Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svému zadku dej jméno "mozek", alespoň k něčemu bude *3*
  • zkus nekdy kliknout na multiplayer
  • tohle by me zajímalo jak jsi to myslel
  • Rád bych se zeptal autora článku v čem byl první Crysis revoluční. Nespletl si to náhodou s prvním Far Cry?
  • Volové to jsou .... nic jinýho .... Pamatuju si když jsem dohrál Crysis 1 tak jsem strašně natěšenej jak bude pokračovat Nomádovo dobrodružství a najednou pic .... Nomád v prdeli... a ani zmíňka o něm ...to mě už fakt nasralo a teď tohle ... 23 let po událostech dvojky .... to jsem neviděl .... člověk je vždycky natěšenej jak to bude pokračovat a voni to akorát zkazej ... prostě to jsou čů...i
  • Co treba oproti Crysis 1 miniaturni mapy, slaba grafika, hloupi nepratele a vubec od pohledu konzolovy port?
    Porad nechapes, co na Crysis 2 hodne PC hracum vadilo?
  • Mechwarrior_bw
    takže už nestačí, že vôbec v hre nejaký ten cloak je a že je možné sa v ňom volne pohybovať, teraz bude možná v ňom aj strielať ? ... nebolo by lepšie rovno do konzole napísať ai_IgnorePlayer 1 ?

edit: inak pre fanúšikov C1, poslednú dobu chystám mod v ktorom prejsť Crysis by mohla byť pomerne výzva : http://goo.gl/Zn3l0 ... ak máte nejaké námety čo by sa ešte malo vyladiť tak napíšte (alebo aj sem : nominalmod@gmail.com )
  • Malleth
    Vypadá to jak Crysis 2, akorát tam je víc trávy.
    Mohli se trochu víc odvázat. Krom toho ukázat v prvním traileru jeden ze dvou typů nepřátel z předchozího dílu není zrovna způsob jak zaujmout.
  • Kludne by som si to zahral aj na dx 9 ale s poriadnym designom...
  • EAgaems.cz opět zasahuje!!! Tak kolik PáRek pro EA jsme dneska udělali? Čtyři? To není vůbec špatný.
  • DavRed
    Ale uvědomuješ si co to znamená...?
    Že na PC bude úplně totožná kopie co na na konzole! *11*
    A myslím, že si už dokážeš domyslet co to znamená... *7*
  • ?
  • Hm....Takže vlastne použijou textury z 2 ( možá trochu upravené ) do toho hodej stromy a nákou tu zelenou + luk. A je z toho Crysis 3....... joo jeste jsem zapomněl na Direct X 11 fakt bomba už vidim jak to tim bude 100x lepší. Akorát prachy z toho -_-.

Doufám, že se pletu.
  • Crysis 2 nebol vobec špatný... bol iný ako 1 ale rozhodne nie špatný... nechápem čo majú všetci proti
  • Metro, Stalker iné sú fakt neni
  • To ide cez nejaký emulátor xbosu? Viem, že moje dvojjadro zvládne Shadow of Collosus v poho cez nejaký emulátor, to miesto na disku je pre nejaké procesy?
    *1*
  • A co se ti na tom nelíbí?
  • Uz sa ani nepamatam kedy naposledy som hral nejaku FPS, ktora mala znovuhratelnost (ak teda neratam HL)
  • "podle Rasmuse měl být mezi PC a konzolovými verzemi naprosto minimální rozdíl" takmer som sa počural od smiechu *13* *1* *15*
  • Je to tak. Jednicka byla dobra do te doby nez si zacal bojovat proti ufounum. Od te doby to stalo za prd. Dvojka byla nuda od zacatku, trojku uz snad ani hrat nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit