry a mohou tvrdit, ze za to mohou pc. Tohle se nedeje kvuli platforme, ale kvuli snaze zvysit prodeje a vyjit vstric casualum. Zjednoduseni ktere klades za vinu konzolim se tyka i pc only titulu. Podivej se treba na level design hry doom oproti level designu hry doom 3 nebo quake 4. A srovnej napr. s konzole only hrou Red Dead Redemption.
-
co znamená pojem "zlomová grafika hratelnost"?
-
Aoyagi: martin, samozřejmě
-
Jediné, v čem je dvojka horší, je nemožnost ukládání během hry. Když jsem uprostřed masivní akce schovaný za rozbitnou hradbou, tak by se F5 docela hodilo. Grafika je úžasná (přijde mi dost divné kritizovat grafiku na konzoli. Co očekávají?). Na počítači je to famózní,stíny, odraz světla, budovy. Na to, jaké to má požadavky, to vypadá naprosto nádherně. Nuda? Šeď? Je fakt, že Taktická mapa vám pomůže jak sviň, na druhou stranu pamatuju, jak jsem v jedničce zažil bezmoc, kdy jsem hodinu (!) hledal buglýho Korejce za skálou na konci levelu a nic mi ho nechtělo ukázat. Crysis 2 mě potěšila velice. Obsáhlé mapy, vyrovnané zbraně (až na Scar a Scarab, kde ale ze sentimentu vede Scar). Příběhově, pravda, slabší (na Warhead to zdaleka nemá), ale...Cákal jsem před vydáním, cákám teď během hraní a budu cákat, až to budu hrát potisícátéosmé.
-
Tak co je dneska lepsi, nez stara dobra serie jagged aliance nebo mechwarrior? Vnimani her je samozrejme subjektivni a kazdy preferuje neco jineho a dnesni hry jsou zamerene na masoveho povrchniho (konzumniho) hrace, coz determinyje vlastnosti modernich her. Zamereni na wow grafiku (ta prodava), filmove pojeti a aby to bylo co nejjednodusi. Pochopte, ze vysledny produkt je pro tzv. hardcore hrace ponekud nestravitelny. Je to stejne jako s filmem, konzumni filmy uspokoji nejvice divaku, ale to ze jsou nejvydelecnejsi jeste neznamena ze jsou nejlepsi, narocneho divaka totiz neuspokoji.
-
Presne kvuli svinim jako jsi ty, musi delat Crytek delat hry i pro konzole :-).
-
Nikdo nerika, ze piratstvi nebylo. Ale ze kvuli piratstvi si pc herni komunita nedokaze zaplatit svoje poradny hry. Vic v diskuzi zde: http://markovo.blog.doupe.zive.cz/2011/03/vyhledy-do-nove-petiletky/
A take by bylo fajn, kdybyste si nepletli pc jako herni platformu s pc jako pracovnim nastrojem. -
Taky se mi stalo, že mi tam ty nanobody podivně mizely. A to že mi to neragovalo na boj na blízko - tak to se mi taky jednou stalo.... Až po chvíli se to rozeběhlo.
-
ve střílečce není příběh to hlavní zajimalo me co si predstavujes pod velmi relativním pojmem zlomová grafika hratelnost je dost dobrá díky taktikámm který ti levely a oblek umožňujía herní doba je vzhledem k ostatním hrám stejného žánru nadprůměrná a multiplayer je také dost dobrý a hra má dobrou znovuhratelnost
-
Nemůžu ani pořádně vyjádřit, jak nesnáším tyhle "je vidět, že..." nebo "patrně jsi..." a podobně. Povýšené chování je samo o sobě mírně otravné, ale chovat se povýšeně bez nějakého reálného důvodu . . . argh. Na popravu.
Opravdu špatná AAA hra je jednooký mezi slepými. Lepší než průměr, ale nic originálního nebo převratného. Ničím ta hra nevyčnívá. A u AAA her se tak nějak předpokládá, že budou něčím lepší, než tu ostatní. Chápou? A navíc, fakt, že tebe něco baví ještě neznamená, že to baví i nějaké větší procento lidí.
"Je vidět". Bah. -
"Střílečka s průměrným příběhem, nadprůměrnou (zdaleka ne zlomovou) grafikou, krátkou herní dobou a téměř tuctovou hratelností."
Je špatné nemít argumenty. Ale ještě horší si jich nevšimnout. -
@martin: Chyby mě zajímají, protože když někdo píše jako ty ,to je bez čárek, kapitalizace písmen (ať se to jmenuje v češtině jakkoliv), s překlepy atd....tak tedy kdy když někdo píše jako ty, velmi, velmi špatně se to potom čte. Vzhledem k poslednímu příspěvku v tomhle vlákně (a jiným předtím) od tebe nečekám slušnost, nebo dokonce ohleduplnost, ale pokud nemáš mozkovnu plnou exkrementů nebo pokud ze sebe neděláš zaostalce účelně, silně doporučuji přehodnotit svůj přístup.
@Mickey: (sun)
@Smejki: ...já? -
Hah, to je jak sled náhodných slov. Pokud byl pan Lord Hell při psaní tohoto paskvilu střízlivý, měl by žalovat svého učitele češtiny.
-
Coze? Myslis ze autori nevedi, ze je v NY socha svobody jen jedna?
Kde byla na Manhattanu? Byla tam prece jen urvana ruka. Chapes ten rozdil? -
to jsi tvrďák, že tohle umíš napsat :)
-
vavra ma dobry recenze i když sam hru udelat nedokaze.
-
Crysis je navoněná zdechlina, tohle vypadá na dobrou a zábavnou hru, asi do ní půjdu (PS3 verze, PC mi to neutáhne)
-
nepochopim chybu editorou ze dali sochu slobody 2x raz rozbitu v manhatane a raz normalne na svojom mieste :D
-
jestli chceš krátké věci, jdi na metacritic, tam ti to hodí jen verdikty a průměrnou známku. Pokud zvládneš aspoň tři odstavce, jdi do Sillmena na Bonuswebu.