Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 počítá v PC verzi jen s DX11 - čistě pro vaše dobro
19.12.2012 | Aleš Smutný
166 příspěvků
-
Chválil jsem na hře v podstatě vše. Jedna z nejlepších FPS historie.
-
to si řekneme po zveřejnění prodejů crysis 3. *3*
-
Lol takze 53% je dost nato aby ostatnych 47 si to nemohlo zahrat? Usmevny si akorat ty.
-
Jedna hra (navíc těžce průměrná) toho pokroku moc neudělá. Pokrok udělají jen hry typu Half Life 3, které by vyžadovaly DX11. To by se hned zvedly prodeje, na nějaký Crysis 3 lidi víceméně kašlou.
-
Toz maju zazmluvnene s nvdiou a ati aby to slo len 11, aby ludia s 10, ktory nemaju ziadny dovod upgradovat pretoze vsetko im ide v pohode, ho mali. Nic nove pod slnkom.
-
To byla jen reakce na DX11. Dishonored, Deus Ex HR atd mi běží na vysoké detaily plynule, Far Cry 3 na střední apod. takže to určitě spustím, jenže ono je rozdíl:
Spustit a Hrát.
Trochu paradox, pokud to tak opravdu bude, rychlá DX10 má smůlu stejně tak jako obyčejná DX11, jediný kdo na tom získá jsou majitelé předražených DX11 high end karet.
Asi mají plné sklady a je potřeba s tím něco udělat. -
konečně někdo... po takové době by měla většina her bejt DX11 only. a proč? protože pokrok! a vykopat konzole
-
ty seš dost mimo!!! pamatuju jak sem kupovat 8800 GTS za více jak 8000 a to byl ve své době Mainstream! před dvěma lety jsem koupil GTX460 1GB a zatim sem se žádnou hrou neměl problém!! a to stala myslim cca 4000
-
s timhle chrastítkem to snad ani nespustíš :D
-
No, já sice DX11 kartu mám (GT630M) ale stejně pochybuju, že si to na tom zahraju plynule...
Osobně jsem ke Crysis 3 taky skeptický a víc to zatím vypadá jako nějaké tech demo než hra. Já dohrál Crysis 2 nedávno, teď jsem si nainstaloval Crysis a baví mě to teda mnohem víc. -
Kdybych měl přihodit svou trošku do mlýna...
I kdybych disponoval mega počítačovou bestií, co namísto elektřiny žere sousedovic děcka, tak bych se na celé Crysis 3 vykašlal. Jelikož tuším, že se pod nablískaným pozlátkem bude skrývat opět průměrná a tuctová nuda.
A kromě jiného, mne Crysis po výtvarné a celkově umělecké stránce neuvěřitelně odpuzuje.
Mi přijde, že CryTek umí dělat technologie jako nikdo jiný, ale zajímavé a zábavné (podle mého osboního dojmu z jejich tvorby) hry prostě neumí.
A teď otázka, chválili si někdy na hře něco jiného než grafiku? Vyjma toho luku (proč ho drží tak divně?). Se zase vrátil do kurzu John Rambo? *15* -
vlny uz davno boli v crysis 1 a daleko lepsie. teselacia terenu tiez a netrebalo cakat na ziaden patch 6 ci kolko mesiacov....natrepali tam vela bluru, bokeh dof a vuala je to krajsie!!! NOT.
crysis 2 je graficky SOTVA lepsi ako crysis 1 ktory je z 2007. 2007. a este mas na to milion texture modov a somarin od fanusikov taktiez absencia co aj najsprostejsej fyziky + destrukcie v dvojke... http://eaassets-a.akamaihd.net/www.crysis.com/sites/default/files/psycho_warhead.jpg -
Sry, ale DOOM stavěl na v té době poměrně revoluční technologii, kterou DX11 rozhodně není. Revoluce se od té doby snad nekonala, jen neustálá míííírná evoluce.
-
Mno nenapadá mě vysvětlení jiné, než marketing. Technický problém tu být nemůže, zvlášt jestli to vydají portované pro konzole, protože ty si o DX11 mohou nechat zdát. Např. PS3 gpu vychází z GF7800 a nejsem si jist, ale ta snad neuměl a ještě ani DX10, až GF8800.
-
Ne, nešlo. Tedy ne doslova. Oni to měli tak, že nastavení "Very high" měly být supr DX10 fíčury a spustitlené jen na tehdejších Vistách. Ano, šlo to přepsat a vynutit si to i v DX9 verzi, ale rozhodně se nezaplo vše - skutečné DX10 kravinky fakt nejely (třebas ten hezčí blur, možná trochu hezčí voda a to je snad vše (?)). Ale je pravda, že delší dohled, zelenější tráva, ty jejich sun rays a já nevím co s DX10 a Vistama only nemělo nic společného *15*
Jinak sám jsem to "hrával" (celkově mě hra nijak zvlášť nebavila) jen pod dx9, se svými configy nastavenými na úroveň eye-candy. Ve výsledku to vypadalo lépe a šlapalo lépe.
A co jsem dosud nepochopil, proč do menu nedali možnost nastavení řeči Korejců. Korejsky mluvili snad jen na nejtěžší obtížnost, přičemž opět v config souborech to šlo zapnout kdykoli... wtf -
tak to je úlet...vysoká tráva se nedá udělat v dx10? :-D nejsem odborník, ale trošku s*re na hlavu PC hráčům tímhle ne?(kartu dx11 mám)
-
njn ale kdyz to zamknou.. tak smula..
-
Je to tak, dokonce může běhat i na DX9 kartách. Samozřejmě (jak píšeš) s omezenými možnostmi. Programátorsky tam jsou prostě určité profily a určitá funkcionalita může být dostupná jen v těch vyšších profilech. Není to ale nic automatického, musíš napsat kód buď tak, aby na všechno stačil nižší profil nebo některé věci udělat pro různé profily jinak.
-
uz ho na desktopu mam... a v pohode.. :)
-
on ale nepsal, ze dx10 karty maji mensi vykon nez grafika v konzoli.. on napsal.. ze tak jak to pojede na dx11 kartach tak tak by to na dx10 kartach s pomerove podobnym nastavenim neslo :D