Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Technickej a grafickej pokrok u C1 byl na svou dobu daleko vetsi nez u C2. A myslim ze je jasny proc. *7*
  • yes... navic takovej mr.xbox ma neco jako expedimentalni softteselaci.. vime? ;) (ale kdo to pouziva) :D
  • presne tak... ovce porad cekaji, ze uvidi plomby na zubech nebo co.. ale takove skoky v evoluci rozhodne uz cekat nemuzeme.. a to co v tom engine je a bezi jaksi nevedi nechteji vedet a nezajimaji se o to.. jinak by nepindali...
  • yuri337
    Bude to ubohost, jako dvojka. Jen si tentokrát dají trochu víc práce s PC verzí a dodají ostřejší textury, a snad i širší FOV než minule. DX11 zámek je jen umělá marketingová berlička a bláboly o trávě jsou uplně mimo. Za pár týdnů se stejně objeví mod nebo neoficiální patch na dx9 nebo 10 verzi.
  • Radioaktivni_surikata
    Crysis 2 je naopak technicky vyspělejší než první díl. část toho ani nevidíš, protože se nachází v optimalizaci a využíváni novejch technologií (např. ty velký vlny na hladině by bez pouźitý teselace slušně žhavily kdejakej HW), a část nevidíš, protoźe je tam míňvegetace. Což neznamená, že je to ošklivější, ale že město není jungle. Nedávno jsem Crysis 2 rozehrál znova a čirou náhodou hned po tom, co jsem vypnul BF3. A je tu sakra rozdíl. Pusť si to znovu, dej všechno kromě postprocesu na ultra, fov 90 a pak srovnávej.
  • A to diky cemu? Ano vsichni vime, xold a prehistoricstation.
  • C3 pujde spustit pod Dx9 (konzole) a borec trepe lejna o tom ze to nepujde (PC). Aspon ja tam vidim tohle. *3*
  • A jaky je rozdil mezi treba 5870, a 560? Mezi 4870x2 a 560? Mezi 295 a 560?
    Teploty a hluk me nezajimaji. TO mi fps fakt nesnizuje. Jeste neco?
  • trolo
    co to meles. 30-40% rozdiel vykonu je medzi 5xx a 6xx. ked mas cokolvek starsie je to este vacsi rozdiel a tiez netreba zabudnat na ine faktory ako mensie teploty = mensi hluk, mensia spotreba...
  • A proč nejde udělat podpora pro DX8 a DX7, a proč hra nejde spustit ve Win98 a DOSu. Takhle je to děsně nespravedlivé, protože si hru nemůžou zahrát úplně všichni. A co staré telefony? Proč ji nejde přepnout do textového režimu? K čemu je vlastně tenhle ufňukaný článek? Pamatujete? Hráči se slabším hardwarem si svého času Dooma taky nezahráli.
  • Nevím co řešíte, Xbox to jistí.
  • trolo
    " tedy graficky nesmírně pokročilým titulem"

wat? vyzera to rovnako ako crysis 2 teda ovela horsie ako crysis 1
  • Co to kruci meleš :D :D
  • Uz me se**,proc porad melou o trave trava sem tava tam ..travy bude mnoho bude realna bdue se hybat rust atd OMG...S travou bude i roman pribeh .. Zaverecny titulky ..
    Proc radsi se nezastaví nad pribehehem a optimalizaci ...
    I Skyrim s 100 mody ma lepsi travu nez nejakej Crysis 3 .. Nez zacnete flamovat zjistete si info jsem linej vam to sem davat .. S nejnovejsim grafikou(tim nechci rict,ze to nikdo nerozjede,ale jen jak je to narocne dokonce tma ma svoji ultra sestavu ) to rozjel capek na 5-30 fps...
    A tomu rikam trava ..
  • Mozna to ze konzole Dx11 nema a pojede to, takze je to proste blabol. Stejne zas budou brecet ze maj maly prodeje. Bodejt by ne, kdyz si (statisticky) utrhnou 47% trhu. Navic Dx11 karta za par supu bude mit tretinovej vykon jestli vubec, jak moje Dx10tka.
  • ales.smutny
    Ale já nepíšu, že mají Dx10...jen, že nemají 11 a je tedy cesta k 10...(mluvit o 9 mi přišlo už trochu extrémní)-
  • Zapominas na maly detail, ze karta papirove umi dx11 jeste vubec neznamena, ze na to ma vykon. Spousta dx10 kare bude daleko vykonesich. nehlede na to, ze ta gamesana konzolach bezi v dx9, protoze ty nic jinyho neumej => je to pouze umely omezeni. A to co mozna fungovalo pred par lety s jednickou po zklamani z dvoky s trojkou urcite nezafunguje - hraci si jednoduse nebudou kupovat novy HW aby se podivali na sice mozna vizualne pekny, ale nudny "film".
  • Jop a ted si to vsichni s Dx9 koupi. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit