Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 počítá v PC verzi jen s DX11 - čistě pro vaše dobro
19.12.2012 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Ano mě přijde. Hlavně v kině je to strašně vidět.
-
ano budu
-
no kazdopadne nelze uspokojit 100 % hráčů, vzdycky se najde nekdo, komu na te hre bude neco vadit. ale mozna bych zde videl jistou souvislost s pc piractvim, oni si proste rekli, 90 % lidi si to stahne, jenze hardcore hráč, který je ochoten kazde dva roky kupovat novou grafickou kartu, ten si to spíš koupí, prostě z toho udělali neco luxusního, co si ne kazdej muze dovolit, o to víc, to pak ti zbyli, co na to maj mašiny, budou chtít a rádi za to zaplati a pak se budou ve skole chlubit pred tema, co ty stroje nemaji))))
-
Taková banalita a tolik komentářů? Crytek má pravděpodobně jen nějakou vypečenou dohodu s výrobci grafických chipů, co na tom? Vzhledem k tomu, že začátkem příštího roku vyjde už čtvrtá generace grafických karet s DX11 nějak nechápu proč okolo toho tolik lidí držkuje.
-
V temných chvilkách jsem občas uvažoval o tom, že bych do C3 šel, i kdyby už jen proto, abych měl doplněný "zážitek" z celé trilogie, nicméně, jsa majitel DX10 karty, jsem po přečtení zprávičky rád, že toto drobné dilema se vyřešilo samo, protože peníze příští rok naleju do úplně jiné věci než je DX11 grafika. *2*
-
Je otazka, jestli nekdo, kdo nebyl ochotnej pres 3 roky ochotnej investovat do grafiky, bude ochotnej investovat litr do originalky. Kdo hraje hodne a neni mu lito do PC obcas investovat to spis da. Nejaka bazarova 5770 atp. se da koupit pod 1500 a na stredni detaily to na ni pojede nejspis v pohode. Pokud se nezacnou objevovat DX11 only hry, tak se nikam neposuneme. Pokud by byl vyber mezi DX9 a 11, tak bude vse pod DX11 jen par naroubovanych serepeticek, protoze jadro hry bude muset byt delany pro DX9. Pokud se na starsi DX vykaslou uplne, tak muze byt celej kod hry mnohem pokrocilejsi od zakladu.
-
A nemůžou si za to pc hráči tak náhodou sami? Když vyšel Crysis 2, tak všichni měli kecy ohledně kvality grafiky a proč hra nevyužívá nejmodernější technologie a kdesi cosi... Načež crytek sesmolil několik patchů na kvalitnější textury a tesselaci. Něco mi říká, že přesně tomuhle chtějí v cryteku v tomhle případě zabránit :)
-
Ne to znamená že buďto máš zpomalené vnímání. Nebo máš monitor s hodně vysokou odezvou a input-lagem
-
no nevim spíš nějakej pakt s výrobci HW nebo lenost a nebo škudlení ze strany Cryteku aby co nejvíce snížil náklady. Někteří lidé si hru nekoupí pač nemají DX11 což je marketing na houbelec :-p
-
me nevadí, že to je only dx 11, ale to jakým způsobem to zdůvodní. Na vysokou trávu asi potřebovali dřív počítače z nasa když teď to zvládne jenom dx 11 :-) a navíc to vesele vydají i na konzole takže spíš to mě vadí. JInak ofc jsem rád za "první" "next gen" hru(radši uvozovky pač výsledek jsem ještě neviděl)
-
To "Rosta" : Ak sa ti nezdá na tej kocke medzi 30 a 60 žiadny rozdiel, zapozeraj sa na vrchnu hranu kocky pri tom ako padá. Tam kde je 30fps ja osobne vidím jasne že pri tom páde sa ako keby za nou ťahá niečo.. neprizodzené.. A pri 60fps obrázku nevidím nič, plynulý pád. Od 60fps už uznám že to nie je rozdiel. Ak tam nič také nevidíš tak ti závidím lebo nie si taký FPSfyl ako ja a môžeš hrať hry aj v 30Fps , čo u mna nepripadá do úvahy :D
-
No podle dřívějších místních diskuzí většina plakala že nemá žádný benchmark na svůj nejnadupanější stroj na téhle planetě, tak se hrozně divím, že když konečně vyleze na světlo něco co požaduje 3 roky staré DX11 ! , tak má většina z Vás slzy na krajíčku že si to nezahraje. Takže z toho vyplývá, že většina zdejších tvorečků mohutně kecá a nejnadupanější ůbermašinu vůbec nevlastní, nebo že většina z Vás neví co vlastně chce. Ten zbytek tady neplácá takovou hromadu nesmyslů.
PS: nehodnotím kvality hry která ještě ani nevyšla :) -
No ja teda neviem čí mám nejaký orlý zrak alebo čo ale ja jasne vidím dosť velký rozdiel aj v tej padajucej kocke :D . Vo filme je to iné presne ako píše kolega tuto :) . Poste ked hrám a nejde mi hra 60fps , tak som sklamaný a vadí mi to. A už vobec 30 fps nepovažujem za plynulé.. Neviem teda možno je to tak že to niektorí ludia nepostrehnú no mne to nejde do hlavy.. podla mna je to do očí bijúce.
-
za pravdu se kazdej zlobi.jedinej,kdo si tu nezvyk jste vy pani minuskari..aspon vidim kolik lidi je ovci a neprizna si to ..
Uprimnost je ta nejhorsi vlastnost...
Aspon,ze me nerozhodite .. Tolik,ze nemsum vyhrozovat,jak to umite,.,.
Treba s tim,ze lolko bylo driv nez dota :D:D:D:D: trapaci -
C1 byl nudnej, zvlaste od te doby, co se objevili cizinci. C2 byl oproti tomu docela zabavny a lepe udelany.
-
Spousta hracu, dle steamu 47 % a dalsi spousta hracu bude mit ty grafiky slabe. Ignorovat hw zakladnu se jim vymstilo i u C1, ktery se v dobe vydani za plnou cenu spatne prodaval.
-
Těžko hádat odkud to víš? Ještě to nevyšlo.
-
No jo, posouvat hranice by měl, ale to by se v první řadě museli opustit hardware z roku 2005. Kdyby dokázali naplno využít dnešní herní PC, tak by konverze na konzole vypadala asi jako na PS2 - aneb zkuste udělat hru, která naplno využije 8gb ram a osm vláken procesoru.
Netvrdím, že konzole jsou zlo, AAA se čistě z PC zaplatí jen vyjímečně, ale ty jejich argumenty jdou fakt proti sobě, tohle mi přiadá dost umělý.
Stejně je docela možný, že to nějak cracknou a pojede to i na starším hw - ve svý době jsem taky hrál Oblivion na grafice, na který to vůbec jet nemělo. -
jdete s crysis 3 do zadele. konzoloidni blbost jako c2
-
Crytek=Grafika. A me to vubec nevadi. Crysis 1 byl paradni. C2 solidni a na C3 se tesim maximalne(kombinace 1+2).