Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja taky ne, ale s nim bych si o tom, jak konzole opet vydrtila PC rad popovidal.
  • Veskoslav
    To nevím. O té hře moc nevím, sám jsem ji nehrál, takže mi přijde zbytečné tam jít otravovat a ničit ostatním dikuzi, když o dané téma nemám zájem a ani znalosti, abych si s nimi pokecal. Maximálně se zeptat, jaké to vlastně je.
  • Veskoslav
    Grafika. Grafika, grafika. To přineslo revoluci. Myslím, že v tom roce každý měl otevřenou pusu, když poprvé uviděl, jak je grafické zpracování už přiblížeo realitě.
  • Ja se divim, ze uz neni v diskuzi o Uncharted 3, to ze se toho prodalo 17 mega mu muselo znacne zvednout ego.
  • Veskoslav
    Na druhou stranu člověk může zase srovnat. Já osobně moc nemám rád, když se objeví něco převratného v traileru, ale je pravda, že nový nepřítel neuškodí na "návnadu".
  • Veskoslav
    Počkej až tu přileze a zase nám bude vysvětlovat, že hry jsou dělané na televize.
  • Overwatch
    Mohl jsi mít na Crysis 2 velká očekávání a hra tě pak mohla zklamat. To chápu. Ale rozhodně to povedená hra byla. Povedená nerovná se 10 z 10. A při psaní sem nic nekouřil. :)
  • Bože ty jsi ale v ů l
  • Overwatch
    Co třeba graficky? A v čem byl revoluční první Far Cry? Parádní grafika a na začátku se to hrálo skvěle. Pak to šlo ale bohužel hodně rychle dolů.
  • Ono vastne 720 je lepsi jak 1080 protoze to staci. Low detaily jsou taky lepsi, protoze to staci. Ona konzole je lepsi, protoze ma mensi spotrebu. A taky na ni jsou hry delany podle velikosti pixelu. (c) jejdasek

e: a jeste si uvedomuju, ze diky tomu jak hry na konzoli nejsou zamereny na grafiku, tak maji daleko vic propracovany level design, herni mechanismy a celkove... *15*
  • life28
    nesúhlasím s úpravou: regenerácie zdravia, nefunkčný cloak pri pohybe, znížený speed mode, spätný ráz a tlmič. Tým rušíš všetky vlastnosti obleku, ktorý je podstatou hry. Zdravie sa regeneruje vďaka nanitom rýchlejšie, cloak pri pohybe, ako WTF? Speed mode je bezchybný, v C2 to bol len úbohý šprint, spätný ráz...ako, pri tak masívnom obleku a sile aby zbraň kopala? A tlmič...on v skutočnosti slúži na to, aby nebolo nič počuť.
  • Trol.diskuzni
    Tož na konzolích "opět na full", jo? *5*
  • Stale mnohem otevrenejsi mapy nez u konkurence, stale lepsi grafika nez u konkurence a stale mnohem chystrejsi nepratele nez u konkurecne. Dobra, horsi jak prvni dil, ale lepsi nez temer cokoli jineho. Porad nechapes, proc nechapeme, co se hracum na Crysis 2 nelibilo?
  • Jen jestli je z jejich strany pochopitelne, ze se mi to nevyplati ani stahovat. Natoz za to platit. *7*
  • AK by som bal do uvahy MP tak napr. taky CS 1.6 ma obrovsku znovuhratelnost.. dust2, dust2, dust2, inferno, inferno, aztec.. *1*
  • *1* jasne, ale tu je rec o SP.
  • Souhlas, je to datadisk k Crysis 2
  • mají značku, engine, zrejme spoustu modelu v sufliku, tak ted delají neco jako mody a snaží se vydelat. naprosto pochopitelne jednaní.
  • No nevím, podle mě Crysis 2 byl zklamání - sliby nebyly naplněny, pak vydali high-textury, aby aspoň trochu to vylepšili klišé o super grafice, patch DX11 a i tak si člověk musel fakt hledat rozdíly, navíc moc posun v grafice nebyl vidět ... blábol o prvotřídním technickém zpracování, orgie grafiky atd. - už tomu nevěřím, jsou to marketing kecy.
  • V podstatě příběh z jedničky už neexistuje a jestli dvojka měla příběhově navazovat, tak je to tedy děravý jako ementál. Taky mě celkem zajímalo jak to bude pokračovat, ale totálně to zazdili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit