Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Je to aspoň česky?
  • BoB.2
    Pro mě 7/10 mulťak nehraju a singl odehranej za 5 hodin to je bída.
  • Trisska
    *Hra má hlavu, patu, ale i nefalšované koule... ???*

Takže to asi nebude nic pro holky, že... *9*
  • Horsta nenahradí nikdo :D.
  • Počky jak můžeš hru zkoušet až skoro do konce ? Argument ,že si hru vyzkouším pomocí pirátské verze(za předpokladu že neexistuje demo) chápu. Nepodporuju ale chápu. Nicméně co nechápu je jak můžeš hru dohrát(skoro) a pak říct ,že si to možná koupíš. Tímhle dáváš za pravdu všem lidem co jsou úplně proti pirátství v jakékoliv formě.
    Jinak pokud si hru zkoušel třeba u kamaráda tak se ti předem omlouvám.
  • A já s Multiplayerem zůstanu u Crysis Wars, jinak u "užívat si superschopností" bych se pozastavil nad tím jak jsou schopnosti omezené, myslím tím, že se některé aktivují samy a vlastně tím mám taky na mysli, že ze supersprintu a superskoku z prvního dílu nezbylo nic (koukněte na nového Tomb Raidera a porovnejte jak vysoko a daleko skočí Lara a jak vysoko/daleko skočí Prophet se "superskokem" - ubohost). Prostředí ač bylo v jedničce nejlepší, Cryengine se nehodí do městských zástaveb tudíž druhý díl pro mě nejhorší a tohle mi zas připomělo jedničku. Co se "příběhu" týče - já tam žádný příběh nevidím (ostatně jako u každé dnešní mainstream střílečky, bohužel pro nové CoD, kde nebyla ani grafika a ani ta zábava) ;), akce to byla slušná, až na posledního bosse (zastaralost mít über bosse na konci v FPSkách), hrál sem z 80% Cloak + Bow (neskutečně OP zbraň) a docela mě to bavilo. Ale není to hra kterou bych hrál 2x, mno a teď du zas dohrát Stalkera ;)
  • To je průměrná střílečka... Crysis 1 byla nadprůměr a to především díky grafice. Dvojka byla čistý průměr a trojka totéž. Ocenil bych max. technickou stránku hry - v tom lehký nadprůměr (ve srovnání s bugfesty, které vychází).
  • Chrousty chroust,ještě že jedny mám! *1* *2*
  • Mart9
    Ano, džungli do města, ale minimálně v pozadí ty trosky mrakodrapů jsou vidět, což mi prostě hodně kazí atmosféru a dojem z toho prostředí.
  • Taky jsem si řikal, že bez džungle to nebude ono. Po vyzkoušení (už jsem skoro u konce hry) ale přemýšlím, že si to koupim. Je to řežba. A grafika je teda úžasná, přitom to mám "pouze" na střední detaily. Nechci, aby to vyznělo, že hodnotím hru kvůli grafice, to ani náhodou, ale tohle je prostě špička :) Hratelnost super (dvojku jsem nehrál [jen zkoušel, nezaujala mě], takže jsem byl na začátku trochu zmatený z ovládání celkově - nano oblek se chová a ovládá jinak, atd), ale jinak musim uznat, že tohle se vážně povedlo.
  • Inquisitor
    Oni teď chtěli vyhovět všem, tak dali džungli do města :)
  • Mart9
    Když mně tam vadí to prostředí *9*
    Zlatá džungle v jedničce, to byla paráda.
  • Tohle je jen můj názor, nemusíte s ním souhlasit.
    Singl jsem dohrál na Veterána za 4 hodiny a 11 minut. Abych byl upřímný... U 1, Warhedu a 2 jsem se bavil podstatně více a hlavně déle. Nemůžu si pomoci, ale od úvodní mise, jakoby se vše začalo kazit. Ono usazení do postapokalyptického New Yorku mě připomíná trochu Gears of War 3 (Nehrál jsem, viděl videa) a rozhodně se podle mě nejedná o šťastný krok.
    Takže na rovinu. Singl mě vůbec, ale vůbec nebavil až na pár zajímavých momentů v Crysis 3 nevidím nic, než průměrnou střílečku. Zklamalo mě to víc, než Aliens: Colonial Marines a to je co říci.
    Pokud jde o multi, zůstávám u 2.

Za mě 55%
  • Aj vám všetky videa tento nový player prehráva trochu jasnejšie ako je normal? Používam Chrome
  • Cosi
    Po této recenzi mám chuť na brambůrky.
  • Já mám lukáše rád už od dob co ho pamatuju. Má stejný videoherní styl co já a recenze má povedený. Ale jinak naprosto souhlasím. S Horstem by mohli udělat herní koutek:-) "A když navíc zavoláte do 10 minut obrdžíte né jeden ale TŘI dárkové kupony na DOTA 2! No není to skvělé? Je to skvělé!":D
  • Lukáš by měl dělat v teleshopingu *1*
  • Přesně. Tahle recenze mě donutila ke koupi. Mimochodem moc povedená recenze.
  • Umaroth
    Musim uznat, ze recenze je super *5*
  • Jedna z prvních recenzí která mě úkazala Crysis tak, aby mě zaujalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit