Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim na jakych drogach jezdis, ale dal bych si vzorek
  • MickeyMutant
    Zajímalo by mě, jak se asi cítí recenzent, když odevzdá text v rozsahu desítek tisíc znaků, jako je třeba tenhle článek a pod ním se objeví několik stovek podobných reakcí. Snad si stihnul vypěstovat pořádnou hroší kůži, protože jinak by mu z toho asi muselo být moc smutno. Doufám, že ho aspoň to hraní pořád ještě baví, protože bez příjmů z podplácení, jak nás informoval někdo v diskuzi, by jinak jen těžko hledal důvody, proč pokračovat v marné snaze nosit sovy do drůbežárny.
  • Od zaciatku som na tuto hru nadaval jakozto zatvrdli PC-ckar za ktoreho sa nadalej povazujem.Nadaval som na kozoly ktore sprznia hry (nadavam stale) Crysis 2 uz nieje to co crysis 1.Mimochodom zas podla mna crysis1 ani zdaleka nedosahoval kvalit far cry.V kazdom pripade bez ohladu na horsiu grafiku a snad este linearnejsi svet sa pri crysis 2 skvele bavim naozaj skvele.Dokonca zatial lepsie nez pri 1.Grafika je mne osobne u hier u prdele asi vdaka skvelej hudbe alebo vlastne ani neviem comu si trosku uzivam zabavi podobnej half-life i ked na mile vzdialenej no po tych samych codovinach co v poslednej dobe vychadzaju je to naozaj v niecom ine a posoby ako balzam na dusu(vravim o singli) nieje to rozhodne ziadna revolucia ovsem momentalne na trhu o ziadnej lepsej single FPS neviem.No a len co to dohram zacnem sa rypkat v nastavenich zbrani a podobne myslim ze aspom pre mna je replayabilita zarucena.
  • hele cryengine 3 je stale lepsi nez akykolvek sucastny existujuci komercny engine... DX 11 su iba lepsie moznosti a FX pre vyvojarov ale to by si si asi tak plynule nezahral lebo vies oni vyzaduju aj high endove PC ktore ma v sucasnosti nie vela ludi... a o konzolach nehovoriac...
    prajem prijemny zazitok pri znovu hrani Crysis 1. *1* *1*
  • ok dik .. tak to asi stahnu
  • MickeyMutant
    Tak to má ale blbý. Jak proboha platí účty?
  • jj ma pravdu
  • Hele já bych tuto hru hodnotil, až by vyšel patch s Direct 11, protože takhle bez toho si radši zahraju jedničku, která vypadá mnohem lépe *7*
  • Jo z toho tvýho falešnýho jména je všem těm trotlům špatně doufám ,že se stydíš *1*
  • ucho
    Stan má pravdu, Doom byl sice úspěšnější, profláklejší, ale jen proto, že byl lepší, než Wolf, ale to prvenství už mu nikdo neodpáře.
  • ucho
    ano, to se dle wiki považuje za první FPS, ale když se člověk na ty hry podívá, tak zjistí, že opravdu vzdáleně :) já bych na to první místo dal toho wolfa :)
  • já ty hry hrál taky, každý počítač se kterým jsem tehdy přišel do kontaktu měl univerzálně instalovaný vlak, dyna blaster a Wolfenstein 3D, Wolfem to začalo, Doom tomu nasadil korunu, můžeš s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést debaty, ale to je tak všechno co se s tim dá dělat.
  • Fajn, aspon ze to znas :-).
  • Nevim jak ty, ale ja v te dobe tyhle hry hral. Zakladatel zanru, od ktereho konkurenti kopirovali, je doom. Wolfenstain je vedle toho beckova hra.
  • To tezko, protoze jsi socka :-).
  • re:m - on dela debila profesionalne *3*
  • Hochu, naprosto s tebou souhlasim *1* S originálkama mám jen špatnou zkušenost, takže nasráááááát a sosáme *1*
  • Dohrál sem ps3 verzi a naprostá spokojenost jak s grafikou, tak i s hrou celkovou *2* . Těšim se na 3 díl! a jestli se Alkatréz nenaučí mluvit, tak někoho nakopu do koulí. jinak jede ps3 verze full hd a vypadá to fakt na pecku *3*, doporučuju
  • A já říkal, že to je více či méně v každé hře, kromě toho obleku. Pořád na tom nevidím nic úžasného.
    O.o "Pokrytče"? Jeden z nás dvou tu neví, co to znamená. A nikdo netvrdí, že čárky se píšou stejně. Ale mají podobný význam, něco od sebe oddělují.
  • trolo
    mne je smuto z toho jak nektori no liferi ako ty sa vydavaju za inych a moralizuju. cisty fail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší