-
Když mně tam vadí to prostředí *9*
Zlatá džungle v jedničce, to byla paráda. -
-
Taky jsem si řikal, že bez džungle to nebude ono. Po vyzkoušení (už jsem skoro u konce hry) ale přemýšlím, že si to koupim. Je to řežba. A grafika je teda úžasná, přitom to mám "pouze" na střední detaily. Nechci, aby to vyznělo, že hodnotím hru kvůli grafice, to ani náhodou, ale tohle je prostě špička :) Hratelnost super (dvojku jsem nehrál [jen zkoušel, nezaujala mě], takže jsem byl na začátku trochu zmatený z ovládání celkově - nano oblek se chová a ovládá jinak, atd), ale jinak musim uznat, že tohle se vážně povedlo.
-
-
Počky jak můžeš hru zkoušet až skoro do konce ? Argument ,že si hru vyzkouším pomocí pirátské verze(za předpokladu že neexistuje demo) chápu. Nepodporuju ale chápu. Nicméně co nechápu je jak můžeš hru dohrát(skoro) a pak říct ,že si to možná koupíš. Tímhle dáváš za pravdu všem lidem co jsou úplně proti pirátství v jakékoliv formě.
Jinak pokud si hru zkoušel třeba u kamaráda tak se ti předem omlouvám. -
-
Tak já bych to koupil hlavně kvůli MP, jenže když vidim, kolik lidí hraje Crysis Wars, tak mě to moc netáhne a singl u nových her je většinou na jedno dohrání a šmitec. A že jsem skoro ukonce jsem nevěděl, já čekal, že herní doba bude delší, než slabých 6 hodin....
-
-
Asi si nepochopil pointu na vyzkoušení hry a rozhodnutí zda tě hra bude bavit ti klidně stačí i hodina hraní (u FPS určitě). A to že o tom přemýšlíš kvůli MP na tom nic nemění. Potom se máme divit že vydavatelé se*ou do každé hry multiplayer i když je tam jak kdyby zbytečně.
A ne že mi tu začneš povídat o tom jak by sis tu hru koupil kdyby stála třeba polovic. Ono totiž není nic jednodušího než si počkat rok nebo dva a potom hru klidně koupíš i za 250 Korun možná i míň.
A na hlupáka si tu hrát nemusíš ono která FPS má dneska hrací dobu o mnoho delší než těch 6 hodin. -
-
Krovak: to máš jako s krásným autem. Vlezeš do něj na zkušební jízdu, za kterou neplatíš a taky se ti nechce ven. Takhle na mě působí Crysis 3 :)
-
niemand: Jo to beru. Jak sem napsal absolutně chápu , že si chce někdo vyzkoušet hru před tím než za ni vysolí přes 1000 Kč, jen mi přijde divný , že si ji "zkoušíš" 6 hodin.
-
Chlape, rekni mi uprimne, kolik filmu, ktery jsi videl, jsi zaplatil? Poslouchas hudbu? Asi taky vsecko origo, hm? Tak si tu, lidi, nehrajte na moralisty :)
-
Ano, málokterá hra má herní dobu delší jak 6 hodin, ale já vždycky doufám, že některá bude vyjímečná a nějak se natáhne.
Občas kupuju hry, které jsem nikdy nevyzkoušel, protože u některých vím, že budou stát za to. Po zkušenostech s Crysis 2 jsem si nebyl jist, zda zrovna Crysis 3. Stále váhám a je mi jedno, jestli si myslíš, že to co dělám není košér. Nejsem svatý a nehraju si na něj.
Do her peníze investuju, ale taky do těch, které za to stojí. Z Crysis série to byl naposledy Warhead + Wars.
-
-
-
-
-
Oni teď chtěli vyhovět všem, tak dali džungli do města :)
-
-
Ano, džungli do města, ale minimálně v pozadí ty trosky mrakodrapů jsou vidět, což mi prostě hodně kazí atmosféru a dojem z toho prostředí.
-
-
-
Tohle je jen můj názor, nemusíte s ním souhlasit.
Singl jsem dohrál na Veterána za 4 hodiny a 11 minut. Abych byl upřímný... U 1, Warhedu a 2 jsem se bavil podstatně více a hlavně déle. Nemůžu si pomoci, ale od úvodní mise, jakoby se vše začalo kazit. Ono usazení do postapokalyptického New Yorku mě připomíná trochu Gears of War 3 (Nehrál jsem, viděl videa) a rozhodně se podle mě nejedná o šťastný krok.
Takže na rovinu. Singl mě vůbec, ale vůbec nebavil až na pár zajímavých momentů v Crysis 3 nevidím nic, než průměrnou střílečku. Zklamalo mě to víc, než Aliens: Colonial Marines a to je co říci.
Pokud jde o multi, zůstávám u 2.
Za mě 55% -
-
To je průměrná střílečka... Crysis 1 byla nadprůměr a to především díky grafice. Dvojka byla čistý průměr a trojka totéž. Ocenil bych max. technickou stránku hry - v tom lehký nadprůměr (ve srovnání s bugfesty, které vychází).
-
-
C1 nadprůměr díky grafice? Zahraj si to prosim tě, pak tu něco piš. Nvm proč ale od Crysis2 jsem na tu jejich grafiku i tak všeobecně celou hru alergickej, místo toho aby mě oslňovala. C1, Warhead 4ever graficky, herně i příběhem
-
-
U mě právě naopak. Mě právě více bavila 2 než jednička. Jako 1 volnost a prostor, ale pro mě tomu něco chybělo. Dvojka mě strašně připomínala HL-2 nevím proč a proto mě strašně bavila.
-
-
-
-
Aj vám všetky videa tento nový player prehráva trochu jasnejšie ako je normal? Používam Chrome
-
Po této recenzi mám chuť na brambůrky.
-
-
Chrousty chroust,ještě že jedny mám! *1* *2*
-
-
Musim uznat, ze recenze je super *5*
-
-
Lukáš je jinak neumí... *3*
-
-
Jedna z prvních recenzí která mě úkazala Crysis tak, aby mě zaujalo.
-
-
JJ, janchor videorecenze umí. Řekl bych, že by mohli být i delší.
Osobně zatím Crysis 3 nechám ležet, a počkám až na podzim - holt za DX11 grafiku zatím utrácet nechci, a na steamu se teď válí spousta malýchvelkých her. Možná se ale připravím o multiplayer, který už moc lidí nemusí hrát. -
Přesně. Tahle recenze mě donutila ke koupi. Mimochodem moc povedená recenze.
-
-
Lukáš by měl dělat v teleshopingu *1*
-
-
Horsta nenahradí nikdo :D.
-
Já mám lukáše rád už od dob co ho pamatuju. Má stejný videoherní styl co já a recenze má povedený. Ale jinak naprosto souhlasím. S Horstem by mohli udělat herní koutek:-) "A když navíc zavoláte do 10 minut obrdžíte né jeden ale TŘI dárkové kupony na DOTA 2! No není to skvělé? Je to skvělé!":D
-
-
-
-
Dobrá recenze.. naprosto souhlasím.