Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krovak: to máš jako s krásným autem. Vlezeš do něj na zkušební jízdu, za kterou neplatíš a taky se ti nechce ven. Takhle na mě působí Crysis 3 :)
  • C1 nadprůměr díky grafice? Zahraj si to prosim tě, pak tu něco piš. Nvm proč ale od Crysis2 jsem na tu jejich grafiku i tak všeobecně celou hru alergickej, místo toho aby mě oslňovala. C1, Warhead 4ever graficky, herně i příběhem
  • Shenkster
    Jsou tu ale lidé co ultramegasuperpřísnou realistickou grafiku nechtějí :) Nejde o realismus grafiky ale o stylovou grafiku, která ti vytvoří super atmosféru. Viz například Borderlands nebo Limbo.
  • pustil jsem betu bo co to bylo multiplayer a kdyz jsem chcipnul po tom co pribehnul panacek s prkenou animaci a nejakou scifi plasma rifle tak jsem to vypnul a pustil zas bf3. Jenom Crysis 1 ma asi nejaky smsl. nebo uz jsem na to stary.
  • ZvacA
    Dle mýho nikomu nic nebrání, aby se na grafický progres zaměřovalo a to, že to nedělají určitá studia, protože chtějí docilovat multiplatformovosti, je pouze jejich problém a fiskální politika a trpělivost vydavatele, byť to přináší omezení možností a vyblbnutí při vývoji a buduje obraz, že vše krom PC je na ho*no. Je řada lidí, kteří zcela háží bobek na ty, kteří potřebují se udělávat s realistické grafiky u her, chtějí si prostě jen zahrát dobře vypadající hry na nějakým systému, který preferují, ne být součástí závodů o co nejvypiplanější vizuál, aby měl někdo radost, to je třeba pochopit. Člověk je samozřejmě nadšenej, když může vidět, kam se grafická technologie může dostat, zvlášť z jejího využití nejen u her, ale nepotřebuje učůrávat z toho, že ještě nerozeznám obraz na monitoru od toho za oknem. Je vůbec totiž otázka, zda bychom se k němu, i teoreticky bez těch konzolích,v samotných hrách dostali za tak krátkou dobu. Tyhle teze jsou tak trochu přáním myšlenky a házení špíny na konzole už jen klasická pohodlnost.
  • ne pozor, já neříkám, že je to špatně. jen se mi to trošku zajídá no.. ale vypadá to fajn. jen to ještě pořád nemůžu brát jako nějakou revoluci v grafice, protože se to v podstatě nikam moc neposunulo. líp vymodelovaný modely fajn, lepší textury fajn, lepší efekty fajn..ale s těma všemožnejma barevnejma filtrama a blurama to pořád je jen omalovánka, která se k realitě ani nemá tendence přibližovat. na rozdíl od her který jsem zmiňoval ku příkladu..

(tu poznámku o simulátoru nechávám bez reakce, neb já teď mluvím jen o grafice, ne o hře)
  • neni nadto porotvnavat kvalitu obrazu HD hry v rozliseni 720 a nekolikanasobne kompresi *1* jako recenzentovi verim ze tam velky rozdil na LOW a MAX neni, ale to stacilo rict ukazovat to bylo zbytecne pac v tom nekvalitnim lowres videu to nikdy poznat nepude!!!
  • Mart9
    Kolik hodin měla dvojka? Já jsem ji totiž dohrál relativně nedávno a jako nenáročnému hráči (kolem té hodiny denně jsem to hrál) mi vydržela docela dlouho. Vůbec by mě nenapadlo si stěžovat na délku.
  • ANO všechno tak nějak divně nereálně blejská, barvy jsou moc sytý je to prostě PĚKNÝ. A to má bejt špatně? proč by to měla bejt šedá realita???? je to hra pro zábavu ne vojenskej simulátor!!!
  • Mato1987
    jj musel som dve misie znova zahrať lebo v jednej mi chýbala čierna skrinka a v druhej nejaký dokument :) a to som fakt hladal cez hľadáčik takmer všade :D len čo ma mierne štvalo že si nemôžeš cez bežné hranie vylepšiť nano oblek na maximum...
  • Kdyby teď zrušily všechny konzole, řekněme do 20 let by to tu možná mohlo bejt. Díky konzolím tak za 50-60 let. V tý době, už by mohly počítače zvládat realistickou grafiku, protože ty dnešní nemají ani 1/10 výkonu potřebnou např. na realistický vykreslování světla, stínu, či jen prostý FOV. *9* Doufám, že se toho ještě dožiju. *4*
  • Co ak ti poviem, ze zablokovat to ide velice jednoduse, sice ne adblockem, musis mit jinou ficuru, ale jde to.

Ale neprozradim, bude to asi jedina reklama kterou butete muset sledovat *3*

Ale kazdopadne nepochopim proc tam sou bramburky, web o hrach my mohl tam mit neco so souvisi s pocitacema, ruznej hw a sw, nebo tak neco... Ale aspon tam neni praci prasek...
  • Drakens
    Mě osobně hodně mrzí herní délka Crysis 2 a 3. Na té hře se dalo vyřádit stejně jako na jedničce. ale bohužel. :-) Jinak recenze pěkná.
  • No nevim barvy v ArmE na me vzdy pusobily tak nejak vysisovane. Jako by vse bylo parkrat prohnano prackou. Stacilo srovnat odstin maskacu ve hre a pak otevrit vlastni skrin. *6*
  • Jo jo, nejspíš jsou to lidi jako ty *1*
  • conflig
    To sice ano, ale ono to má vypadat "hezky" a realita taková vždycky není ;)
  • RazorProduction
    recenze moc heska co jineho cekat ot Lukase ?! :D :) a ku crysis 3 hmmmm ja nevim nato jakov maji lidi dnes technologiju este furt nevedia urobit ultra realisticku grafiku do hry *16*
  • ne
  • já nechci bejt považován za nějakýho heretika nebo tak, grafika moc pěkná ale nezdá se vám, že se všechno tak nějak divně nereálně blejská, barvy jsou moc sytý a vůbec celkově to vypadá jak omalovánka? třeba stará armaII nebo half-life2 na mě co se grafiky tejče působěj mnohem reálnějc..hmm k zamyšlení
  • MickeyMutant
    Moc pěkná recenze. Navnadila. Uvažuju, že bych si koupil traktor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit