Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
Pro krátkozraké, kritizuju proto, že se mi web líbí a konkrétně třeba hodnocení na games.cz je dlouhodobý velký problém. Tak logicky dávám najevo svoji nespokojenost. Kdyby mi web byl ukradený, tak sem ani nechodím. Nesmíte někteří být takové krátkozraké tupé ovce.
-
podělit se můžeš, co by ne. Ale příznávám se, že jsem skončil číst u třetího řádku a pokračovat nehodlám *3*
-
Tenhle argument je velice chybný a hloupý. Zkus se nad tím hlouběji zamyslet a možná ti to dojde.
Podobné argumenty totiž vedou k takové situaci, že: Buď tu danou věc děláš lépe a pak máš právo kritizovat, nebo ne a pak to právo nemáš. Když nemáš právo kritizovat, absolutně tím končí svobodná diskuze. Konec svobodné diskuze znamená mnohé, ale mj. i to, že např. ti recenzenti nebudou mít feedback a budou psát hůře a hůře. A tak bych mohl pokračovat. Tohle platí obecně a setkávám se s tímto hloupým a omezeným argumentem až překvapivě často (nejčastěji na polit. forech). *7* -
Nejde ani tolik o dýlku, ale spíš o tu mizernou češtinu...
-
ja by som povedal ze je demokrace, a muzu se snad z vama podelit o moje zazidky
-
Tak je přece jasné, že někteří lidé žijí jenom z nespokojenosti, vyhledávají ji, a nemůžou bez ní žít :)
-
No tak ať klidně kritizuje, ale ať napíše co mu vadí. Takto je to jenom výstřik do tmy. Nic víc. Nenapsal tu v podstatě vůbec nic. Já s recenzí souhlasím jenom částečně, 7/10 maximálně a to z mnohých důvodů. Počínaje krátkou herní dobou, konče AI tupější než trolí královna Joe. Ale přesto nenapíšu prázdný koment jako predátor, který kritizuje aniž by dal důvody.
-
Zaprvé. Srovnání se zedníky je zcela mimo. Protože zaprvé práci můžeš reklamovat, žalovat je či si najmou firmu, která to opraví a následně vymáhat náklady. A za druhé máš možnost volby, predátor kritizuje neustále. Může změnit lokál, jak se říká. Za chvíli opět někdo vytáhne vzdělání redaktorů a zase to půjde do prrdele celé....Nic víc, nic míň. Nevím, co Vás tu lidi drží, když je to tady tak hrozné, recenze nudné a nadhodnocené, redaktory platí vydavatelé atd.
-
Když se nad tim zamyslíš ty, tak stejně ti nakonec nezbude nic jinýho, než si to udělat sám *1*
-
Máš pravdu. Takže žádná kritika se nesmí, recenze jsou svaté a kdo nesouhlasí ať si dělá vlastní web!!!!
Vesku, Vesku, někdy máš fakt v hlavě vítr... -
Moc dlouhý.. *3*
-
Two Worlds 2 mi přišel docela dobrej a docela slušná konkurence nejen Skyrimu, ačkoli je to hra starší. Určitě by se nějaká konkurence našla a nějaký znalec her by jí tu vysypal z rukávu...
-
Nadávat na zedníky umí každej. Ale když jde o to si tu zeď postavit, tak se hned rozutečou. Tak radši nenadávej, že máš křivý stěny a buď rád aspoň za ně.
Charita ti dala olbečení o 5 čísel menší? Tak to nějak na sebe narvi, jiný stejně nemáš a sám si ho neseženeš. -
A ne snad? Ty kritizuješ neustále, co ti brání udělat takový web, kam přejdou čtenáři? Kromě lenosti a toho, že prostě kritizovat skutečně umí každý.
-
a ty si myslíš, že to bude někdo číst? *1*
-
Tohle jsme potřebovali slyšet, zase nějaký trotl co tu začne hustit, ať si to člověk dělá sám líp. Zamysli se.
-
Nazdar kamaradickove.
Dneska sem zase pouklizel a maminka mi dovolila hrat multiplay Chrisize 3.
Tonda mi napsal SMS dosti divneho charakteru : Dodo prosim te, i tebe to nehituje ? . Ja sem mu poradil at si taky koupi Arese jako ma tata. A nasledne sem mu povedal a skonstatoval ze criziz je mocenky tezka a by som povedal a nasledne i skontatoval ze tak by sem i povedal ze je tezka hra. Nechapu ale nekdy mi to trosku cuka ! Tata zika, ze jedina pomoc bude prikoupit tri Titany. Maminka furt zve na tatika : ,, Laďo radeji mne uz vojed, a ne furt sedis u PC ! ´´ Ja tomu nechapu. Jakoze ji ma prejed na motorovym vozidlu ? No nevim. Maminka mi dneska prisla do izby, lebo ji nase sluzobnice nabonzovala ze mam celou izbu polepenou plagaty z Tiscali.cz a Re-play, ale jako uz jsem povedal a naznacil jste jedina stranka co naustevuju ! Nechapu, proc mi nefunguje registrace ? hm... Ale k vjeci : Vcera sem zabil v multiplaju asi 250 lidicek, muzu si nekde kouknut ich jmena ? Tak se mi zdalo ze sem zabil i nejaky Madari ! Jakoze nebude z toho neco osklivyho ? No nevadi ! Podle mne je crisis nejlepsi ceska hra ! V patek ve skole sem povedal ze hram crisis a holky mne pak oblkopovali jako nejakyho supermana. Pak sem jim ukazoval na Iphonu screany ze hry ! Byly z toho uplne by sem povedal a naozaj aj horim na vetvy. Ale k veci ! Vcera sem hral u tatkovy pracovny az do 02:00 ranni hodiny ale ta prolhana sluzebni mne nacapala, ja ji nesnasim. Minule tatkovy vyzvanila ze sem si loknul Jacka Danielse, ale ja nevim mne moc chuti by som povedal. A taky vyzvanila ta stara bosorka ze se se smal z tych tlustochu z Vatikanu, Je pravda ze nahaneji male kluky ? fuj fuj fuj *11* Ale k veci, Dneska sem se vzbudil a peťa mi pres skypesa nadiktoval jak se mnezi s frapsem mam moc veliky fps!!! Taky sem slisel ze fps zvysuje dusik"! kde si muzu koupit dusikovy chlazeni ? Mame doma tri mrazaky, a je v nich aj led , to jako ho prilozim v igelitu ku procaku ? ja nevim, ale minule tata zikal ze pretocil procak aby to lepe slapalo ! Jak pretocil, obratil ho ? ja nevim vam zici ! A musim se pochlubit vam, dneska sem i kouzil nejaky cigarety, ze zacatku sem kaslal jako strejda schwanzenberger ale pak sem i slokoval.Muzu se zeptat na neco ? Jak se lezi na zemi u crisisu ? ja vim jen kleknout, je to divny. Mne to pak pride ze kadim , kdyz klecim, vzdyt vojak ma umnet i lehnout by som povedal do tej Marie Bohovej! Pockejte nekdo klope na dvere !!! ja hned pridu ......To byla zese sluzebni teta Matilda z Hlohovce, donesla mi do izby pejsanka bonifacka.Je to fakt moc hlupej pes, furt cumi do skrine u pc a prdi jako starej Lion. *11* Dneska sem koukal na joutube jak hrajou chalani z Polska multiplajer crisise. Tata zika ze sou proto tak dobry, ze zerou koni maso, jedi nejakou cestazskou sul a nejaky krowky ! Co to je pro panicka ? Ja nevim, ale povedal by som ze to dava smysl ! Muzu se jeste neco zeptat ? Kde se da koupit plagat crisise ? Ta sluzebni mi je asi strha ! Nemam ji rad, minule sem ji nacapal jak si sahala do rozkroku kdyz koukala na Očku klip z Justinem Bjeberem *16* Ale k vjeci: Pouzivam vindovs 7 a Kaja Rostovsky mi zekl ze na vindovs 8 pujde o 20 ps vic . Tetka ma kolem 80 takze mam skusit vindovs 8 ??? poradte mi kamosi s Tiscali.cz ! -
Tak si založ web, piš recenze a když budeš dobrý, odejdou k Tobě. Kafrat a kritizovat skutečně umí každý, ale když přijde na to napsat recenzi, tak hned utečou.
-
..počkej, když odflákneš věc hluboko pod svoje možnosti, jen proto, že neni konkurence a víš, že ti to bude stačit - je to tvoje volba a právo, ale rozhodně ti za to sundám hodnocení! *16*
Ale když ti sundám hodnocení, prodá se logicky přes muj byznys web míň kopií, vytřískám míň prachů a TO je ten problém. Protože mně nejde o to, napsat dobrou a objektivní recenzi, ale o to, VYTŘÍSKAT CO NEJVÍC PRACHŮ! Takhle ty weby přece fungujou, ne? *7* -
Jeden z nejhorších argumentů jaký si dokážu představit. Vždycky nesnáším, když to někdo řekne.
Na konkurenci sice do nějaké míry záleží, ale "ještě se neobjevila konkurence" není důvod, proč dávat desítky Skyrimu.
Věta "ještě se neobjevila konkurence" je ultimátní přijetí průměru a zavrhnutí pokroku. Naznačuje, že se spokojíš s čímkoliv, protože zrovna není nic lepšího. A spokojit se s tím klidně můžeš, hraj jsi Skyrim, ale netvrď, že fakt, že "ještě se neobjevila konkurence" je důvod proč mu dávat desítky, když má tuny nedomyšleností, nedodělků, idiotických questů, všechny jeskyně vypadají stejně a jsou lineární atd. atd.