Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K číslu jako takovému se nemá cenu vyjadřovat, už jsem tu psal, že kluci z games.cz jsou neschopní, co se hodnocení týče, sorry, ale jinak to říct nejde.
  • Otázka zní.. kolik by taková hra dostala, kdyby neměla takovou nabušenou grafiku?

Nedávno se tu nadávalo na ACM, byť vesměs oprávněně, já hru dohrál do konce a relativně jsem si ji užil. C3 jsem smazal po chvíli hraní.
  • Skoda ze v MP neni nejaky mod na stylu Drsneho Boje z Crye 1 :(
  • Proč bych jako měl bejt troll, když si čtu nadpis+číslo? Protože si to řekl? Mě stačí verdikt, pár obrázků a bodový hodnocení abych si udělal obrázek. *7*
  • Miluju internet! Díky moc. *4*
  • Skyrim má hodnocení takové jaké má zcela právem, neboli se ještě neobjevila konkurence. (Ale vypadá to, že se to v budoucnu změní - viz zaklínač 3)
  • Důvěryhodnej herní web je takovej, kterej nemá herní reklamy. A kterej nemusí zobaz vydavatelům z ruky preview kopie kvůli rychlým recenzím. Prostě web, co není hlavně o byznysu, ale o hrách.

Třeba:
    http://www.gatheryourparty.com/
    http://www.gatheryourparty.com/about/
  • Mart9
    no je zajímavé, že známku 8 dostaly všechny tři díly. Na zdejší hodnocení si nechci stěžovat, ale zrovna tady jsem si ten první díl užil mnohem víc než dvojku a rozdíl jedné nebo dvou známek by tomu určitě slušel. Ovšem je to věc názoru a vkusu. Trojku hodnotit nechci, tu si ještě dlouho nezahraju.
  • 8 se bere jako 5 všude možně.
    http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/4966-Hate-Out-Of-Ten
  • ...a neni to trend tak nějak obecně - viz. absurdní hodnocení Skyrimu na hromadě webů? *4* Je to byznys, skoro se mi chce říct, že jedinej důvěryhodnej game web je takovej, přes kterej se nedaji kupovat hry a řekněme nějaký příslušenství...
    Dobrý by podle mě bylo, kdyby si třeba naše CZ komunita měsíčně předplácela gameweb (třeba jako kdysi Score *4*) a tam by mohli dělat nezávislí recenzenti, který by se nemuseli při psaní podřizovat "business modelu" nějakejch šupáků z Tiscali nebo odkudkoliv...
  • ku*va! polsky, datadisk je polsky, nie cesky *3*
  • Pozor! bude to od veci , ale nevie niekto, ako sa daju zapnut ceske titulky na Steam verzii Two worlds 2 - Pirates of the flying fotress, povodnu hru mam v cz, ale ten datadisk je stale cesky a uz som skusal vsetko mozne! zasrany poliaci! *1*
  • Jezisi 8? nejcastejsi znamka na games pro cokoliv? Ja osobne po zahrani hodnotim jako tezkej prumer .A bohuzel se musim pridat k mase s tim ze jednicka byla a je podle me nejlepsi dil.Jinak k hodnoceni: mam takovej dojem ze na games se 8 proste bere jako 5 kdy se napise tak nejak nic nerikajici recenze (k obrane autora vyjimecne nemyslim tudle) a pleskne se tam 8 aby se nikdo neurazil.Mila redakce chtelo by to revizi hodnoceni, a vubec webu (nebo blogu?) jako takovyho.
  • ..otázka možná je, jestli bys tomu chtěl dát 7. Mně třeba tupá AI vadí, protože to likviduje atmosféru, o to víc mi to vadí ve chvíli, kdy to neni limitovaný technicky ale marketingově (ať se baví i co nejvíc noobů, bude škvára)...jestli se s vyšší obtížností nezvýší taky AI, už bych to ale viděl jako fakof gamerů a jako legitimní důvod ke snížení hodnocení.
  • mne se libila koncepce crysis wars, i kdyz spoustu veci bych prekopal a oblek by si hrac musel koupit za vydelany prachy, ale budiz. Tohle je vysmech vuci tomu, co v MP predvedl Crysis 1
  • Ale tak ma to svoje vyhody, diky te umele inteligenci se hrac postavi vedle vojaka, ktereho neuveritelne moc zaujal sud uprostred rybnika, a velice snadno ziska vylepseni
    za veci jako "zustan 100 sekund neviditelny vedle nepritele"...
  • No popravdě recenze na IGN už hezky dlouho nesleduju. Několikrát jsem tam zažil že odstřelily spoustu zajímavejch titulů, nebo taky sem tam nadhodnotily nějakou vyloženou sračku (v tom jsou si s games.cz dost podobní...) a děje se to tam dodnes. Takže s jejich hodnocením bych byl opatrný...
  • Skús sa nad tým zamyslieť, tak po hodine na to možno prídeš *7*
  • SP příšerný AI dostalo další ránu do hlavy a je ještě tupější než v minulých dílech 1.Díl - Nejlepší díl. Kvalita jde dolů s každým pokračováním
  • The.Mane.of.Chaos
    na games.cz začíná být trošičku převeškováno *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit