Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 si troufne na nové mety a nezapomene na DirectX 11
24.4.2012 | Adam Homola
105 příspěvků
-
pravda, takto som sa nad tym nezamýšlal :)
-
Podle mně šlo o úlitbu konzolím. Optimalizace musela být pokud možno nenápadná, proto se upravila i PC verze. Nevím, proč někdo očekával JEŠTĚ lepší grafiku, když skok, jaký udělal cryengine ve svém prvním vydání by šlo jen těžko opakovat. Vývoj Crysis určitě trval déle než doba mezi jedničkou a dvojkou. Tak jaký byste čekali převrat. Někdy mi přijde, že je hráčská komunita jen banda rozmazlechých fakanů, která plive na všechno co není podle jejího gusta. Viz kritika Diablo 3, Starcraftu II a jiných naprosto špičkových titulů. Ono DX11 také nepřináší o moc víc funkcí než desítka. Teselace, displace, vylepšené světlo a stín? To je tak celé. Rozdíl, který jasně "vidíte i cítíte", ale na hru to moc vliv nemá. Po pravdě, kolik z vás si FPS užije i jinak než bezhlavým střílením po všem co se hne? Pokaždé čtu jak ten či onen to dopařil za 10 hodin místo avizovaných 13. Sorry, ale mě většina her vydrží dvakrát tolik. Protože jsem herní lama? Né, protože když už si dal někdo tu obrovskou práci, tak si každou vyčištěnou lokaci hezky prohlídnu. Kochám se designem, prostředím, atmosférou. Prostě si snažím užít. Ne jen zkonzumovat na dva hlty, ale pěkně si vychutnat a "poválet na jazyku". Spousta mých známých volí při hraní "rush" strategii. Prostě to prolítnou hlava nehlava a nezajímá je co je nalevo a co napravo. Ale abych jen neoponoval C2 mohl být míň lineární, to ano.
-
Když sem poprvé zahlédl screenshot z Crysis 3 s tím lukem tak sem si pomyslel jé nový TUROK?!...:D
-
Asi něco s ušima, ne? *1* Podobnost je skutečně jen zdaliva a to asi tak z 25 %.
-
Ten luk tam opravdu pusobi trochu mimo,stejne tak jako skoro vse ostatni pusobi,jako z uplne jine hry,nez prave z prniho dilu.
Nebyt toho nano obleku ,tak skoro ani nepoznam,ze jde o crysis. -
"Tradiční luk" mi ve světě crysis přijde trošku jako pěst na oko *15* . Ale což...takovou chybu, abych si koupil crysis už dlouho neudělám. Dvojka mě svou koridorovostí neskutečně zklamala.
-
Tak skleník máme na zahradě... To zas tak sci-fi není *2* . Ale jinak díky *4*
-
Beztak to pravdepodobne bude stejna kravina,jako dvojka.
Pred vydanim meli taky desne moc kecu,same sliby,kecy o tom,jak je pro ne pc dulezite a nakonec z toho byla dalsi tupa koridorovka,co se svezla na cod vlne.
A trojka bude pravdepobne to same v blede modrem. -
hype train startuje! rychlo naskocte ale potom nebudte prekvapeny ked vas na konci cesty vykopnu a zavru dvere so slovami "zbohom, mame vase prachy"
potom cakajte dalsi vlacik v zmysle "polepsime sa! naskocte na dalsi crysis 4 train!"
z clanku:
"Jednička skutečně posunula hranice, dvojka vypadala i na konzolích skvěle" - pekne diplomaticky zahrate.
"Navíc by prý podle Rasmuse měl být mezi PC a konzolovými verzemi naprosto minimální rozdíl"
:-D no uz si aspon neseru do huby ako s dvojkou
"crysis 3 by měla podporovat DirectX 11 a to možná už od vydání. “Jo, jsem si celkem jistý, že to budeme podporovat. Nevím, jestli jsme to už oznámili, ale pochopitelně tam budeme podporu DirectX 11 mít, když už byla v Crysis 2. "
jednotka mala dx10 od vydania a to bolo pred 5 rokmi? je super ze v roku 2012 uvazuju o implementacii dx11 ked uz to teda museli pridat ako patch do dvojky co bola vyvyjana v dx9 press start to enter :-D. co si to ti pc hraci dovoluju pozadovat dx11. nehoraznost -
Pouze podobná, už jsme to řešili u jiného článku o Crysis dneska:)
-
Třeba sci-fi Nonstop (uzavřená loď, co krouží kolem planety, kdy se z ní stala za desítky let letící džungle a kdy ji obyvatelé říkali kopule či džungle smrti) nebo Skleník např.:)
-
Ale tak jak co no.. Ale úplně všechno sci-fi nečtu a nesjíždím... Jen ty kvalitní věci - jako Deus ex *2*
Ani si vlastně nepamatuji jaký sci-fi jsem naposledy četl. *1* -
díky, keby si mal nejaký návrh tak napíš na mail *3*
-
1. Ty jsi měl unikátní oblek, ten se "sériově" nevýráběl. Už v prvním díle jsi se "lišil" od svých spolubojovníků, stejně jako opoti speciálním jednotkám KLDR.
2. Asi znáš málo sci-fi, kde by se vyskytoval motiv "kopule":) -
Povězte mi.. Co se stalo ve dvojce? Pochopil jsem že je tam nějaká společnost co vyrobila Nano oblek a chce ho z5? To vás jako 23 let honí kvůli nanobleku, který by během té doby dokázali vyvinou 4x?
A velká kopule? Proč? To je jako Simpsonovy ve filmu...
Luk vypadá jako zajímavá myšlenka.
Děkuji za objasnění.. Ke štěstí mi to bude stačit... -
Hudba vykradená z traileru na Promethea?
-
- tebe sa regenerácie plného zdravia za 2-3 minúty nezdá dosť rýchla ? kolko by trvala "samoliečba" tela bez neho ? týždne ? *3*
- úlohou tlmiča je tlmiť výstrel ale ak použiješ nadzvukové strelivo tak ultmíš iba časť zvuku keďže vznikne aerodynamický tresk ktorý ti žiaden tlmič neutlmý (v mode je preto počuť aj tlmenú zbraň ale na menšiu vzdialenosť ako bez neho)
- spätný ráz môžeš predsa znížiť v strenght móde, samotný nanooblek sám o sebe nie je ťažký, to je docela častý omyl, spätný raz nijak výrazne neutlmý.
- pri tak rýchlom pohybe ako bol pôvodne v speed mode by sa nedali kontrolovať žiadne pohyby, je to nezmysel.
- a cloak som týmto spôsobom obmedzil pretože bol zneužívaný na hru štýlom cloak-kill-cloak-kill ... a to som ho chcel pôvodne úplne vypnúť ale toto je jediný rozumný kompromis. -
Vypadá to solidně, úpravy se mi zamlouvají. Držím palce, soudruhu ve zbrani!
-
No ten oblek je ještě okey (tam de o to, že se nějak záhadně propojil s tím mimozemským sajrajtem ne?) .. já sem spíš zvědavej jak vysvětlí to pařeniště co tam postavili, ehm jestli je teda nehodlají vysvětlit tím, že by nám to řekl hlavní hrdina dvojky .. ten "ukecanej týpek". *11*
-
Ne přišel by zase jejdásek, dexter a redakce by to stejně nakonec promazala. To nemá cenu. Jenom je sranda vidět v mém okol, jak někteří nadávají na pcčkáře, že kopírují a pak člověk u nich doma zjistí, že má upirátěných her na pc. Když se zeptám, proč to má, když má konzoli, tak mi napíše, abych zkusil.....