Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DX11, je uz na svete dost dlho aby bol standardom, a nevidim dovod preco by mali vyvojari neustale vyrabat hry po starom. Nove hry novymi postupmi. Neustale placeme ze hry , su o nicom ala konzola, ale ak niekto zahlasi ze uz nechce stary zimnik, tak s este aj redaktori herneho magazinu nad tym pozastavuju a kritizuju, namiesto toho aby podporili take konanie.
    Ano keby bola polemika o tom , ze budu nizsie trzby , ale o tom ze mam v pocitacoch doma i vo firme grafiky s DX11 uz niekolko rokov a hry su stale koli konzolam DX9 je na zamyslenie...
  • MidnighT91
    Vidíte a Crysis 1 běží na dx9 a podle obrázků je o dost hezčí...
  • Myslim ze moje GTX690 s tim nebude mit problem *5*
  • Je mi zle z týchto vaších "sebauspokojení" typu - Ide mi to plynulo na blablabla. Čo je u vás plynulo? 30FPS, prípadne vo vačších bitkách 20-25 ? Pokial nemáš stabilnych 60FPS s Vsync, maximálne pri tých najvačších melách to spadne na 50-45 ,tak ti to NEJDE plynulo, bodka koniec.
  • Veskoslav
    Ne každý chce jet v archaickém rozlišení maximálně v HD a 30 fps:)
  • Radioaktivni_surikata
    Vlny nebyly hezčí, pouze oceán modřejší. A naprosto jsi nepochopil pointu, protože v Crysis 2 když zapneš vodu na ultra, tak ti neklesne framerate pomalu na polovinu, jak v Crysis 1. Ty vlny by šly udělat i pod DX9, ale na čem to pak spustit...
  • Hm to je velice zajímavé, já mám tu samou kartu (tedy Asus HD 6670 1GB DDR5) a s DX11 nemám žádný problém. Vím že ta krta není žádný zázrak ale pořád stačí. Takže problém bude asi na tvé straně. :P
  • Ještě že na hry mám xbox a toto řešit nemusím...
  • Stejne jako je pro me dobro: nejist mastny a tucny, nejist moc soli, nedelat adrenalinovy sporty a mnoho dalsiho
  • A ty znas nejakou dx11 only hru?
  • Gonzi
    Do čehož se počítají všechny notebooky apod. DX 11 prostě není žádná novinka, na kterou by kdokoli potřeboval top-of-the-line hardware. Stačí 2 roky staré grafárny a obecně něco, co koupíš za pár tisíc - doporučená je např. GF 560... to jsou věci za 2-3 tisíce. Já tu "krutost vývojářů" prostě nevidím.
  • Roztavit PC lze jednoduše - ještě víc se vyprdnout na optimalizaci.
  • Crysis (1, Warhead, 2) se celosvětově prodalo dle Cryteku samotného jen pár milionů kopií (PC i konzole), takže máš smůlu.
  • Presne tak, naroky C1 byly vyvazeny vzhledem - herne uz tak moc ne, ale na svou dobu to nebylo zas tak spatny. S C2 to uz bylo o poznani horsi(herne), ale aspon to nemelo HW naroky jednicky. Ted chteji udelat kombinaci krvavych naroku a spatny hry ... proste lol.
  • Ajaj.Sice má grafická karta AMD Radeon HD 6670 DX 11 podporuje,ale tak nějak to moc dobře nezvládá.Doufám tedy že nebudu muset jít s detaily moc nízko jinak budu muset podstoupit upgrade *1*
  • I pacienti Dr. Chocholouska by mohli chapat, ze Dx9 (ve kterym ta hra naprosto evidentne jede, jinak by nebezela na konzolich) je stale radove rozsirenejsi platforma, nez cokoli jinyho => asi by to na tom melo fungovat.
  • smejki
    ah so. dík za info.
  • Já si to rozhodně koupím, ale až bude na Steamu Maximum Edition za 5 "éček".
  • Takže kupuješ jo? Už Ti maminka dala 1400 kč na hru chlapečku? :)
  • ROflmao ze dx10 nemaju vykon, hehehe, mi chces ako tvrdit ze radeonky HD 4ky od stredu hore to ako nerozchodia slusne? Chlapce ty musis mat vela skusenosti a znalosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší