Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 si troufne na nové mety a nezapomene na DirectX 11
24.4.2012 | Adam Homola
105 příspěvků
-
Svému zadku dej jméno "mozek", alespoň k něčemu bude *3*
-
zkus nekdy kliknout na multiplayer
-
tohle by me zajímalo jak jsi to myslel
-
Rád bych se zeptal autora článku v čem byl první Crysis revoluční. Nespletl si to náhodou s prvním Far Cry?
-
Volové to jsou .... nic jinýho .... Pamatuju si když jsem dohrál Crysis 1 tak jsem strašně natěšenej jak bude pokračovat Nomádovo dobrodružství a najednou pic .... Nomád v prdeli... a ani zmíňka o něm ...to mě už fakt nasralo a teď tohle ... 23 let po událostech dvojky .... to jsem neviděl .... člověk je vždycky natěšenej jak to bude pokračovat a voni to akorát zkazej ... prostě to jsou čů...i
-
Co treba oproti Crysis 1 miniaturni mapy, slaba grafika, hloupi nepratele a vubec od pohledu konzolovy port?
Porad nechapes, co na Crysis 2 hodne PC hracum vadilo? -
takže už nestačí, že vôbec v hre nejaký ten cloak je a že je možné sa v ňom volne pohybovať, teraz bude možná v ňom aj strielať ? ... nebolo by lepšie rovno do konzole napísať ai_IgnorePlayer 1 ?
edit: inak pre fanúšikov C1, poslednú dobu chystám mod v ktorom prejsť Crysis by mohla byť pomerne výzva : http://goo.gl/Zn3l0 ... ak máte nejaké námety čo by sa ešte malo vyladiť tak napíšte (alebo aj sem : nominalmod@gmail.com ) -
Vypadá to jak Crysis 2, akorát tam je víc trávy.
Mohli se trochu víc odvázat. Krom toho ukázat v prvním traileru jeden ze dvou typů nepřátel z předchozího dílu není zrovna způsob jak zaujmout. -
Kludne by som si to zahral aj na dx 9 ale s poriadnym designom...
-
EAgaems.cz opět zasahuje!!! Tak kolik PáRek pro EA jsme dneska udělali? Čtyři? To není vůbec špatný.
-
Ale uvědomuješ si co to znamená...?
Že na PC bude úplně totožná kopie co na na konzole! *11*
A myslím, že si už dokážeš domyslet co to znamená... *7* -
?
-
Hm....Takže vlastne použijou textury z 2 ( možá trochu upravené ) do toho hodej stromy a nákou tu zelenou + luk. A je z toho Crysis 3....... joo jeste jsem zapomněl na Direct X 11 fakt bomba už vidim jak to tim bude 100x lepší. Akorát prachy z toho -_-.
Doufám, že se pletu. -
Crysis 2 nebol vobec špatný... bol iný ako 1 ale rozhodne nie špatný... nechápem čo majú všetci proti
-
Metro, Stalker iné sú fakt neni
-
To ide cez nejaký emulátor xbosu? Viem, že moje dvojjadro zvládne Shadow of Collosus v poho cez nejaký emulátor, to miesto na disku je pre nejaké procesy?
*1* -
A co se ti na tom nelíbí?
-
Uz sa ani nepamatam kedy naposledy som hral nejaku FPS, ktora mala znovuhratelnost (ak teda neratam HL)
-
"podle Rasmuse měl být mezi PC a konzolovými verzemi naprosto minimální rozdíl" takmer som sa počural od smiechu *13* *1* *15*
-
Je to tak. Jednicka byla dobra do te doby nez si zacal bojovat proti ufounum. Od te doby to stalo za prd. Dvojka byla nuda od zacatku, trojku uz snad ani hrat nebudu.