-
Realistická grafika, to sice budou pěkné screenshoty :) ale co z toho :)
-
Tak co se týče herní délky - Na nejtěžší obtížnost (Post-Human Warrior?) jsem hru prošel za necelých 6 hodin se splněním 92% obsahu...Takže hra je skutečně krátká, a nechápu, jak to může někdo srovnávat s původním Crysis...Mám pocit, že snad i Crysis II bylo delší.
Co se týče samotné hry - Nejsem sice tak zklamaný, jako jsem byl při hraní Crysis II, ale nic převratného to teda není...Má to smysluplný příběh, má to atmosféru, má to nádhernou grafiku (I když jsem hrál na Low), ale samotný gameplay je nemastný neslaný, a celkově; prostě mi to přijde jako úplně něco jiného než první Crysis...komu se ale líbila Dvojka, ten bude rozhodně spokojený. -
Grafika je lepší než u Crysis 2 to ano ale jen se mi zdá že se to všechno moc třpytí a kolikrát nevím co se děje. U Crysis 2 tohle nebylo tam jsem vždy věděl o co Go. Ale jinak recenze pěkná a i hra fajne. *4*
-
a proto by byli hodně hloupí, kdyby neudělali verzi i pro konzole...
-
Nielen pre rokmi. Diablo 3 ? Myslíš, že PC port v FC3 si už na seba nezarobil ? Očakávaš v Crysis alebo Tomb Raider neúspech predajov na PC ? Každá dobrá PC hra (PC port) vyprodukuje zisk.
A pomer w...zu je miešanie hrušiek a jabĺk. W...z by hru aj tak nekúpil. Základ je predajnosť a pokrytie nákladov + očakávaného zisku. Nič viac - nič menej. -
neco takovyhleho? http://www.moddb.com/mods/predator-the-heat-of-the-jungle
-
Před lety. Dneska jsou náklady někde jinde. A stejně tak prodeje. Co se týče Zaklínače, dvojka byla jasně koncipovaná s tím, že pak bude port na X360 a jakkoliv byl CD projekt vstřícný, stejné byl poměr koupených/ ukradených PC kopií 1:4...což je jeden z důvodů proč milerádi přibrali i novou generací konzolí "do party".
Navíc ono nestačí být "ziskový". Pokud je ten zisk příliš malý, tak to je v konečném důsledku prodělečné, protože tým investoval spoustu času do něčeho, co finálně vlastně nevynese tolik, aby byl opodstatněný ten čas. Pokud si někdo myslí, že konzole neudržují finančně herní trh nad hladinou, tak prostě nevidí, jaké jsou dnes a) poměry prodeje b) problémy. -
Maximum taste.
-
Naše učitelka hraje mortal kombat 9 a manhunt. A ředitel pořádá při učitelských poradách LAN párty.
-
Eh, to je docela neelegantní řešení, nemyslíš Jindro? *3*
-
si zahraj crysis 1 a pouzivej jenom raketomet a pesti (jen si predstavuj, ze mas misto pesti to ostri) *4*
-
Já pracuju na převodu hry Sims do CryEnginu, bude to pecka
-
Nevím jestli by to byl úplně nejlepší nápad, ale nedělá třeba nějaký tým fanoušků na čistě predátorské (nikoliv vetřelecké) modifikaci pro cry engine? Docela dobře bych si to dovedla představit.
-
Nepleteš si náhodou jednotlivé díly? Já sama považuji první díl asi za "nejuvěřitelnější" (v opravdu velkých uvozovkách) z celé té fantasmagorické série. Pokud bych něco nazvala pop-cornem, tak právě zmiňovanou dvojku a potažmo trojku. Vše jak z pera Michaela Baye: výbuchy, padající mrakodrapy, pozlátko a lesk. Ostatně jak to vyjádřil VirglCZ
-
Ten by nejradši všude slyšel český dabing
-
Nebolo Crysis a Warhead only PC ? A nebolo ziskové ? A Zaklínač ... ???
-
hej hej ... vyzerá to dobre *3*
-
presne ... alebo ... Dishonored *2*
-
...v tomto prípade, plne súhlasím s Alešom *1* Výroba hry, čo sa týka napr. aj grafickej stránky, stojí obrovské množstvo peňazí. Čím lepšia grafika, tým väčší rozpočet. Keby sa hra mala zaplatiť PC platformou, na ktorej sa totálne piráti, tak by si mal asi hry stále na úrovni Medal of Honor z roku 1999. Jednoducho si musíš pripustiť, aj keď to znie paradoxne, že bez konzol by vývoj hier napredoval pomalšie.
-
Niečo majú všetky enginy spoločné a hlavne ak sú od spoločných vývojárov.