-
Celou dobu cteni recenze premyslim, jestli autor hral stejnou hru jako ja. V posledni casti jsem si pak precetl, jak se mu zasekla X360-ka, tak jsem se musel smat. Pro PC hrace je tahle hra velke, velke zklamani. Nebyt predchoziho dilu a masivni reklamy a nabubrelych kecu, obstala by asi velmi dobre, ale s ocekavanim, ktere hru provazelo, musim rict, ze takhle teda ne, pratele.
-
takze jsem na konci crysis 2 a muzzu rict jedine. hodnoceni 7 z 10.
jedina vec kterou bych v 2 vyzdvihl je HMG. paradni pocit sily a nadrazenosti. vse ostatni proti 1 je krok zpet. male levely, lowres textury a horsi grafika oproti hre ktera je o 4 roky starsi. myslim si ze dat tohle na podnos v dnesni dobe je bud drzost a nebo vysmech pc fandum. shrnuti....konzolovy port na pc, kde primarni platforma byly konzole. pomaly nudny rozjezd a lepsi zaver.nuda, sed, prumer. a ted zpatky k jednice. -
ja myslim ze jsi trefil hrebik na hlavicku. myslim si,ze dan vedel ze jsou schopni udelat hru i bez blbcu z anglie a vochozka si myslel opak. ted budou delat tenisy a blbosti do ty doby nez to vsichni zabali a odejdou jinam. a o tom ze by zacali delat vlastni hru si muzou nechat jenom zdat. budou uz jenom trapny prostitutky 2kczech ktery budou anglani ojizdet.
-
Az na par bugu je Crysis 2 na PC proste epicka hra. Dokonce na dnesni pomery i prijemne dlouha :o)
-
Luxusní, vtipná, výstižná recenze...samozřejmně, že nemusím souhlasit na 100%, ale každopádně mi to přijde dost blízko pravdě. Palec nahoru už jen za tu upřímnost, která je v recenzi...BTW je i dost vtipná a pro člověka jako já zcela dostačující a rozhodně nastiňující dojem ze hry...
-
hudba z ukazky je Bobby ray Simmons New york remake
-
pribeh hodny hollywodksych bijaku to je mysleno jako ze nestoji za nic?
-
Prvni veta jenom rika ze je to slovo modni. Me se libil ten zbytek kt. rika ze lidi co pouzivaji slovo tristni kdyz muzou rict smutny jsou hlupaci *4*
-
Podle me byl scenar takovyhle: do firmy vstoupil zahranicni kapital a s nim i tzv. kravataci, kt. zacali rikat co se jak ma delat. Lidi z puvodni firmy jim zacali lezt do ... krome vavry kt. odesel. Druhy mozny scenar je ten ze lidi z firmy nesnesli vavrovou prirozenou autoritu a zacali vytvaret dusno. Mysleli si ze proc by jim mel nekdo rikat co maji delat. Vysledek jejich prace zname. Schvalne trefil jsem se? *3*
-
omg... co konkretne ?
-
Koukám že v týhle diskuzi je hodně zakomplexovaných hráčů ,je mi z toho na *11*
-
píšeš jako debil a nedá se to číst. snad je to dost srozumitelné.
-
Aspoň že vývojáři uměj používat cizí slova:))
http://www.redigo.cz/jazykove-sloupky/co-vsechno-muze-byt-tristni Doporučuju první větu úvodu, v tomhle případě platí na 100% -
toz ja sem taky dlouho necetl tolik nesmyslu v jednom prispevku tak jak jsi to ted predvedl ty *3*
-
S nedtradicnim pribehem nesouhlasim,ale s tim,ze to ma nadech hollywoodskych filmu muzu souhlasit.Ostatne to je jedna z veci,co se mi na jednicce libila-sice beckoidni zapletka,ale s filmovou atmosferou.A z meho pohledu to je jedna z mala dobrych veci,kterou si dvojka z jednicky prevzala,jinak pro me osobne je ta hra spise sklamani.
Ale kazdeho bavi neco jineho no -
ono by se to nekdy dalo rict presne naopak *3*
-
"utok emzaku" je opravdu tisicekrat provarene tema.Osobne me ale neprijde,ze by se to crysis 2 darilo podat dobre,tedy spis bych pouzil slovo originalne.Kdyz se budu pohybovat v ciste hernich kruzich,tak originalni pojeti mimozemske invaze ma dle meho napr Half-life.
S cim ale souhlasim je,ze jak crysis 1 tak i 2 maji sice beckoidni zapletku,ale ma to takovy ten hollywoodsky nadech a to je plus te hry.
Ale tvuj nazor beru,kazdy to vidi trochu jinak *3* -
Tak tedy taky přispěji svojí troškou do této nezvykle intelektuální diskuze:
Pleonazmus je sousloví, které jednu informaci vyjadřuje zbytečně několikrát: např. "skleněná sklenice", "dřevěné prkno" atp. Tedy sousloví "vykastrovaný vůl" je pleonazmus, a také sousloví "redundantní pleonazmus" je pleonazmus.
Jinak Crysis 2 vypadá docela zajímavě, Vávrova recenze je tradičně dobrá, a konzole nejsou zdrojem všeho zla na této planetě. Tím bych to uzavřel *5* -
11 z 10, to fakt sedí.Super hra
-
Cist diskuze je veru tristni. Jak pro vyvojare, tak pro autory clanku.
Dane, tahle recenze je jedna z nejlepsich, jakou jsem v posledni dobe na ceskych webech cetl! V Illusionu jsi me trochu sral.. :-), ale Tvy clanky jsou mimoradne ctivy a tesim se na kazdej novej.
ex-kolega Berca