Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A znas predchudce wolfenstaina?
  • Porid si konzoli, tam ti bude vsechno fungovat jednoduse a bez problemu.

Kvuli lidem jako ty jsem pro, at se pro PC prestanou delat hry uplne, pac takove parazity nechci podporovat.
  • Cajk
    už sem se uhodil do čela, neboj:)
  • jsem pirát a tohle byla první a poslední originálka, kterou jsem si koupil! nejenom že MP jde hrát i s pirátskou verzí, ale HLAVNĚ fakt, že se sotva po půl hodině připojím do hry a za 5 minut mi spadne, tak to je síla.. pamatuju, jak jste mě tu vyfakovali :D když jsem psal jak vyšlo demo, že to bude průser s těma serverama a říkali jste, že jsem v životě origo nehrál :D pravda! ale moje sudba se stejnak naplnila! takže si dál podporujte ty kokotky, kteří na vás stejnak serou, jenom z vás ždímou prachy, za něco, co pak nefunguje a přitom si to můžete sosnout zadara. já se vám budu tiše smát :D jenom si pak nadávejte na piráty a mimochodem, nainstalovat tu hru byla fakt síla. ZLATÝ WAREZ! zadara, jednoduchá instalace, no registrace, no ochrany a 100 procentní funkčnost *2*
  • dej si facku :-)
  • Vávrovi do karet hraje fakt, že jako jediný z redakce není podplacený.
  • Cajk
    http://www.lostrepublic.us/Graphics/DoubleFacePalm.jpg
  • Myslim ze neni. Sice ho id software udelalo pred doomem, ale nebyl imho tak uspesny, teprve az doom polozil ty zaklady. A okud bychom zaladatele zanru meli brat nikoli podle uspesnosti, ale prvenstvi, tak ani wolfenstain nebyl prvni trojrozmerna strilecka. Ale protoze o jeho predchudcich vetsina lidi nic netusi, myslim ze o tom nerozhoduje spis ten uspech, ktery se vsichni ostatni snazi napodobit.
  • Takže jako Mafie II?
  • Ja se vsadim, ze kdybys tech par desitek milionu dolaru mel, tak je do zadne hry nevlozis a to ani kdybys to nedelal pro zabavu, ale komercne.
  • Tak vis co, zafinancuj nejaky herni projekt, vloz do nej par desitek milionu dolaru a vyslednou hru dej lidem zdarma, jen tak pro zabavu.
  • nechape, vzdyt je to slovak *12* *12*
  • Cajk
    eee moc netuší no:)
  • nechapu jak tady skousis nekoho poučovat kdyz se ani neumiš orientovat v textu ale mel jsem pravdu umite mluvit jen o pravopisu ale kdyz poučujete piste aspon správně co velký písmena Smejki
  • Ber to tak, ze tady se hodnoti od 5 do 10 a jednoduse si to prepocitej na stupnici od 0 do 10 :-).
  • Není považován náhodou Wolfenstein 3D za zakladatele FPS žánru ?
  • (opetovny pokus o vlozeni)

Musim opravit jednu informaci. Mnoho pc her utrpelo kvuli piratum, kteri za hry nejsou ochotni platit. Vyvoj her neni zadarmo. Diky konzolim naopak vznikla rada her, ktere by jinak ani neexistovala. Mozna ze ani CR2 by bez konzoli nevznikla. Imho by do ni investori bez konzolovych verzi neinvestovali.
  • Musim opravit jednu informaci. Mnoho pc her utrpelo kvuli piratum, kteri za hry nejsou ochotni platit. Vyvoj her neni zadarmo. Diky konzolim naopak vznikla rada her, ktere by jinak ani neexistovala. Mozna ze ani CR2 by bez konzoli nevznikla. Imho by do ni investori bez konzolovych verzi neinvestovali.
  • Určitě sis ale všiml také té drobnosti, že ani jedna tebou jmenovaná hra není FPS. ;)
  • (nejak se mi to spatne vlozilo, zkusim to znovu)

Vyklaneni neni nic zvlastniho, to umi snad kazda hra, ktera podporuje system kryti. Namatkou Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 - vsechno na PS3 velmi oblibene hry. A urcite nemusim uvadet tradicni pc only hry jako doom (zakladatel FPS zanru
    !), ktere vykouknout za roh neumi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit