Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    11 a k tomu pytel zrní.
  • já tomu dávám 10 .
  • Kozy
    big up!
  • Tak hned na začátku mě sestřelila sentry přes zavřené dveře -.- opravdu nevím jestli mám pokračovat.
  • Vrook
    wut?
  • Mato1987
    crysis 1 za 9z10, crysis 2 za 9z10, crysis 3 za 9z10.
    Nachádzaš v tom niečo "nevypovedající" ?
  • Vrook
    Takhle, mají je snad všechny významný herní weby, to nepopírám. Ale to neznamená, že by se bez nich recenze neobešla. A minimálně tady na games.cz (diskuze na jiných herních webech většinou nečtu) bych je fakt zrušil. Alespoň by to negramoty donutilo si tu recenzi přečíst a neposuzovat jenom podle čísla.
  • Já jsem hlavně zvědavý jak nám Robotron zhodnotí plynulost hraní přes OnLive. Jaká je doba odezvy apod. Přece jen to jsou docela důležitá kritéria, která není rando opomíjet.
  • luke.skywalker
    tak jestli tímto hodnocením sjednocuješ kvality prvního dílu s druhým, tak je tvůj komentář nevypovídající..
  • to co napisal je recenzia recenzie :D cize v podstate to co robia rezenzenti hram. a to je to co si chcel, ci nie ?
  • Mr.Lolendo
    Co bys chtěl? Stejné shitózní konzole stejný výkon takže když chcou udělat lepší grafiku tak ostrouhaj AI. Taky proč ne když je CODko TOP titulem
  • Robotron3
    Podle mě je spíš na stejné úrovni. Akorát při komplexnějších scénách pak vzniká víc chyb a blbnutí.
  • vonTossis
    perfektni! :D
  • Zdá se mi to nebo je AI v akčních hrách rok od roku hloupější ? Hlavně ať je hezká grafika, co? x)
  • CRYPT
    rozesmalo :-) povedene
  • myslim ze nam tu zmutovala nova trol entita, uz predosly post u SP recenzei bol Uber, toto az take dobre neni, uvidime jak to bude mutovat dalej, ale zatial dobre.
  • Mato1987
    Podla mňa je zase multiplayer len ako doplnok a to doplnok vysoko priemerný niečo ako cod multiplayer. Naopak sp kampaň ma bavila, záver je strhujúci, mám na mysli grafické orgie v poslednej misii a hru som si užíval naplno, je to excelentná hra (hrateľný benchmark) a u mňa je na úrovni jednotky a dvojky, čiže za 9z10.
  • The.Mane.of.Chaos
    Vrooku? Tak tebe už taky dostaly?
  • Ja se vyborne bavil a predevsim z technicky stranky jsem byl nadsen. Chovani materialu, animace a mimika postav, detailnost prostredi, nevidane pokrocile nasviceni atd.atd. Proste parada. Pro me urcite lepsi nez crysis 2. Zaroven s herni dobou singlu to neni zdaleka tak spatne, jak se psalo. Pokud hru vylozene neprobehnete, tak je standardni. Kdybych mel cistelne ohodnotit, dam klidne 9. Kdo ma slabsi pc nebo ho akcni hry moc neberou, at jde radeji dal. Opakuji ze ja jsem velmi spokojen.
  • Vrook
    Buďto už jděte s těma konsipracema o podplacenejch recenzích do píče, nebo předhoďte nějaký důkazy. Už to tu píšu za tenhle měsíc podruhý. Tohle osočování bez důkazů je maximální drzost a kdyby to někdo udělal mě, tak bych se mu prošlápl ksichtem až na zadní lebeční stěnu. A pokud teda ty důkazy hledat nehodláš, tak si najdi jinej herní web, protože už jenom to, že něco takovýho předpokládáš, ale pořád jsi zdejším čtenářem, je známka naprostý bezpáteřnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší