Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepoužíval bych slovo reálná. Ale to neznamená že není krásná *3*
  • Hanzales
    Já to vidím podobně no :) Někdy mám i pocit, že čím více se hry vizuálně přibližují realitě, tím více lidi pyskují, že tam tohle a tohle není dost reálné :D
  • Dunia engine vychází z cry enginu, to znamená že něco společného mají i když jen minimálně.
  • Coffin.Corner
    Reálnější grafiku jsem ještě neviděl. Škoda jen, že mě moc neberou simulátory traktoru a krájení brambor...
  • prudislav
    ? far cry 3 je v CZ :-D
  • Ono s realistickou (opravdu ultra realistickou) grafikou je poněkud potíž. U her, tedy real time grafiky, se jí jen tak svět nedočká. Na to jsou všemožné modely (třeba šíření světla) oproti realitě velmi zjednodušeny. A ani u renderů, které trvalo vytvořit pár hodin (=jeden obrázek, což u her použitelné není) se dá poznat, že jsou uměle vytvořené. Vždy to selže v maličkostech. S naší realitou přicházíme do styku každý den, vidíme ji a reprodukovat ji je nesmírně náročné. Troufnu si tvrdit, že i skoro nemožné. Dokonce jsem slyšel o jakési teorii v umění, která tvrdí, že čím více se výsledný obrázek bude snažit přiblížit realitě, čím hůře dopadne výsledný dojem (právě zádrhely v detailech to pohřbí).

A závěrem otázka, k čemu vytvářet realisticky vypadající hry? Když pomineme fakt, že je to hra (samo o sobě nerealistcké), čímž pak veškeré dění ve hře (a hra samotná) působí směšně? Já bych ve hře nechtěl mít featuru, že když se podívám do slunce, tak 10 minut nic pořádně neuvidím... A všechny ty fancy effecty, na které se hezky kouká...?
    *4*
  • El-Bravo
    Ani tu videorecenzi můj comp nestíhá...
  • Black_Hand
    nicmene cekal bych, ze to z toho videa bude znat a pokud neni kvalita zaznamu dostatecne vysoka, tak jakekoli zavery tohoto typu odmitam delat. stejne tak jsem zavery tohoto typu nedelal u videa z posledniho killzone, kdy s nim byly uplne ty same problemy a neslo na zaklade toho nic hodnotit (pak mozna vypustili ostrejsi, ale mluvim o streamu a prvnich videich na youtube, i kdyz byly v 720p). kdyz uz mam posuzovat neco objektivniho, tak k tomu potrebuju dostatecne rozumny data.
  • tip pro redakci... možná by stálo za to upozornit na tuto připravovanou hru na CryEnginu3: http://festungeuropagame.com/

je to od autorů modu Darkest Hour pro Red Orchestru a věřím, že to bude sakra nářez
  • janchor
    Ale já nekomentuju, jak to vypadá po kompresi, ale jak to vypadá ve hře. Hrany & spol. jsou podružný, ilustruju pouze ten celkovej (a pro mě překvapivej) dojem, že mezi nejnižším a nejvyšším nastavením není žádná kvalitativní propast.
  • Black_Hand
    je jasny, ze kdyz je vsechno rozctvereckovany a okolo hran je bordel, tak to vypada podobne.
  • BelaJBB
    FC3 je hra protikladov. Na jednej strane výborná, aby to zase z druhej strany úplne zabila. Taký Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Napríklad dnes sa od rána neviem pripojiť na Uplay.
  • Spades
    FC2 mě vůbec nebavila, kdežto FC3 ano.

Je pravda, že FC2 měla o hodně lepší systémy (fyziku, oheň, destrukci i léčení), ale proč by se s tím vývojář sral, když si toho stejně nikdo nevšimne.

Jediné co mi fakt chybí je systém léčení, kterej byl v FC2 lepší.
  • BelaJBB
    Úplne nechýba a konzole by som sem neťahal. Pokiaľ ma pamäť neklame FC2 bola založená na hre s ohňom. Dali sa tam zakladať rozsiahle požiare busha a tak robiť prestrelky zábavnejšími. Po požiari zostalo zhorenisko až do opustenia lokality. Vo FC3 sa lokálne ohníčky s tým už ani zďaleka nedajú porovnať.
    Ďalej si z FC2 námatkovo spomínam na deštrukciu listov aloe. Vo FC3 deštrukcia nadobro zmizla.
    Keď to tak sumarizujem, za ten piatok čo hrám si nespomínam na hru, ktorá by po podlezení latky (ktorú si sama nastavila) mala šancu na nomináciu, nieto ešte vyhrať titul Hra roku. *7*
  • ales.smutny
    Brilantní idea...bohužel zcela odtržená od reality. NA a JAP region vůbec nemá PC zafixováno jako herní přístroj, je to pracovní nástroj. Když se podíváš na podíly prodejů, každá konzole několikrát překoná prodeje na PC (a teď je k tomu na vzestupu to pekelné tabletové hraní). Yerli se sám vyjádřil, že jen na PC by Crysis 3 udělat nemohli. Ale uznávám, proti tvému brilantnímu argumentu se těžko hledají protiargumenty, když to někdo tak skvěle vypointuje s tak dokonalou znalostí konzolové scény :)
  • Crysis 2 na nejvyssi obtiznost deset hodin, Crysis 3 na nejvyssi obtiznost 8 hodin.
    Ve dvojce byli intenzivnejsi boje a vetsi hustota nepratel. Tady pote co vyhlasily totalni destrukci NY lokace dost proridli. U personalu Cellu to davalo smysl ale Cephu mohlo byt vic.
    Minimalne hodinu navic by to dalo a urovne byli dost velke aby si clovek nepripadal jako kdyz se na nej vali jedna vlna nepratel za druhou jako v CoD. *7*
  • U mě právě naopak. Mě právě více bavila 2 než jednička. Jako 1 volnost a prostor, ale pro mě tomu něco chybělo. Dvojka mě strašně připomínala HL-2 nevím proč a proto mě strašně bavila.
  • janchor
    Pointa měla být čistě taková, že na letmej pohled je tam skutečně jen minimální rozdíl. Což je zjevný i takhle.
  • Jo, dobra recenze. Asi nejlepsi od Lukase. Nektere z drivejska se sotva daly povazovat za recenze, ale zde tomu tak skutecne je. :-)
  • ZvacA
    To je místní "senior" a vášnivý srdcař češtin. http://games.tiscali.cz/profil/BoB.2/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit