Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
v pohode nemyslel som to zle len mi to prišlo komicke
-
děkujem za upozorneni ale tohle ví přece každý malý dítě :D
-
tak to posli na support. neni tak slozity ho najit.
-
presne hru kde kvalitni grafika se dohani tim ze se to hezky pekne zbluruje a rozmazne jakoze pohyb no a kdyz se zastavis aby si se presvedcil ze je to fajkt humus tak hop hop hop textury rychle doskakaji *10* fuj to se fakt nepovedlo spatna cesta!!! ja radsi engine ktery je zoptimalizovany tak ze at stojim nebo se pohybzji obraz je vzdy stejne kvalitni!!!
-
tak ty by si šel první on by tě ten mrzak za asi tak 2s přešel, pak hned do pece s tebou.
-
Ja hrávam len multiplayer.. A musím povedať že hra je skvelá, dynamická a zábavná.. A krajšie/zaujímavejšie MP mapy som ešte v živote nevidel.. Možno nejaký UT by sa chytal, ale toto je top..
-
POZOR!!!! Na email mi došla zpráva "ze steamu" ať kliknu na tento odkaz nebo mi zablokují steam.. Dejte si si na to pozor a v žádném případě NA TO NEKLIKEJTE!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Koupil jsem si před časem Crysis 1 a takový kýbl nudy jsem nezažil. Trochu lepší grafika to nezachrání (opravdu hezká grafika je jen na super počítačích). Dvojka ani trojka mi po téhle zkušenosti nestojí ani za stáhnutí z torrentu. Takové staré Far cry hraju opakovaně dodnes, protože je to zábava, ale podle videí na youtube soudím, že po novém Crysis za chvíli nikdo neštěkne.
-
to hej, tak jedna štvrtina, aby ťa to nebolelo ... nejak som premýšľal do predu, čo napíšem... No a korektorka je v práci *1* Priateľka učí Slovenský jazyk a Nemčinu. Mali by ste sa o čom porozprávať *15*
-
u cod bo2 uz jsem po zkusenosti z predeslych dilu radsi ani SP nehral, multak byl tenhle vikend na steamu zdarma, tak jsem ho prubnul a muzu rict ze to jsou akorat nove mapy do Cod4, o co hur to spise pusobi vice konzoloviteji.. jak se rika duveruj ale proveruj.. ja temhle recenzim neverim ani tecku an konci vety..
-
Prvni max payne mohl mit i 5h.. tam to zachranoval pribeh s atmosferou ... a maxpayne3 jenom dokazuje ze vsechno neni jenom o herni dobe.. me osobne vubec nebavi hodiny litat ve stejne otexturovanych lokackach a topit se ve stereotypu a cest tomu, koho jo..
-
ja hral betu a hratelnost byla podobna jako v cod čili run and gun styl. Chápu že tohle je asi nejpopularnejsi z hlediska marketingu ale podle me by se k teto serii vic hodil takticky multiplayer.
-
dej si Dark Souls
-
"Tri štvrtiny hráčov, čo tu plačete, ste si hru stiahli a ďalšia tretina hru ani nehrala."
lol nejde ti gramatika ani počty co? -
takových her ktere by víc simulovali realitu na trhu chybí, jo par jich tady je ale chybí vetší vyber
-
tak vieš, brat je vojak s povolania...a bol 2x aj v Afganistane. A rozprával mi ako sa filmy nepodobajú realite. V skutočnosti sú všetci zalezení ako sa dá, strieľajú z poza rohov, nikto sa na otvorené bojisko nehrnie. Možno keby tam bol Chuck Norris :) Jeho spolubojovník raz zostal presne takto stáť v baráku, keď sa nečakane objavil pred ním Talibanec s kvérom. Nik sa nehýbal, len na seba čumeli. To je ten moment prekvapenia... Ďalej... veľká časť strát Američanov v Afganistane, je ich vlastnou vinou. Ver mi, alebo sa opýtaj tých čo tam bojovali. Možno ten Crysis 3 simuluje realitu, moment prekvapenia či chaos na bojisku.... *1* *2*
-
skus skontrolovat jestli mas tu hru povolenou ve firewall
-
blábol
-
S hodnotením súhlasím...čo sa týka recenzie, v niečom mám názory iné. Osobne si myslím, že je to fakt technicky hra na najvyššej úrovni. Možno si poviete "no a čo", ale v dnešnej dobe, keď kúpite práve vydanú hru, tak väčšina ľudí má problémy si ju bez problémov zahrať :) A niektorí ju bez patche ani nespustia. Na to tu akosi všetci, čo tu nadávajú, zabúdajú. Len si spomeňte na Vami uctievané tituly ako Grand Theft Auto IV alebo Battlefield 3. Crysis 3 je parádne optimalizovaný a to sa v dnešnej dobe cení. Už len za grafika a technické spracovanie hry ma moju úctu. Tri štvrtiny hráčov, čo tu plačete, ste si hru stiahli a ďalšia tretina hru ani nehrala. Ja by som Crysis 3 nezatracoval. Chápem rozhorčenie zo strany hráčov, ktorý nemajú podporu DX11 a hrali predošlé diely. Ale aj ja rozmýšľam nad kúpou ešte jednej GTX660 Ti, dať si ju na SLI s prvou. Užiť si Crysis 3 v plnom, čo to dá. Zas 300 €-čok nie je až tak veľa. Nechodte dva víkendy na žúrku a máte ju doma *2* U mňa je Crysis 3 najlepším dielom. Hrateľnosť sinleplayera je lepšia ako v dvojke. Príbeh ma bavil, ale fakt najúžasnejšie na Crysis 3 je prostredie. Milujem apokalyptické výjavy, preto ma vždy bavil Fallout. Ak budete čítať všetky datapady čo v hre najdete, dozviete sa veľa o Sephoch a pozadí príbehu. Single určite nieje hra na 4-5 hodín, pokiaľ to hráte poctivo. Také reči som počul aj o Skyrime. Niektorí tvrdili, že ho prešli za 6 hodín. To boli presne taký "veľký hráči" ako tí čo tvrdia, že Crysis 3 je na 4 hodiny. A pravdaže si hru stiahli z netu, tak prečo by ju hrali poriadne, keď sa im už v pozadí sťahuje ďalšia. Poznám viacej takých "hráčov", za týždeň prejdú 5 hier. Sú to ale naozaj hráči? Veď nepodporujú tvorbu hier! Ja prejdem za mesiac tak 2-3 hry. Ale pri niektorých to neplatí. Skyrim som hral dva mesiace a stále sa k nemu vraciam. Keby si všetci na hru poctivo zarobili, mali by iný prístup. Nakoniec... multilplayer, pre mňa ma ako hráča Battlefield 3, je príjemnou zmenou a mód Hunter ma nesmierne bavil už v Bete. Takže s recenziou v praxi súhlasím ...a hráči ...čo máte radi FPS s sci-fi tématikou (ste fandovia napr. Killzone ako ja) tak neváhajte. Na PC platforme tu takýchto titulov veľa nieje... *1*
-
Nevyužíva hra niečo ako Punkbuster? Ak áno, skús ručný upgrade.