-
JJ, janchor videorecenze umí. Řekl bych, že by mohli být i delší.
Osobně zatím Crysis 3 nechám ležet, a počkám až na podzim - holt za DX11 grafiku zatím utrácet nechci, a na steamu se teď válí spousta malýchvelkých her. Možná se ale připravím o multiplayer, který už moc lidí nemusí hrát. -
hej ... všimli sme si *1*
-
Hm ... ano...Táto recenzia sa mi páčila *2* Súhlasím s tým, čo Lukáš povedal. Dokonca pre mňa osobne ... je Crysis 3 ... najlepší Crysis *1*
-
Asi si nepochopil pointu na vyzkoušení hry a rozhodnutí zda tě hra bude bavit ti klidně stačí i hodina hraní (u FPS určitě). A to že o tom přemýšlíš kvůli MP na tom nic nemění. Potom se máme divit že vydavatelé se*ou do každé hry multiplayer i když je tam jak kdyby zbytečně.
A ne že mi tu začneš povídat o tom jak by sis tu hru koupil kdyby stála třeba polovic. Ono totiž není nic jednodušího než si počkat rok nebo dva a potom hru klidně koupíš i za 250 Korun možná i míň.
A na hlupáka si tu hrát nemusíš ono která FPS má dneska hrací dobu o mnoho delší než těch 6 hodin. -
Mas 100%, tak to pred tebou smekam, ani za boha. Smejdil sem ale stejne mi neco uniklo. Docela by me zajimalo, Prorokuv Alpha Ceph denik ma tri nebo ctyri kapitoly? Zrovna u nej by me mrzelo ho nemit kompletni. *13*
-
Musim s tebou souhlasit.
Vskutku me pobavilo napr. info o obezniku vydanem k obligatnim "cervenym" vybuchujicim sudum. Je ho treba brat s rezervou ale ocenuji ten smysl pro detail.
Co se tyce technicke stranky hry, mam dva roky stare PC a presto jsem hral na kombinaci high a medium, se slusnou rezervou na strane fps. Takze si myslim ze pokud nekdo nema PC jen jako radiator nebo prerostlou kalkulacku tak si v poho zahraje. -
Presne Crysis 3 je jeden velky prujem.
-
Tak já bych to koupil hlavně kvůli MP, jenže když vidim, kolik lidí hraje Crysis Wars, tak mě to moc netáhne a singl u nových her je většinou na jedno dohrání a šmitec. A že jsem skoro ukonce jsem nevěděl, já čekal, že herní doba bude delší, než slabých 6 hodin....
-
Popravdě, cejtím se spíš na tohle... *4*
http://games.tiscali.cz/recenze/tomb-raider-recenze-62227 -
no a to si nemohol spraviť takúto slušnú recenziu aj na moh warfighter?
ja som napr. hru prešiel za 20 hodín so 100% kompletizáciou, takže pre mňa takmer absolutórium a slušne zainvsetovaných 40 euro :) bavil som sa fakt královsky. -
Jo mno, omacka okolo je mozna jen technoblabol a klise vize konce sveta, ale ja jim to zral cely od A do Z. Nano oblek, posthumanismus, Hive mind chobotoidni allieny co sou rozlezly po cely galaxii a v magelanovych mracnech (sbirat pohazene info je jako cist explozivni Beckove scifi). Rozervane mesto, ktere si bere zpet priroda. Ja ty cvoky z cryteku mam proste rad.
-
Dik.
-
No, ono nejspíš bude záležet na tom, jak se na to sama cítíš. *15*
-
error loading media
-
Tak nad tím sem vážně nikdy nepřemejšlela... *15*
-
Máš ráda koule?
-
Ale u nového přehrávače nefunguje...
-
adblock...
-
Jasně.
-
Prosím neví někdo jak se jmenuje ten program na přeskakovaní reklam před videem?Diky