-
Jestli se ti zdá 8čka málo, tak si stěžuj...kdyby šlo o mě, tak by původní Crysis dostalo mezi 6 - 7. Recenze je o názoru a ano, pokud jde o pokračování, měla by hra být lepší než předchůdce, aby si 9 zasloužila.
-
Nastesti nic velkolepeho jsem od crysis 2 necekal,takze se hranim celkem bavim :-).
Multiplayer je sice mozna az moc rychly, ale zatim me bavi.
Btw pokud si chcete v u nas zakoupene verzi zmenit jazyk na anglictinu (menu a titulky) tak:
V adresari hry crysis 2 vyeditujte soubor system.cfg open a na poslednim radku zmente:
g_language = English
Jo a hra urcite potrebuje par dalsich patchu, dost mi pada z MP serveru, nektere servery vubec nenastartujou a lidi jen cekaji v lobby atd. -
Tak zase je fakt, že různých freeware her taky vzniká spousta. Takže jak tu již někdo psal, až budu zhnusen komercí, vrhnu své oko do téhle sféry...
-
7čkový hry mám rád...a že by byly tak špatný?...tady jde vidět, že ty recenze nečteš.
-
Honem rychle si otevři učebnici pod názvem....Český jazyk: Sloh a v obsahu si najdi slovo kritika *7* *1*
-
Assassins Creed 1 byl poprvé představen jako exkluzivní hra pro Playstation3 (jako jedna z lanch her) *5* - nejdříve vyšel na konzole(PS3, xbox360) a teprve (po pár měsících) pak na PC. *3*
-
Koneckonců recenze jsou tu ze dvou důvodů -
1. aby nám přinesly shrnutí toho co nás čeká (což se ale mnohdy nepovede, protože autora hra třeba nebaví, není to jeho šálek čaje, má špatnou náladu a tak podobně)
2. aby zvýšily hře prodejnost (ať už za úplatek nebo z vlastního přesvědčení)
Ale nejdůležitější je to VLASTNÍ hodnocení, protože co se nelíbí mému kamarádovi, já můžu zbožňovat... a o tom to je! -
Crisis?...si děláš prčku ne?
*1* *1*
*11* *11* *7* *2* -
asi tak jak analyzovali dragon age II ? ...
většinu tvůrců her evidentně nějaké požadavky vůbec nezajímaj, pak je to celý jen o zisku a celá herní scéna de do háje ...
dřív to vypadalo že se budou hry zlepšovat přicházet s novýma věcma ... teď to vypadá spíš opačně. Každá firma vydá kdejakou ptákovinu a pak se hrozně diví, že to lidi nekupujou(a pak samoyřejmě vše hodí na piráty). S dnešním vývojem her si myslím, že za chvíli už a ni nic co by mělo cenu vůbec kupovat(a u některých her i vůbec stahovat) nebude. -
Prave... Jestli si Crysis 2 jakozto cistokrevna FPS nezaslouzi devitku, tak uz nevim jaka jina hra...
Ale jak uz jsem psal - nechci za kazdou cenu recenzenta "chytat za cislo". Kazdej si recenzi muze precist celou.
...ale... jak uz jsem psal : ) ... Ani ta recenze mi neprijde extra vystizna. Kdybych hru predtim nehral, tak bych si ji predstavoval uplne jinak. Daleko hur.
Ale dejme tomu : ) -
Hra je to OK, akorat je tu par fanboyů a masel co to srovnavaji s Fallout New Vegas ktera s tim nema nic společneho, plivají na určitou komunitu které vděčí za to kde jsou teď oni a jejich hračky, neobjektivně ukazijí prstem stylem zloděj volá chyťte zloděje atd. Prostě klasicky flame... *1*
-
Je jina, no.
Ten holyvudsko-spektakloidni styl asi nemusi sednout kazdymu, ale ona jednicka taky nebyla buhvijak hluboky dilo : D
Jsem teda teprv tak v pulce, ale celkove mam z dvojky lepsi (celistvejsi?) pocit nez z jednicky.
Jako herni blockbuster "pro kazdyho" to je snad az dokonaly, ne?
Nebo nevim.. Ja uz tu samotnou premisu "utok emzaku" fakt skoro nenavidim, ale Crysis (1 i 2) se to dari podat opravdu dobre.
Tady navic dechberouci design, hudba, a celkove na FPS (ve ktery navic PORAD koukam vlastnima ocima) az neskutecne filmovej pocit. Pecka -
Nejde srovnávat odlišné typy her tedy RPG a FPS... to prostě nejde... Ani envím co by se na nich mělo srovnávat:-)
-
Teda s tim FNV jsem nechtel rypat do recenzenta.
V kontextu udelit/neudelit devitku to srovnani jakztakz chapu. Ale porad je to naprosto jina hra, tudiz i tohle srovnani (nebo nedejboze duvod k neudeleni) mi prijde totalne mimo -
Ále, PC hráči jsou prostě kyselí že když se to vezme kolem a kolem, dvojka opět nepřekonala co do kvality několik let starou jedničku. Prostě normálka v poslední době:)
-
Mne totiz ta hra prave prijde fakt skvela.
Je to samozrejme linearni FPS, ale v ramci tyhle skatulky to je naprosta prda, kterou snad musi s chuti sloupnout prakticky kazdej.
Blbounci co to budou srovnavat treba s New Vegas se ale vzdycky najdou, no.. *7* -
jmp uz neni zadnej zalagovanej raj cheateru uz je to neco mezi battlefieldem a cod jen je trochu problem s neviditelnosti to hrozne zvedá obtiznost mp ale da se naučit vymyslet proti neviditelnosti taktiky
TARKUS: proč jako? -
netušim, ja daval naopak plus za tu druhou reakci
-
Asi jseš na tuhle hru moc chytrej *1*
-
Ne o Crysis to není. Je to jen rekace na to, co se tu děje v diskuzi....