-
To mi připomelo jednoho učitele na středni. Pul hodiny mlel nejake pojmy co nikdo nechapal a kdyz se nekdo na neco zeptal, dozvedel se jeste vetsi hovno *1*
-
Redundantní pleonazmus je pleonazmus (i kdyz to slovo slysim/ctu pouzity spis v trochu jinym smyslu)
Redundantní pleonazmus je blbost.
A kdyz je nekdo (treba) dyslektik (nenapsal jsem to jako jeden? : D), tak to musi znamenat, ze nedokaze udelat podobnej for?
Kazdopadne jestli tys to jako for myslel, tak ok - zasmal jsem se smichy ... treba ...
Ale tady uz neverim fakt nicemu : D Ani tobe. Jsi taky vykastrovanej vul : P -
Bylo to trochu složitější, třeba ti to Dan vysvětlí sám:)
-
Redundantní pleonazmus je redundantní pleonazmus.
A jako vtip to určitě nemyslel, když je schopný napsat vyzdvyhnout. -
Naopak. Autor nechce byt spojovan s dvojkou a distancoval se od ni. Oni tedy na ni roky neco delali, ale nikdo nevi co... :P
-
Dan Vavra: Jednoducha. V kodu si zadas chovani pro pointy a v levelu to umistis, nejen cover pointy, ale i ruzne pointy pro chovani v pripade prepnuti do teamove ai a pod (vyznamne misto pro ochranu a pod). Ty pointy se stale musi umistit rucne. Sranda je, ze napr. zrovna v te hanobene COD se Ai krylo i za auta, jejichz pozice se zmenila. A to opravdu je videt malokde a neni to na prvni pohled tak jednoduche.
Co se tyka prodejnosti, ano! Kdyz nemaji funkcn i workflow a pipelinu jako kdysi pod tebou a ze ji tam stale maji stejnou, tak je to pruser. Vyvoj trva roky, dela to spousta lidi, nemaji poradny koncept, maji si hledat realitu, nez aby rozvijeli kreativitu a rozvijeli sve zkusenosti, jenze na to je potreba cloveka, ktery sjednocuje styl a rozumi tomu. Crysis 2 trvalo tusim neco pres dva roky! Crysis 1 se p[rodalo milion, ale vyvoj trval take jen necele tri roky, napsan vlastni engine, milion kusu se prodalo behem roku! Ne celkove a tohle cislo bylo platne v dobe vydani Warheadu - http://tinyurl.com/2483zs Zdroje jsou stary, fakt to hledat nebudu. Podle nekdejsich zprav, to predcilo ocekavani EA.
Ano. Na konzole se fakt neotrhavaji textury, fakt se to nedela na pc ve vetsim rozliseni, fakt se to vic neloduje...
http://www.mobygames.com/game/windows/crysis/credits - spocitej si prosim ty lidi. -
A "redundantní pleonazmus" je co? : D
To je navic napsany stylem debila, co se schovava za cizi slova.
Doufam teda ze to byl vtip (ale tady je holt mozny vsechno)
Nakonec.. myslim ze si tu "redundanci" uvedomoval, a jako vtip myslel i on : P -
Jo.
-
"Vykastrovaný vůl" je redundantní pleonazmus.
-
v tomhle platí jednoduché pravidlo: nikdy se nezavděčíš všem.
pokud se o to budeš pokoušet, vývoj se neskutečně prodraží a neustále se něco mění. a to je cesta do zkázy. vždycky něco někomu bude vadit.
a ty bys to nehodil na piráty, kdybys viděl, že tvou hru stahují ve velkém? :) -
Vávra rozsévá zlo. Bude Mafie 3? Po tom paskvilu se scénářem dvojky se nemůžu dočkat.
-
martin: "teplej buzík" je redundantní pleonazmus.
-
Nevěřím vlastním očím, je zde hodně vykastrovaných volů :) počínaje autorem článku. Jestli něco musím v Crysis2 vyzdvyhnout, tak je to (krom super grafiky a hratelnosti) velice silná atmosféra a opravdu netradiční příběh hodný Holywoodských bijáků. Proto považuji za demenci autora článku, když právě doprovodný příběh ztrhává. Evidentně mu Crisis2 nesedlo a nemá rád FPS hry a nenechává proto niť suchou. Hrál jsem toho opravdu hodně. Poslední dobou jsem měl problém si něco zahrát a zase se do něčeho ponořit. Všechno už jsem "jednou" hrál a chyběla mi nějaká ta hra, která přinese něco nového a dokáže člověka strhnout svým zpracováním, hratelností, příběhem. Crysis2 se to povedlo a za to jí velký dík. Za mě 11/10
-
Tolko nezmyslov pokope som uz davno necital... keby si sa zamyslele tak si uvedomis ze recenzent ma byt trosku zbehli v tom co roby v tomto pripade by mal mat prehlad o zanry FPS shooterkach a predpokladam ze to je jeho parketa ak o tom na o webe pise recenziu za ktoru ostane peniaze.. takisto ak hodnoti technicke spracovanie mal by o nom vediet o nieco viac ako obycajny hraac inac je jeho informacny priinos zbytocny... mal by vediet objektivne porovnat kvalitu z ostatnymi hrami v zaanry. // tym nemyslim tuto recenziu a recenzenta // ale princip !
Porovnovanie konzol vs PC a diskusia o tom je klucove pre kupu hry na PC ktora je portom s konzole aby clovek nevyhodil lowe za hru ktora sa na konzole da hrat ale na PC je to katastorofa.
A jediny dvovod preco su hry take zjednodusovane je primarna vyroba na zaostale konzole. Investor proste nevrazi prachy do projektu ktory je trhovo obmedzeny na PC lebo moze zmykat aj na prehnitych konzolach a ludoch tvojej inteligencie ktory si mylia pojmy z dojmamy a donekonecna reaguju tipom "sto ludi sto chuti" a "ved je to subjektívny názor" WTF ? -
no jo musiš věřit na zazraky nebo si zahrat klasiky když tě moderní hry nelakajy nebo jejich herni doba :)
-
podle me nejvetsi - tato hra dostala za to ze demo po 2-3 tydnech bylo mrtve all servry hlasili ping 999 us to hrat nejde spis vas to nepripoji. I kdyz sem cekal neco vic od Cry Engine 3 ve full verzi ale bud se mi to zda ale full verze vypada lip nez Beta. Hra na normal my pripada jako obtiznost jako v demu ale zda se my ze ti vojaci maji nano-suit protoze je sundat je stejny jako odkraglovat nekoho v demu pokud sniperkou netrefite hlavu tak musite strelit aspon 2 rany. Aspon hra nepada jako beta.
-
trottle asi si nejakej teplej buzík dyz te zajimaji chyby ale asi je to jedinej argument debilnich duchodcu
-
Nechápem prečo sa tu ľudia sťažujú na hodnotenie hry, je to čisto subjektívny názor recenzenta, ktorý ju ohodnotil podla seba. Ja by som ju napr. ohodnotil 7/10, pretože FPS nieje môj obľúbený žáner a Crysis 1 ma bavilo o dosť viac. Samozrejme moje hodnotenie nemusí súhlasiť s názormi väčšiny hráčov.
Porovnávanie PC a konzole je nezmysel. Konzoly tu sú už viac ako 20 rokov a dôvod ich rozšírenia a súčasného úspechu je nárast trhu s hrami. Dôvod zjednodušovania hier je prostý, je tu nová generácia násťročných, ktorý takéto hry vyžadujú a sú ich schopný zaplatiť. -
Pane bože...interpunkce není taková věda, aby nebyla snadno pochopitelná. Aspoň ty mezery mezi slovy tam jsou. No nic.
Takže žádná změna v multiplayeru? Škoda. -
No to jsem zvědavý jak budou vypadat taková videa z dalších dílů Call of duty, 4 hodiny videa a proběhnete celou hru a co pak? *1*