Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
Joo bodovy hodnoceni je zradne. Naposledy kdyz jsem se v casovem presu kouknul jen na vyslednou znamku a vyrazil na devitkovy scifi thriller do kina tak jsem ve vysledku odchazel z gusta otraveny ale i pouceny pro priste.
-
jestli myslíš ty mimozemštany , tak ty přivolává ten oblek :D a navíc mají speciální smysly :D
-
Clovece muzes mi rict kde se v Crysis 3 vyskytuje lokace ktera kombinuje vysokou travu a tri sta metru vzdaleneho nepritele? Nebude to spis jako s temi rybari jak chytily taakhle velikou rybu? *6*
-
... keď bol brácho naposledy, tak fungoval ako hliadka RCP, to patrilo k práci EOD . Však to poznáš, nastražné systémy IED atď...Sranda tie skratky, keď to tak píšem za sebou. *1*
-
Nemusí to být nutně o hlouposti, stačí když někdo dění v herním světě moc nesleduje...
-
neviem ako ty, ja hrajem crysis 3 na very high s vypnutým blurom a nevšimol som si žiadne doskakovanie/dokreslovanie objektov v dialke, tak si nevymýšlaj takéto kokotiny.
-
Tak jsem něco málo za polovinou hry cca 3 hodiny *1* a jsem celkem příjemně překvapen, jede to mnohem více v duchu jedničky než druhý díl. I přesto je pro mně jednička nejlepší... prostě pohled na zamrznutý tropický ostrov byl úchvatný.
Ale co mě mrzí nejvíce (a proto jsem byl zklamaný ze dvojky) je tichý postup.
V jedničce jsem se vždy schovával do keřů a sundával vojáky jednoho po druhém. To sice ve trojce jde taky dost pěkně, ale SAKRA!! Když jsem viděl první trailery a viděl jsem všude tu vysokou trávu říkal jsem si "V ní se bude skvěle schovávat" ale.. ikdyž jste skrčení v té husté vysoké trávě tak vás nepřátelé odhalí i na 300 metrů *13* takže nezbývá něž přeskakovat od jedné bedny,skály, atd.. ke druhé.
Ano ten samý problém z přebuzenou AI trápil i první díl *9*
Jenom se těším až si to někdy zahraji ve FullHD na Ultra rozlišení. .to musí být nádhera *8* -
VSETKYM ODPORUCAM KANAL ANGRY JOE SHOW tam sa chlapik s hrami nesere vid.
http://www.youtube.com/watch?v=UGX2WE4QUw8 -
tiez sa radim medzi hracov serie bf.Ale bavi ma la HC mod nakolko neznasam ked do niekoho vystrelam zasobnik a on si veselo skace dalej.Ako je to v crysis3?
-
Rage a Carmackovy megatextury i ty vtipalku. *2*
-
To proto že jde o slovenštinu :D
-
5x v iraku, hlavne že Slovenské prapory sa budú meniť až tento rok :D A to len EOD skupiny :D
-
Ano, musím s tebou souhlasit, Psycho vypadá perfektně, cut scény taky, ale to je asi tak všechno. Vím, že graficky je hra rozhodně vysoko, zřejmě nejvýš, ale není to moc vidět. Samé rozbořené domy, všechno tmavé, prázdné...chápu, že to patří k té atmosféře hry, ale podle mě právě kvůli těmhle faktům nevyužívá tahle hra svou výjimečnou grafiku na 100%.
-
Tak po pár hodinách hrani musím říct že paráda ! Až jsem se rozhodl natočit Let's Play ač jsem nejdřív váhal, budu rád za každýho kdo se podívá *3* *4*
http://www.youtube.com/watch?v=UDDynECi-us&feature=youtu.be -
by ses divil kolik lidí se nechalo nachytat při phishingu a dokonce byli i tak tupý jedinci, kteří se chytli na closed betu hl3.
-
tak vieš, je to jeho slobodné rozhodnutie, ja ho rešpektujem. Zaujímavé je, že sa v detstve nikdy ani nepobil. Ale vieš, hypotéka na dome bol možno ten správny argument. Len bieda núti ľudí zabíjať, inak by sa tomu väčšina vyhla. Chvála bohu, brácho tam bol ako ženijná jednotka, tak tam zase až tak veľa škody nenarobil *1*
-
teraz aj mne *1*
-
a nestidis se ze tvuj bracha je vrah a zabiji lidi?
-
Tak jako to je jasné, já jenom pro pořádek :)
-
Ono když člověk ví že hra je krátká, stačí dát nejtěžší obtížnost, a už po hodině si bude přát, aby už byl konec :D