Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevidim jediny duvod, proc by clovek, ktery to s hranim mysli jen trochu vazne, nemel mit dnes directx11 kartu. Jakykoli technicky pokrok vitam. To ze to neni mozna marketingove nejlepsi tah je druha vec. Ale o komercnim uspechu crysis3 obavu stejne nemam...celkem se tesim. snad to bude zabavne jako jednicka. Dvojku jsem moc nemusel
  • GlaDOS
    Ona podpora DX 11 je hodně rozšířená. Ale jak už tu lidé psali, nejlevnější karty sice mají DX 11, ale výkonem mohou být klidně daleko níž, než DX 10 karty.
  • Filmy jsou něco jiného, je tam např. přirozené rozmazání pohybu (jo, ve hrách se taky dělá, vždycky to je ale nějaká aproximace, ne pro každou hru je vhodný a občas je to děs), navíc třeba rozdíl mezi 24 fps a 48 fps poznáš i ve filmu (viz Hobit). U her ale nejde jen o fps obrazu, jde hlavně o rychlost odezvy na akce hráče. Rozdíl mezi 60 fps a 30 fps v nějaké akční hře pozná většina lidí (za podmínky, že tu hru hraje a ne že se jen dívá), může to být sakra rozdíl. To, jestli je 30 fps dostatečně plynulých záleží na typu hry a na tom, jak to vnímá konkrétní člověk, každý to má jinak, nemusí to být o "fps snobství".
  • GlaDOS
    Bylo by fajn, kdyby AAA tituly začaly posouvat jiné hranice, než jen grafické.
  • Jen a jen dobře. Je to AAA titul, má posouvat hranice, DX11 je tu s námi dlouho, kdo potřebuje, dávno má.
  • no, takže 30 a 60 fps temer zadnej rozdil, to znamená že 30 fps je plynulý
  • Když se uvádějí doporučené požadavky tak to určitě neberou na 60 fps :D:D pokud ti nekdo napiše doporučenou sestavu, tak ta hra s tim dokáže běžet na 30fps, což je plynulý obraz. Filmy mají 25 fps a nikomu to nevadí, a přijde ti že se obraz seká? :D
  • Velice tomuto kroku fandím, i když z obchodního hlediska to nemusí být trefa do černého (spíš do červeného...). Jinak stále se tu v diskusi opakuje, že konzole jedou na DX9. Tak XBox360 jede na takovém hybridu mezi DX9 a DX10 a PS3 na takovém kočkopsu vycházejícím z OpenGL a podobném DX. V obou případech jde o úplně specifická řešení. *4*
  • marketing *3*
  • No to že udělají očesaný port na konzoli neznamená že to celé z konzolové verze vychází. :) Tady bude pokrok pořádný. Pokud máš pocit že pokroková hra se pozná tak, že na konkolích nebude, tak tyhle časy už skončily. Konzolové verze velkých titulů budou vždy, ty totiž platí drahý vývoj. Pouze na PC - to už nelze.
  • kdyby to byla nativně dx11 hra tak neni o čem diskutovat. vzhledem k tomu, že hra vyjde i na konzole, tak je tu někde problém. že by lenost?
  • Mas pravdu, ve jmenu pokroku klidne. Ale tady zadnej nebude, ta hra bude i na konzole. A s tou VRAM to taky neni uplne zhavy, BF3 na high bere kolem giga a na 860MB (cca) karte se to da, i kdyz obcas tam ten propad jde videt.
  • Jaker
    Ani náhodou! Jsem velký Crysis fanoušek, všechny díly mám a znám tam každý detail, ale tímhle mě pěkně naštvali. To si raději znovu zahraji Crysis 1 (který je beztak dalšími díly nepřekonaný, a s nějakým tím grafickým modem vypadá tak, jako nikdy konzolové hry vypadat nebudou) a nebo čerstvé FC3, které má výbornou hratelnost, pěknou grafiku a zároveň mi to krásně běží (mám DX10.1 kartu) :D
  • Jo enjoy ten AFR lag s quad SLI. *3*
  • Bohuzel pro me ja, ale menit nebudu. Kvuli par konzolovkam a s tim ruku v ruce pomalymu posunu fakt ne. Leda ze by mi gf umrela.
  • x_ander
    Lidi na to nekašlou, ale při tak nákladném vývoji, který série Crysis má, těch pár milionů není žádná výhra...
  • Tak kdo nema dnes ani DX11 grafiku, tak si asi dost tezko bude porizovat hru, ktera je ze 70% o grafice a pak je mozna nejakych 30% na zabavu a hratelnost.
  • Kdo dneska nemá DX 11 ?
  • eeeee
    Tak to se C3 bude prodavat na pc jeste mene nez C1.
  • na eyefinity (nebo obdobu u nvidie) to bude stejne malo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit