Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Já bych to dělal tak, že by recenze byla rozdělená na dvě části. Jedna kritika + vlastní kritické hodnocení a druhá část velebící s pozitivním hodnocením. Všichni by si přišli na svý a nikdo by proti tomu nemoch nic říct *2*
  • Radioaktivni_surikata
    Recenze je informativní a ta vaše osmička sedí k celkovýmu vyznění textu. Můžete napsat uživatelskou recenzi, není to až tak těžký. A že hra vypadá krásně bych se vůbec nebál zhodnotit. Už o prvních dvou hrách se v diskuzích často psalo jako o benchmarcích, že jako hry prej stojí za prd. A už tenkrát jsem se musel divit, kolik lidí to vidí tak jednoduše. Jo no, hlavně když je na co nadávat *1*
  • hej a co to udělat tak že pouze reklamní recenze budou dostávat 10 ale zato vzdycky čily 10 bude znakem podplacené recenze zatímco ty co nebyly podplacené ale dali byste jím 10 z 10 by dostali 9.5 vydavatelé by byli spokojení hráčí by byly spokojení protože by si z toho odvodily podplacenou recenzi a byl by klid 1 az 9 by byly potom normalní hodnocení. co na to říkate ?
  • Mr.Lolendo
    Jasná založíme novej web recenze-objektivně.cz *1*
  • PreidaQ
    Já to přečetl a velice se bavil.. takováhle věc může směle konkurovat klasické vančurovské češtině. *15*
  • Mr.Lolendo
    To si ty dežo?! *1* *1*
  • Vrook
    V tom případě naprosto nechápu, proč se tady lidi ohledně toho čísla vztekaj, jestliže je to, jak píšeš, víceméně vysvětlený v textu, s čimž souhlasim. Ať se vztekaj ohledně jednotlivejch pasáží textu a napíšou konkrétně s čim souhlasej a s čim ne. Né že sem přídu a začnu řvát: "hurrdurrr osmička je moc, tohle je nejhorší web na světě."
  • Paulcz
    Výborně, tak to bychom mohli ještě založit vlastní vládu, policii, armádu, restaurace, školy, umění, zákony a další bambilión věcí. S čím začneme ?
  • Mart9
    Ona ta čísla už tak nějak k recenzím patří. Tady na games je ale velká chyba to, že nemají i "půlky", protože zrovna třeba Crysis 3 by možná dostalo známku 7,5, ale protože to nejde, tak dostalo 8 a rázem to dělá ohromný rozdíl.
  • ja hral betu a moc me to nechytlo
  • Shrnutí textu (prot a proti) = Verdikt + číselné ohodnocení.

V textu máš ne všechno vždycky a text bývá často hodně subjektivní.
  • Vrook
    Tupý ovce jsou ty, co se tu dokola vztekaj kvůli nějakýmu číslu. Za mě je problém games.cz to, že u recenzí vůbec nějaký číslo je, protože mám pocit, že 90% všech těch butthurtů tady se vždy mrkne jen na číselný hodnocení a přečíst si text už je nad jejich síly.
  • Robotron3
    Na to že ti je 3 roky, dobrý.
  • The.Mane.of.Chaos
    Já tu jsem jen kvůli Veskoslavovi *3* On je pastýř tohoto stáda, on je ten vyvolený, spása pro naše duše, guru naší víry, bůh mu žehnej !!!
  • Dafaq I just read
  • ja budu studot cestinu! Ja bydlim v cechach jenom3 roky, a povedal by som aj skonstatoval ze mi priminte
  • Muselo to ven *4*
  • Je demokracie, tak ti tu dovolím si říci za mnohé, radím, že psát takhle dlouhé příspěvky do fora je naprosto kontraproduktivní a tedy k ničemu. Cílem fora je diskuze a diskuze je forma komunikace. Smyslem komunikace je sdělit někomu něco a pokud se ti tohle nedaří (tvůj příspěvek nikdo nechce číst pro svou délku a nepřehlednost), je jaksi celá tvá snaha komunikovat k ničemu a ty si promrhal svůj čas psaním toho příspěvku. *3*
  • Asi jsem se nevyjádřil zcela přesně. Ano, s desítkou nesouhlasím, s devítkou bych taky váhal. Ale pod osm se jít již nedá.

Skyrim má úžasnou volbu svobody, ve které ti nikdo nediktuje, jak jí máš hrát. Guesty mě taky nebavili. Nápad mají jenom daedrické a pár dalších vyjímek. Ale na hraní roleplay se jí vyrovná jen málo her.
  • Kritizuju proto, že se mi web líbí a konkrétně třeba hodnocení na games.cz je dlouhodobý velký problém. Tak logicky dávám najevo svoji nespokojenost. Kdyby mi web byl ukradený, tak sem ani nechodím. Nesmíte někteří být takové krátkozraké tupé ovce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit