Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm tak dohrano za 4hodky.. ale nenudil jsem se.. pribeh nepsal zadnej Albert a AI asi taky ne.. delka me nejak nevadila nevim proc.. ale vadilo me to AI a to moc.. jako situace kdy mate proti sobe barikadu (betonove prepazky za kazdou schovane 2 jednotky cell) a kdyz zabijete na prvni barikade jednoho vojaka a zbytek (3 nebo 4 dalsi barikady cca 5metru za sebou dale na ceste kudy prochazite) si nahazeji granaty 2metry pred sebe takze spachaji hromadne sepuku.. no reknu vam chvilku jsem se smal.. pak jsem prisel k sobe a zacal nadavat.. tak ja zabiju jednoho cca z 10protivniku a zbytek se kuchne sam? ... no podobnych situaci jsem zazil jeste nekolik... napr emzak dobehl az ke me na vzdalenost kdy je mozne provezt francouzsky polibek a on prestal utocit.. hledeli jsme si z tvare do nanosuitu a nic se nedelo dokud jsem nezmackl V.. proste toto tu hru nechutne srazi.. 6,8/10 (s pripojenim na MP problemy nemam).. multak je super
  • to mas na mysli ty doskakujici textury a poloprazdne prostredi? aha.. lol
  • recenzovat hru po odehranych 5h ? to je teda pekne odflaknuta prace...jo moment, ta ,,hra,, delsi neni
  • Shenkster
    Na UE se taky těším :)
  • Tohle neni beckova, ale ceckova hra ke vsemu velice kratka a nezachani to ani ultramegasupermoderni grafika. Ale co by jste dnes chteli za 12 stovek ze ? Vzdyt tech 5 hodin megazabavy za tohle stoji ... hnus. A hodnoceni recenzenta radeji nekomentovat, jelikoz bych mohl byt smazan az prilis vulgarni obsah.
  • Kristepane, tolik tvych zblitek po ranu jsem jiz dlouho necetl, ty musis byt hodne veliky dusevni mrzak, ze jsi schopen neco takove "vymyslet"
  • Mato1987
    roman, nechcem sa ťa nijako dotknúť ale kolkátky máš doptrie, uznávam rage bol z technického a artistického hladiska takmer dokonalý, patrí medzi moje obľúbené hry, ale nemôžeš jednoducho porovnávať momentálne najkrajšiu grafiku na pc s id tech engine 4 ....
  • roman.pajdlhauser
    ale je, Rage, sice to tiez hratelnostou nevyhral totalne, ale proti C3 aj lepsie vyzera aj sa lepsie hra
  • Jack1947
    No konecne, si muzeme udelat obrazek vsichni a tzv., tohle jsem asi tak nejak cekal 8/10 je ferovy kompromis. ( ja soudit nemohu, zatim jsem se jeste k tehle "parbe" - nedopracoval-.
  • Sorry jako ano máš pravdu ta hra je hrozná... ale co se do grafiky týče neviděl jsem hezčí hru kord ty krádky cut sceny jak tam pak byl např... psycho když byl detajlne zobrazen jeho obličej tak jsem opravdu uchcával... Takže kapaň je novej 3D Mark... žádnej jinej účel tato hra nemá.. a ani nikdy mít nebude... (Prezentace cryenginu co umi aby dali najevo kupte si nas engine) Nicméně pořád čekám nedočkavě na novej unreal engine kterej je vždy opravdu dobře udělanej... nevím kde to s ním vázne...
  • hej mitas ty pic co to meleš pre grafika nic moc vždyt nic lepšiho není ty defo
  • Všechny v týhle diskusi co tu cintáte rádoby kritiku, bych zavřel do pracovních lágrů a řezal bych vás olověným obuškem hlava nehlava, a po tejdnu by jste mluvili jinak, ale to by jste ještě netušili, že už se tam odsud nikdy nevrátíte na svobodu a už vubec ne živí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • smejki
    Pokud si dokážeš udělat obrázek o hře pouze u recenze od autora, který má stejný vkus jako ty, pak problémem nejsou recenze. Neřku-li o tom, že pravděpodobnost najití recenzenta se stoprocentní shodou vkusu je dosti malá.
  • Hraju Crysis 3 už asi 4 hodiny a pořád čekám, až mě ta hra začne bavit. Vždycky jsou tam takový lepší chvíle, ale nic konstantního. Dost mě to mrzí, protože jsem se na tuhle hru těšil. Ani grafika mě moc nenadchla, zatím jsem zažil jen pár momentů, kdy mě vážně zaujala její kvalita. Příběh je slabý, hratelnost slušná, ale občas je to dost zmatek. Ale pořád ji dávám šanci, možná proto, že si nechci přiznat, že komplexně stojí za nic. Crysis 1 je rozhodně nejlepší a nejzábavnější díl. O něco horší, ale akčnější je 2, a tenhle díl je podle mě bohužel nejhorší. Pro mě tuhle hru zachraňuje akorát využití luku. Crysis 1 a 2 si s radostí někdy v budoucnu zahraju znova, to samé se ovšem nedá říct o trojce, u té si teď ani nejsem jistý, jestli ji vůbec někdy dohraju.
  • Pamatuju, jaká se kdysy snesla kritika na Maxe Payne (1), že má akorát deset hodin herního času... A přitom jsme to kvůli tomu skvělýmu střílení hráli znovu... :-)
  • Naprostá pecka díky..piš dál :-)
  • Viktor_H
    Planetscape je krutej, ale před nějakou dobou si tu opravdu někdo stěžoval na to, že dneska už nevycházej hry jako Planescape Tournament. *1*
  • kirukatoo
    Pro ti kteří to nečetly cele já to četl a řeknu vám toto nečte té to! *8*

Já osobně myslím žes mel začít " Můj myli deníčku ..." a zakončit "Tvůj ďoďo".
    Protože tohle vypadá spíše jako psáni do deníčku nemyslím to špatně ale tohle se dalo jednoduše zkrátit na "Nazdar lidi chtěl bych se zeptat jestli by se někde dal sehnat Crysis 3 plakat? A ještě mam Windows 7 a slyšel jsem že na Windows 8 je lepši kompatibilita je to pravda? " Vidíš jak je to kratší? A ano je tu demokracie ale ohledně toho cos dělal celý den a co ti ostatní udělaly nějak extra nikoho nezajímá s tímhle se spíše pochlub se svými kamarády z okolí. Ps. Neber to špatně spíše jako takovou menši radu. *3*
  • "Pro krátkozraké, kritizuju proto, že se mi web líbí a konkrétně třeba hodnocení na games.cz je dlouhodobý velký problém.!

Co se Vám potom na tom webu líbí, když ne recenze? Tahle věta si protiřečí, až je to k smíchu... Pokud na web nechodíte kvůli obsahu, tak kvůli čemu?
  • tak zrovna prvni dva ME byly hodne povedeny a urcite se na ne nezapomene (na trojku asi taky ne, ale z jinejch duvodu...)
    Crysis 2 a 3 je typickej herni fast food, to jo. Battlefield3 nebude nikoho zajimat, protoze vsichni budou hrat ctyrku. Muzes namitnout, ze na BG1 se po vydani dvojky taky nezapomnelo (ja mam treba jednicku radeji), ale to by bylo trochu nefer, BF je hlavne multak, takze pokracovani je spis upgradem predchudce.
    Jinak s tebou souhlasim. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit