Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 – recenze multiplayeru a konečné hodnocení
24.2.2013 | Miloš Bohoněk
217 příspěvků
-
Tahle hra mne moc nezajima, ale tahle recenze je proste super !! Diky za ni, skvele se cetla .)
-
Tak po pár hodinách hrani musím říct že paráda ! Až jsem se rozhodl natočit Let's Play ač jsem nejdřív váhal, budu rád za každýho kdo se podívá *3* *4*
http://www.youtube.com/watch?v=UDDynECi-us&feature=youtu.be -
No konecne, si muzeme udelat obrazek vsichni a tzv., tohle jsem asi tak nejak cekal 8/10 je ferovy kompromis. ( ja soudit nemohu, zatim jsem se jeste k tehle "parbe" - nedopracoval-.
-
Já jsem hlavně zvědavý jak nám Robotron zhodnotí plynulost hraní přes OnLive. Jaká je doba odezvy apod. Přece jen to jsou docela důležitá kritéria, která není rando opomíjet.
-
já tomu dávám 10 .
-
-
11 a k tomu pytel zrní.
-
-
Všechny v týhle diskusi co tu cintáte rádoby kritiku, bych zavřel do pracovních lágrů a řezal bych vás olověným obuškem hlava nehlava, a po tejdnu by jste mluvili jinak, ale to by jste ještě netušili, že už se tam odsud nikdy nevrátíte na svobodu a už vubec ne živí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Kristepane, tolik tvych zblitek po ranu jsem jiz dlouho necetl, ty musis byt hodne veliky dusevni mrzak, ze jsi schopen neco takove "vymyslet"
-
-
tak ty by si šel první on by tě ten mrzak za asi tak 2s přešel, pak hned do pece s tebou.
-
-
-
-
-
met o jede na plni detaili vubec mi to neseka rozliseni 2560x1600 muzete zavidet
-
-
waaau ty kokoos *8*
-
Teda gramatiku, už mi z toho hrabe
-
A ty nám můžeš závidět pravopis
-
-
S obsahem se stotoznuji jen s tim rozdilem ze MP je pro me u kazde hry jen pridanou hodnotou jak rozmelnit naklady na porizeni hry. A v tomto smeru jsem s nim naprosto spokojeny. Cestnou vyjimku po dlouhe dobe predstavuje MP v ME3.
Jinak singl jsem dohral dnes a hlavne "prvni" recenzi na Eurogameru se z gusta vysmal. -
Crysis 3 není osmičková hra ani náhodou. Hrál jsem singleplayer i multiplayer a to jak na konzoli, tak na PC a je to sračka, velebnosti. "...erhamhgerd grafucke orgyě, Ňaňošuit a luk... multiplayer hadra"
Dear diary, today I cant even... -
8/10 Já to říkal :D
tiscali games opět nezklamali, ono by možná nebylo špatné kdyby ty číselné hodnocení fakt zrušili, protože po tomhle už je opravdu nikdo nebude brát vážně... -
-
..otázka možná je, jestli bys tomu chtěl dát 7. Mně třeba tupá AI vadí, protože to likviduje atmosféru, o to víc mi to vadí ve chvíli, kdy to neni limitovaný technicky ale marketingově (ať se baví i co nejvíc noobů, bude škvára)...jestli se s vyšší obtížností nezvýší taky AI, už bych to ale viděl jako fakof gamerů a jako legitimní důvod ke snížení hodnocení.
-
-
videl jsem par videi a ta AI se zvysi. neustale obiha a casto granatuje
-
-
Zruší to a partička trolů začne řvát, jakto že není číselné hodnocení. Oni čtou nadpis+číslo, ale recenze je nad jejich schopnosti..
-
-
Proč bych jako měl bejt troll, když si čtu nadpis+číslo? Protože si to řekl? Mě stačí verdikt, pár obrázků a bodový hodnocení abych si udělal obrázek. *7*
-
Ale já recenzi četl a k tomu hodnocení jsem se už vyjadřoval jinde...
-
-
To není přímo na Tebe:) Já vím, spolu jsme se minule o tom bavili:)Je to spíše myšleno na GGG a spol.
-
-
na games.cz začíná být trošičku převeškováno *7*
-
Ok v pohodě, měl jsem za to že se tu snažíš rozpoutat nějakej bordel :)
-
-
-
-
-
Tak někdy v květnu pořídím:) Číselné hodnocení je pouze číslo, pro ty blbější a neschopné si přečíst celou recenzi, kdy pak je dané, proč a z jakých důvodů daná hra dostane takové hodnocení.
-
-
Chyba, jiný post.
-
-
Tvé schopnosti zase nedostačují k tomu aby jsi svůj přízpěvek upravil a radši tu sám na sebe reaguješ :)
-
-
Skús sa nad tým zamyslieť, tak po hodine na to možno prídeš *7*
-
-
-